Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: sadece sivassporlular
Alt 23.05.2011, 01:32   #61
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: sadece sivassporlular

çok var kardeş çook. çürük elmaları şimdiye kadar fark edememişiz. ama şimdi belli oldular. burda da bayaa çürük elma var. hatta öyleleri var ki bunlar "sivassporun bir idaası mı var ne gerek var asılmaya" diyecek kadar irlandalılar. ama ortalıkta sivassporluyum diye caka satıyorlar. kahrolsun içimizdeki irlandalılar
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı chatlaq'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2011, 01:37   #62
coosivaslicoo
Acemi Yiğido

coosivaslicoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 coosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOKcoosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOKcoosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOK

gardaşım haklı sadeece sivasspor diyoruz artık biz şampiyon olamıyorsak gerisii bizi ilgilendirmez...
coosivaslicoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı coosivaslicoo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2011, 01:44   #63
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ya acik konussiim ben hic bir zaman istanbul takimlari icin kalbim atmamistir
bunlar nasil kendilerine yedirebiliyorlar iste hepsinin foyasini ortaya cikaralim burasi bizim sitemiz boyle insanlarin uyeligi silinmeli adminlere moderetorlere duyurulur
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.05.2011, 01:47   #64
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Sağ kanadımız e-5 otoyolu gibiydi;f.b. li her oyuncu o bölgeden sürekli gelip gitti..Ama maçı izleyenler orada Uğur'u hiç göremediler..M. Nas kardeşim de o bölgedeydi ama onu da sahada fazla göremedik..Sivasspor defansı yan toplarda da hiç iyi değildi;bu maçta en fazla hata yapan oyuncu malesef yine Sedat'tı..Sedat o kokar çok hata yaptı ki ben sayamadım siz saydınız mı?Sedat kardeşim ilk yarı sürekli rakiplerini kaçırdı,hep fauller yaptı;hatta bence birde Stoch a yaptığı hareket de penaltıydı..Orta sahamız da bu maçta hiç iyi değildi; sivassporda bu maçta ileri giden kolay kolay da geri dönmüyordu...Sivassporlu oyuncuların geri dönememesi ilk yarı kalemizde ciddi gol pozisyonlarına yol açtı..Forvet oyuncuları da fazla etkili olamadılar;rakiplerinin markajı altında kayboldular...Erman sadece gol pozisyonlarında vardı;o da yetti bizim takıma..Başka ne söylenebilir ki bu maç için...Bu maçla birlikte bu sezonda bitti..Sizi bilmem ama ben bilhassa 2. yarı takviyelerle sahaya çıkan sivassporu zevkle izledim..İnşallah Rıza hocanın yeni alacakları da iyi oyunculardır..Eğer transferde aynı başarıyı gösterebilirsek;alınacaklar gerçekten iyi çıkrsa bu sivasspor ligde bir çok takımın canını yakar;belki de üst sıraları bile zorlar..Sitedeki arkadaşlardan ricam lütfen bu maçı artık unutup sivassporun bundan sonraki lig macerasına ve yapılacak transferlere odaklanalım..Ne kadar konuşursak konuşalım kimse birbirini ikna edemez...Önemli olan SİVASSPORUN BUNDAN SONRA NE YAPACAĞI..ARTIK KENETLENİP DOSTA DÜŞMANA ÖZLENEN TAKIMIN NASIL KURULACAĞINI MESAJLARIMIZLA HAYKIRALIM..HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 01:54   #65
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gambersiz düğün olmazz aman haaa beni atlamayınn
Alt 23.05.2011, 01:58   #66
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya acik konussiim ben hic bir zaman istanbul takimlari icin kalbim atmamistir
bunlar nasil kendilerine yedirebiliyorlar iste hepsinin foyasini ortaya cikaralim burasi bizim sitemiz boyle insanlarin uyeligi silinmeli adminlere moderetorlere duyurulur
biz bize kalırız o zmaan in cin top oynar. burası içimizdeki ist yalakaları ile güzel
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 02:16   #67
Cencinli
Yeni Yiğido

Cencinli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cencinli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İstanbul yalakaları mı, siz ne dediğinizin farkında bile değilsiniz.

Ben ve benimle birlikte takımın İstanbulda ki deplasman maçlarını seyretmeye giden Sivaslılar doğduğunda daha Sivasspor kurulmamıştı bile.

İstanbulda 1,5 milyondan fazla Sivaslı var ve tamamına yakını İstanbul takımlarını tutar, hatta yarısından fazlası fenerlidir, kısaca 750 bin diyelim, yani Sivas merkez nüfusunun iki katı.
Cencinli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.05.2011, 02:23   #68
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

REZIL ETTI BIZI YONETIM,GARIBAN TARAFTARIN ELINDEN BILETLERI ALDI VERDI YALAKA YONETIM,KLOOTZAKKEN.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 02:26   #69
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benide unutmayın. Tek Sivassporlu bendim bulunduğum semtin kahvesinde. Gol attıkça da haykırıyordum yüzlerce Fenerlilerin arasında. Yüreğimize işledik biz Sivassporumuzu, dilimize değil...
Alt 23.05.2011, 02:26   #70
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: sadece sivassporlular

Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz bize kalırız o zmaan in cin top oynar. burası içimizdeki ist yalakaları ile güzel
BUGÜNKÜ SİVAS GÖRÜNTÜLERİ İĞRENÇ ,MİDE BULANDIRICI TİKSİNDİM ARTIK ,GEREK BUSİTEDE GEREK SİVASTA SİVASSPOR FBYLE GS YLE BJK YLE OYNADIĞINDA RAKİP TARAFINDA YERALAN KÜFREDEN ,SONRADA BURALARDA YOK KARDEŞ TAKIMIZ ,YOK 1KEZ YATSAK NE OLUR TSMİ ŞAMPİYON OLSUN YATMAYALIMDA DİYEN İRLANDALI KANI BOZUK VAR ,MİLLETİ TAHRİK ETMEK TEN BAŞKA YAPTIKLARI BİŞEY YOK ,BENİM BAŞKA TAKIMIM YOK VARSA CENAZEM BURDAN ÇIKSIN ,ONLARA DİYECEĞİM ŞU YÜREĞİNİZİN ÇARPTIĞI TAKIMIN ÇÖPLÜĞÜNE GİDİN SİZLER GİBİ 1MİLYON TARAFTAR OLACAĞINA 1O TANE GERÇEK YİĞİDO OLSUN YETER UTANIYOR VE NEFRET EDİYORUM HEPİNİZDEN YALAKALAR
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bİrlİk, Çeken, değerlendirelim, dikkat, golculer, maçı, olma, sadece, sivassporlular, zamanidir, Şİmdİ

Seçenekler Arama
Stil