Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uğur Kavuk
Alt 16.04.2012, 08:34   #61
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Uğur Kavuk

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

futbolunun son döneminde altın çağını yaşıyor...bu sezonki süper performansın için teşekkürler uğur kavuk...
gelecek sezon için de ben buradayım,bir yere gitmem sinyalleri veriyor.helal olsun.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2012, 19:32   #62
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

ya uğur yeter artık yeter sen de git artık zerre faydan yok zararın var bu kadar olmaz...bu kadar futbolcunun emeğiyle oynamaya hakkın yok yeter
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2012, 19:36   #63
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takımın kaptanı Uğur olmamalı tek. Direktörü de rıza...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 19:55   #64
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bugün penaltiya sebep oldu diye gene uguru dograyacaklar ne adamligini birakacaklar ne futbolculugunu.1.5 sezondur ben uguru hayranlikla izliyorum laf atanlarinkinin sadece kuru kalabalik ve karin agrisi oldugunu düsünüyorum.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2012, 20:16   #65
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Uğur Kavuk,takım kaptanısın ceza sahasına giren oyuncuya dokunulmayacağını iyi bilmen gerekmiyor mu omuzuna beline dokunursan adam kendinî atar yere

Konu adres58 tarafından (17.11.2012 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kavuk
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda infial§'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2012, 22:26   #66
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugün penaltiya sebep oldu diye gene uguru dograyacaklar ne adamligini birakacaklar ne futbolculugunu.1.5 sezondur ben uguru hayranlikla izliyorum laf atanlarinkinin sadece kuru kalabalik ve karin agrisi oldugunu düsünüyorum.
Yaşını bilmiyorum ama bu söylediklerinden fazla büyük olmadığın veya futboldan anlamadığın belli. Uğur'un ne özelliği var ? 1 maçta kaç tane bindirme yapmış ? Kaç tane orta yapmış ? Sadece sağ tarafta taç atıyor başka bir şey yaptığı yok
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furkancfc'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:34   #67
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1463 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Teşekkürler Uğur bundan sonraki futbol yorumculuğu yada gazete köşe yazarlığı yada antrenörlük hayatında başarılar dilerim.

Ne zaman denecek...

Demekki ben ve benim gibi düşünen yüzde 90 Sivassporlu kardeşimiz bir şey bilmiyoruz. Bu yüzde 10 biliyor. Kaptanlığına veya adamlığına sözümüz yok. Nasıl Doğanın adamlığına ve insanlığına olmadığı gibi. Ama futbol bu, Futbol forum sitesi burası. BALCA nın e-kart yollama, yada Antoloji nin şiir okuma sitesi değil. Futbol okuyor futbol yazıyoruz. Diyoruzki Uğur Kavuk etkisiz eleman. Sahada yok.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 00:42   #68
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaşını bilmiyorum ama bu söylediklerinden fazla büyük olmadığın veya futboldan anlamadığın belli. Uğur'un ne özelliği var ? 1 maçta kaç tane bindirme yapmış ? Kaç tane orta yapmış ? Sadece sağ tarafta taç atıyor başka bir şey yaptığı yok
benim futboldan anlayip anlamadigimi futbol cahillerine ispatlama gibi problemim yok yasla futbol yorumu yapmanin ne alakasi var?bugün ugurun yaptigi hatanin cok daha beterini ziya yapti ama kimse onu konusmuyor.birde ugurun futbolcugunu degerlendirmek bizi asar milli takimin en basarili oldugu senelerde milli takim kadrosuna secenlerde zaten futboldan anlamiyor hele birde adam antalya gibi bir takimda oynarken.

ugurun 6 tane stoper veya bekin oynadigi takimda sag bek görevini yaparken oynadigi yerde siritmazken hem ters kademeye girip aldigi toplarida dan dun degilde akilli sekilde kullaniyorsa gerektigi zamanda bindirmesini yapiyorsa macta alves gibi defalarca bindirme yapmasini beklemek futbol bilgisinin dahiyanesini gösterir zaten öyle sag bek bulsak bizde oynamaz kesin Barcelona chelsede oynar
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 00:54   #69
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Siradaki günah kecisi Ugur Kavuk´mu oldu? Sistem yanlis sistem. Gol atmak icin oynatilmiyor ki takim, gol yememek icin oynatiliyor. Halbuki takimimiz bu sezon o kadarda fazla gol yemiyor. Problem defansta degil, sistemde.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FirtinaK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.11.2012, 09:32   #70
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Penaltı pozisyonu haklıydı ama çok basit bi penaltı oldu. bunun dışında uğur'un performansı yetersizdi.fakat yerinde oynayacak başka kimse yok malesef
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kavuk, uğur

Seçenekler Arama
Stil