arkadaşlar bu bölümü açtığınız için teşekkür ederim.benimde bi kaç anım var . sivasspor-braga maçı vardı o maçta kalemizde volkan ünlü die biri var adam orta sahadan vurdu gol oldu sonra oturdu maçın ortasında ağlamıştı.sivassporumuzun şampiyonluğa oynadığı yıl türkiye kupasında galatasarayı elediğimiz maç süperdi penaltılarda kalpten gidecektim o maçtan sonra ibrahim dağaşan yanımıza geldi bayrak verin die bağırdı bizim arkadaşta filistin bayrağını çıkardı gitti orta sahaya dikti çok güzel bi andı.
Yakın geçmişten bi maç olan sivasspor-manisa türkiye kupası elenmiştik o maçta.maratondayız önümde eski mahalleden bi abi var dakka 43-44 manisa frikik kullanıyodu galiba abi dediki ilk yarı sivasspor 1-0 yeniyo maç böle biter dedi o frikikte dixon vardı kafayı vurdu gol oldu ilk yarı bitti hala gülerim yaw maç böle biter dio o anda gol oluyo.. xD
yine manisa maçından sonra istasyondan eve gidiyokk yanımızdan manisanın otobüsü geçiyo polis eşliğinde otobüs geçti sonra hava atar gibi otobüs tekrar aynı yerden geçti arkadaşım sinirlendi yerden taş alır gibi yaptı manisanın otobüse atıyomuş gibi yaptı manisada zenci futbolcu cam kenarında oturuyodu galiba gene dixondu golü atan adamdı la gardaş kafayı yere bi eğdi bi korktu o anı görmeniz gerekirdi sonra otobüsün içindeki bi adamda koşarak şofürn yanına gitti gaza bi bastılar ama zenci bi korktu biz gül gül öldük
daha çok anımız varda hele bi gençlerbirliği maçı vardı afedersiniz kçımız dondu inanılmaz bi soğuk hava ben tedbirli geldim cepten eldiveni şapkayı flan çıkartıyorum yanımda da arkadaş beni izliyo la baada ver bende ısınıyım ben vermiyodum 2 dk. verdim geri aldım hevesini alsın çocuk
bide yine şampiyonluğa oynadğımız yıllarda beşiktaş maçı vardı ben kaşkolü falan aldım gittim stada ama ne para var ne bilet ben sadece ordaki atmosferi yaşamk için gidiyim dedim bileti olanlar girdi maça bizde orda radyodan flan dinliyok sonra yanımıza bi abi geldi elinde bi deste bilet var.biletin varmı die sordu yok dedi ama parada yok dedim senden para isteyen kim dedi maraton biletlerini verdi girdik maça 1-1 berabere kaldık golü tum atmıştı süper maçtı havada güzeldi ama yusuf şimşek tam coştuğu sıralardı o zamnlar ..
Benden bu kadar yiğidolar inşallah bundan sonraki maçlarda galip gelrizde o anılarımızı anlatırız..