Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
|
babapitiona çok teşekkür ediyorum..Adamın ne kadar mücadeleci olduğu resimlerden bile anlaşılıyor...1.85 boy bir orta saha oyuncusu için çok çok iyi..Fizik olarak da çok iyi artı başarıya aç doymamış bir oyuncu..Resimlarinde nasıl mücadele ettiği,hava toplarına çıkışı çok iyi...Bazıları oyuncuya kariyersiz demiş;ne ye göre böyle bir yargıya varılıyor anlamıyorum...Alın Size Kariyer:2008:Cezayir takımı Es-setif ile Cezayir lig Şampiyonluğu 2008:Es-Setif ileArap Ülkeleri Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu...........2008:Ce zayir Ligi Yıloın en İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü............Adam 21-22 yaşında şampiyonluklar kazanmış....KEİTA...Mali Ümit Milli takımında da bir çok kere oynamış bir oyuncu..FİFA Com.da istatistikleri var...Merak eden açsın baksın;siteye de yüklesin...Bu oyuncuyu izlemeyi şimdiden çok istiyorum...Yumuşak Orta Sahamıza Mücadelesiyle İlaç olacak bir oyuncu olarak gözüküyor...Keşke bir arkadaş Youtube deki videosunu yüklese de izlesek..Sitede verilen link kırık çıktı izleyemedim...