Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ?
Alt 16.09.2008, 18:01   #61
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ?

Çalımbay: Sivas maçını % 100 alacağız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor maçını yüzde yüz kazanacaklarını söyledi.

Çalımbay, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Ankara'da yaptıkları Gençlerbirliği maçında kapasitelerinin altında bir oyun çıkardıklarını belirterek, Eskişehirspor'un, Gençlebirliği maçında girdiği pozisyonları değerlendiremediğini kaydetti.

Bu yıl Süper Lig'e yükselen Eskişehirspor'da, yedisi yabancı 18 yeni oyuncunun bulunduğu ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Biraz sabır etmek ve takıma destek vermemiz gerekiyor. Hazırlık maçları da dahil, çıktığımız maçlarda ilk mağlubiyetimizi aldık. Süper Lig'de ilk golümüzü yedik ve ilk golümüzü attık. Bunların hepsi normal. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz, kalecimizin kurtardığı penaltıyı takip etmemiz gerekirdi. Biz bu takımın tesislerindeki inşaatla bile uğraşıyoruz. Trabzonspor'un aldığı bir oyuncunun fiyatına, bir takım kurduk. Bu takımla iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularıma, yönetime ve taraftara sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor maçında sahada bambaşka bir Eskişehirspor olacak. Sivasspor maçını yüzde yüz kazanacağız. Her futbolcum yüreğini ortaya koyup üç kişilik oynayacak.''

Çalımbay, ligin bir maçla bitmediğini ve kendilerini beşinci haftadan sonra göstermeye başlayacaklarını belirterek, Gençlerbirliği yenilgisinden çok büyük ders aldıklarını bildirdi.

-''SİVASSPOR MAÇIYLA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ''

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan da Gençlerbirliği maçından hoş olmayan bir skorla ayrıldıklarını belirterek, bu karşılaşmada Eskişehirspor'un tanınmaz halde olduğunu kaydetti.

Oyuncuların Gençlerbirliği maçında ortaya koydukları kötü futbol nedeniyle üzgün olduğunu anlatan Zeydan şöyle konuştu:

''Daha sezonun başı, bu maçların telafisi var. Yönetim, teknik kadro ve futbolculara güveniyor. Sivasspor maçıyla çıkış yakalayacağız. Eskişehirspor, Sivasspor maçını Anadolu derbisi olarak görüyoruz. Bütün taraftarımızı bu maça davet ediyoruz. Taraftarımız, takımını Ankara'da yalnız bırakmadı. Sivasspor maçında açık tribün 25 YTL, kapalı tribün 50 YTL, VIP'de 100 YTL'den satışa sunuldu. Atatürk Stadı'nın yanındaki Es Store'yi de 19 Eylül'de açacağız.''
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Es E Taraftarı Umutsuz
Alt 16.09.2008, 18:03   #62
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart Es E Taraftarı Umutsuz

Eskişehirspor taraftarlarının kendi sitelerinde ki maç yorumlarını aynen kopyalıyorum

Geçen hafta Sivas sporu konuk etti takımımız ve kalecimiz Serdar sayesinde maçın farka gitmesini engeledi.. 0-2 yenildik... Bu hafta ise 2. haftanın lideri Bursa sporu ezici bir futbolla ilk yarıda attığı 3 golle rahat devirdi.. Çok sayıda pozisyon kaçırdı üstelik... Sivas maçında mucize beklemeyin işin açıkcası oturmuş bir kadroları var ve çirkefe çamura yatmadan maç alan bir takım sivasspor... Eskişehirspor a başarılar...

biz bu futbolla oynarsak sivastan 6 yeriz

Sivasspor bu ligin en iyi futbol oynayan takımların başında geliyor. Geçen hafta kocaelide 8-10 olacak maçı 2-0 kazandılar. Bu hafta bursasporu çok rahat geçtiler. Geçen seneki kadrolarının koruyorlar. İşimiz çok zor.

Sivas'ın oturmuş bir kadrosu var. Hakkaten de iyi oynayıp elde ediyorlar istediklerini.

Şimdi mantık çerçevesinde söylüyorum. ( Gençlerbirliğindeki oyun ile ) fark yeriz

hiç inanmıyorum ben yeneceğimize falan beraberlik büyük bir başarı olur

b elli olmaz arkadaşlar futbol bu elimziden zor kurtulan hacettepe feneri yendi belli olmaz adamlar tek kale gelir atamazlar bir bir atak yaparız gol atarız futbol bu kötü düşünmmeyin cumartesi herşey belli olur inşallah kötü oyun bir haftalık diyelim

Hiç umudum yok maç için ama neden puan bizim olmasın ? Zaten 25 ytl derlerse maça taraftar nasıl bir yol izler bilmiyorum ama ya yönetim yolunu biliyor yada bildiğini zannediyor.

bunlar bir kaç yorum yavaş yavaş atarım yorumları...umutsuz yorumları aldım
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.09.2008, 18:04   #63
BOUN
Usta Yiğido

Bugüne kadar büyük konuşanları hep üzdük. Zerre kadar üzülmesini istemezdik ama Sevgili Rıza hocamızı bir kerecik de olsa üzeceğiz. Na'apalım, elimizde değil!

Bu arada arkadan gelen birisine averajla da olsa liderliği kaptırmamak için, liderliği sonuna kadar sürdürmek için, iyi bir averaj için, Şampiyon Sivasspor için benim skor tahminim:

Eskişehir: 1

Sivas: 4
--->: Es E Taraftarı Umutsuz
Alt 16.09.2008, 18:10   #64
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Es E Taraftarı Umutsuz

UmutsuZ EseS Neyse Hayırlısıyla Alıcağız Maçı
--->: Es E Taraftarı Umutsuz
Alt 16.09.2008, 18:13   #65
BOUN
Usta Yiğido

Standart --->: Es E Taraftarı Umutsuz

''Umulmadık taş, yarar baş!'' demiş atalarımız. Ayaklarımız yere sağlam basmalı, kimseyi küçük görmemeliyiz. Zaten Eskişehir'de küçük görülecek bir takım değil. Sadece yeni bir kadro kurdular, biraz zamana ihtiyaçları var. Ancak bizim de şampiyonluk yolunda seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bu yüzden Eskişehir'i üzeceğiz, ama ne yapalım futbolun gereği bu!
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ??
Alt 16.09.2008, 18:23   #66
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: Eskisehirspor/SIVASSPOR maci tahminleriniz ??

eskişehiespor:0
sivasspor:2 benim tahminim
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ademgoze'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2008, 18:43   #67
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Zor gol yiyoruz ve fazla da atacağımızı sanmıyorum.Bu yüzden benim skorum, Eskişehir-Sivasporumuz:0-1

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2008, 19:20   #68
ERMAN
Yiğido

ERMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ERMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kolay bı mac olmayacak beraberlık bızım ıcın ıy bı sonuc olur. ama galıbıyet super olur tahmınınm 1-1 yenılmeyelım yeter
ERMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2008, 01:08   #69
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

eskişehir çok sancılı yanılmıyorsam başkan ve yönetim istifa etmişler bu bizim için iyi bir gelişme her halde 2 . 0 yeneriz diye tahmin ediyorum...
Alt 17.09.2008, 01:23   #70
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Eskişehir'e 2 tane atacaz.2-0.
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maci, tahminleriniz

Seçenekler Arama
Stil