Alıntı:
konartr58 Nickli Üyeden Alıntı
ben sivassporda halen oynayan kaç oyuncunun menejerinin bülent uygun oladuğunu öğrenmek istiyorum.sanırım bazı şeylerin gizemi burada yatıyor.
|
---------------------------------------------------------------------------
Sivasspor sevdalı arkadaşlarımın yorumlarını,feryatlarını üzülerek okudum.
evet takım maalesef beklenilen düzelmeyi gerçekleştiremedi ve olumsuz sonuçlar , korkulu rüyalar görmemize neden oluyor.
Sn. Mecnun Odyakmaz ' ında bunun bilincinde ve çıkış arayışında olduğunu tahmin ediyorum. Görüldüğü kadarıyla burada sahada koşmayan,kondisyonsuz ve canını dişine takmayan bir takımla karşı karşıyayız, yukarda konra58 in taşıdığı şüpheyi maalesef bende taşımıyor değilim.
Sn. Başkan bence takımı toplayıp adeta manifesto niteliğinde futbolculara bir ders vermeli, tepkisini ortaya koymalı, hepsinden önemlisi bu futbolcular para için oynuyorlar nasıl olsa paramız garanti diye adeta boşvermişleri oynuyorlar sivas onlar için birşey ifade etmiyor olabilirler. bugün sivas talar yarın başka bir kulüpte, aslolan para kazanmaları.
Burada geleceğim nokta sn. Odyakmaz konuşmasının sonunda takımın düşmesinde rol oynayan ,ihmali olan, mücadele etmeyen futbolculara çok büyük para cezası vereceğini (ki bu neredeyse transfer ücretlerine yakın bir para olmalı 100-150-200 milyar neyse ve bunu sezon sonu açıklayacağını)
sert bir dille ifade etmelidir.''
Bakın o zaman futbolcular takımı kurtarmak feğil ama paralarını kurtarmak için canını dişine takıyorlarmı takmıyorlarmı.
Sevgi ve saygılarımla