Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 03.02.2011, 23:17   #61
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı?
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda PETKOVİC'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 23:29   #62
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizim Sadoyla Mac izliyoz Buca Maci Bizim Sado Hakeme Sovuyo Sakallilarda Var Sakalli Amca Diyo Yawww Kufur Etmeyin Diyor 1 Boyle 2 Boyle Bizim Sado Dellendi Bagiriyo Felan Sakalli Durtuyor Sodaya Gardas Sakin Ol Felan NE YAW SUS SUS SUS SOVERIMDE BAGIRIRIMDA ARHADAS .^^SAKALLLILAR MACA GELMESIN ARHADAS^^ DIYE IHTIYARA BI BAGIRDI Ben Yerlere Yattim Gulmekten )))

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda _DeReBeYi_'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 23:35   #63
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Benimde sizlerle paylasacagim kücük bir anim vara ama cok eski degil daha bu gectimiz yaz sivasspor,umuzun holandadaki hazirlik macina gittik almanyadan arkadaslarla mesut hoca ve bizim baskan ve futbolcularla sicak bir ortam gecti hazirlik macindan önce.Ve maci izledik bitti futbolculara götürdümüz baklava ve helvalar yerken hollandadan mac izlemeye gelen köylülerimle tanistim hersey bitip giderken mac izlerken bir cok kez karsi karsiya geldik ama ne gencler beni nede ben onlari taniyamadi tabiki ailesini taniyorum ve uzaktan akrabam olur.Simdi zaman zaman görüsüyoruz güzel bir ani oldunu düsünüyorum.
Alt 03.02.2011, 23:39   #64
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

benim anım biraz argo olacak ama 2 lig b kategorisindeyiz seneyi tam hatırlamıyorum şekerspor maçı maratondayım onümde 40 lı yaşlarda bir adam yan hakemi süzüp duruyor ondan öğrendim yan hakemlerde de sarı ve kırmızı kart taşıdığını yan hakem kartlarını düşürmüş amcamda takip ediyor ya onu hakemmm şekersporun 9 numarası gartını düşüren g...veren diyor at onu at ahaa tüm tribün şahit...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkan_ozcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 05:29   #65
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

unutulmayacak maç çokta şimdi hangi maçtı hatırlamıyorum yiğidolardan biri avazı çıktığı kadar bağırıyor...Baliliiiiii laaaaaa Baliliiiiiii hayatımda sevdiğim tek laaaaa Baliliiiiii
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2011, 08:07   #66
turks
Yiğido

132 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 turks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şampiyonluğa oynadığımız ilk yılımızda yine kar yağıyor çaykur rize maçında 90. dk da bizim şutumuzun kendi adamımıza çarpıp çizgiden çıkması ve maçın0-0 bitmesi beni çok üzmüştü
turks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda turks'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 08:32   #67
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı?
onu bende hatirliyorum
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2011, 17:42   #68
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
museboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ankarasporun son kez ligde olduğu sezon deplasmanda asaş stadındaki maçın öncesinde yaşadığım bir anıyı paylaşmak istiyorum. bilet sırasındaydık ve önümüzde sivastan gelen bir kafile var, hemşerim yanaştı büfeye kaç para olduğunu sordu -tabi o zaman biletler promosyon 50 kuruş- cevabı alınca ooo dayı simit parasıymış ver 15-20 tane dedi
o macta bizde vardik bizde söyle demistik 50 kurus degilde 1 lira verekte maratondan bize yer verin.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2011, 18:09   #69
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar bu bölümü açtığınız için teşekkür ederim.benimde bi kaç anım var . sivasspor-braga maçı vardı o maçta kalemizde volkan ünlü die biri var adam orta sahadan vurdu gol oldu sonra oturdu maçın ortasında ağlamıştı.sivassporumuzun şampiyonluğa oynadığı yıl türkiye kupasında galatasarayı elediğimiz maç süperdi penaltılarda kalpten gidecektim o maçtan sonra ibrahim dağaşan yanımıza geldi bayrak verin die bağırdı bizim arkadaşta filistin bayrağını çıkardı gitti orta sahaya dikti çok güzel bi andı.

Yakın geçmişten bi maç olan sivasspor-manisa türkiye kupası elenmiştik o maçta.maratondayız önümde eski mahalleden bi abi var dakka 43-44 manisa frikik kullanıyodu galiba abi dediki ilk yarı sivasspor 1-0 yeniyo maç böle biter dedi o frikikte dixon vardı kafayı vurdu gol oldu ilk yarı bitti hala gülerim yaw maç böle biter dio o anda gol oluyo.. xD

yine manisa maçından sonra istasyondan eve gidiyokk yanımızdan manisanın otobüsü geçiyo polis eşliğinde otobüs geçti sonra hava atar gibi otobüs tekrar aynı yerden geçti arkadaşım sinirlendi yerden taş alır gibi yaptı manisanın otobüse atıyomuş gibi yaptı manisada zenci futbolcu cam kenarında oturuyodu galiba gene dixondu golü atan adamdı la gardaş kafayı yere bi eğdi bi korktu o anı görmeniz gerekirdi sonra otobüsün içindeki bi adamda koşarak şofürn yanına gitti gaza bi bastılar ama zenci bi korktu biz gül gül öldük

daha çok anımız varda hele bi gençlerbirliği maçı vardı afedersiniz kçımız dondu inanılmaz bi soğuk hava ben tedbirli geldim cepten eldiveni şapkayı flan çıkartıyorum yanımda da arkadaş beni izliyo la baada ver bende ısınıyım ben vermiyodum 2 dk. verdim geri aldım hevesini alsın çocuk

bide yine şampiyonluğa oynadğımız yıllarda beşiktaş maçı vardı ben kaşkolü falan aldım gittim stada ama ne para var ne bilet ben sadece ordaki atmosferi yaşamk için gidiyim dedim bileti olanlar girdi maça bizde orda radyodan flan dinliyok sonra yanımıza bi abi geldi elinde bi deste bilet var.biletin varmı die sordu yok dedi ama parada yok dedim senden para isteyen kim dedi maraton biletlerini verdi girdik maça 1-1 berabere kaldık golü tum atmıştı süper maçtı havada güzeldi ama yusuf şimşek tam coştuğu sıralardı o zamnlar ..

Benden bu kadar yiğidolar inşallah bundan sonraki maçlarda galip gelrizde o anılarımızı anlatırız..
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2011, 18:10   #70
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

kayseri erciyesspor maçında bi futbolcu orta açacaktı. bizimde raymond kalla diye bi defansımız vardı.hatırlayanlar olur. tam adam rahatça orta açacaktıki kalla ayağını bi uzattı sanki ayağı birdenbire uzamıştı uzunca boyluyduda bide erciyessporda bi hemşerisi vardı adam golü kaçırınca gidip başını feln okşadı çok komiğime gitti
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
♦maç, anıları♦

Seçenekler Arama
Stil