Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.10.2011, 18:38   #61
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivassporumuzun kazandığı penaltıda Kayserisporlu oyuncunun bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart görmesi gerekirdi.Daha maçın ilk yarısında durum 2-1 iken Kayserispor 10 kişi kalacaktı.Hakem sarı kart bile göstermedi.Sezon başından beri hakemler Sivassporu sahada ezip duruyor,bu maçların gözlemcileri yok mu,bu ülkede merkez hakem kurulu yok mu?Bu kadar adaletsizlik olmaz..Sivas yerel televizyonlarında Pazartesi akşamları yorum yapıp,Sivasspor un hakkı hakemler tarafından yeniyor,ama hakemleri de yenmemiz lazım diyen yorumculara sesleniyorum.Nasıl yeneceksin hakemleri?*Süper ligde artık tüm takımların gücü birbirine yakın,hakemin maç içinde birkaç tane kritik kararı maça tesir ediyor.Biz bu kadercilikle,sessiz kalmakla,sahipsizlikle daha çok kaybederiz.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2011, 18:46   #62
sivaslımuho
Acemi Yiğido

sivaslımuho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 sivaslımuho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar ya bu rasmussen neden her zaman ılk 11 oynuyor gecen yıl eneramo suarez ıkılısı cok guzeldı valla suarez ile eneramo cok ıyı ısler basarıyolar bence 4-4-2 oynamalıyız hoada ogrenmıs bı 4-2-3-1 ana bunu oynatıyo suarez forvet oyuncusu onu sag aıga koyuyo boyle bır oyun anlayısı olamaz bene ya arkadaslar...
sivaslımuho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2011, 18:54   #63
SAKARYA750
Yiğido

SAKARYA750 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 SAKARYA750 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

MAÇTAN ÖNCE 3 ATARIZ 5 ATARIZ DİYENLER KAYSERİYE KOCAN GELİYOR DİYENLER NERDE ACABA YARIM DÜZİNE GOL YEDİK. SİVASTAKİ MAÇ DA 3-8 BİTER PLAKA YAZARLAR. ARTIK SİVASSPOR UN MAÇLARINI İZLEMEYECEĞİM. LİGDEN DÜŞTÜKLERİNİ İZLEMEM. BU KADAR TARAFTARA YAZIK. RUHU OLAN 11 SIRADAN ADAM SAHADA OLSA 6 TANE YEMEZ
SAKARYA750 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2011, 18:56   #64
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Manchester Unided 1-6 Manchester City
http://www.twitvid.com/4JBON

Kayserispor 6-2 Sivasspor | Özet -
http://www.twitvid.com/LMQ5O
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2011, 19:14   #65
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporumuzun kazandığı penaltıda Kayserisporlu oyuncunun bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart görmesi gerekirdi.Daha maçın ilk yarısında durum 2-1 iken Kayserispor 10 kişi kalacaktı.Hakem sarı kart bile göstermedi.Sezon başından beri hakemler Sivassporu sahada ezip duruyor,bu maçların gözlemcileri yok mu,bu ülkede merkez hakem kurulu yok mu?Bu kadar adaletsizlik olmaz..Sivas yerel televizyonlarında Pazartesi akşamları yorum yapıp,Sivasspor un hakkı hakemler tarafından yeniyor,ama hakemleri de yenmemiz lazım diyen yorumculara sesleniyorum.Nasıl yeneceksin hakemleri?*Süper ligde artık tüm takımların gücü birbirine yakın,hakemin maç içinde birkaç tane kritik kararı maça tesir ediyor.Biz bu kadercilikle,sessiz kalmakla,sahipsizlikle daha çok kaybederiz.
40 yıldır futbol maçı izliyorum bize 5.dkda hakemin verdiği penaltı kadar adisini,gaddarını görmedim.sen ondan sonra futbolcu olarak nasıl mücadele edeceksin sorarım.yine de takımı kutluyorum iyi mücadele ettik sonuna kadar savaştık skora çok fazla takılmamak lazım.6-1 lik trabzon maçını gündeme getirmiş bazı yiğidolar,o maçta çok acizdik .rıza hocayı tebrik ediyorum skor 2-1 iken eneramoyu oyuna sokuyor yetmedi ardından cihanı.hani rıza hoca korkaktı?karşında çok formda bir takım var ve sen korakor mücadele etmişsin.zaten 3.golden sonra oyun haliyle koptu normal.kayseri hep böyle gitmez gördük daha önce,giderse şampiyonluğa oynar.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2011, 19:23   #66
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

yav arkadaş tamam yenil...yenil ama 1-0,2-0,3-1 yenil.yav Allah aşkına 6 gol yemek ne oluyor yav. bu ligde iki orospu çocuğu takım var ikisinden de 6 yedik teşekkürler rıza hoca...teşekkürler mesut hoca...birde bu piçlere dost diyen dangalaklara sesleniyorum.... maçtan sonra tramvay durağında önüne gelen sivaslıya tekme tokat dalan gayserilileri görselerdi yine böyle derlermiydi acaba....orospu çocukları durduk yere gelip bize daldılar.polis zor aldı ellerinden...az buldular ya tabi...bakalım sivasa gelebilecek mi ermeni tohumları.....
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2011, 19:28   #67
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Vallahi bizizm takımı kutluyorum. 7.golü yemediler.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yazıklar Olsun!!
Alt 23.10.2011, 19:32   #68
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yazıklar Olsun!!

macin özetlerine baktim.bence takim fena oynamamis pozisyonda bulmuslar ama,Riza hocaninda dedigin gibi takim gununde degildi olur böyle seyler herseye ragmen bence ruhsuzluk yok ortada kayserinin ilk golu penaltidan ayni pozisyonda gecen hafta fenerbahce aleyhine veremediler,ikinci yaridada kritik bir yerden haybe faul vermis ve kirilma ani olmus,biraz sans bizden yana olsaymis ve atilla da biraz dikkatli olsaymis kayseriden puanla dönülebilinirmis
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda COBANSARAYLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2011, 19:46   #69
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yazık gerçekten çok yazık ama takıma değil taraftar(!)lara
Daha geçen hafta yere göğe sığdıramadığımız takımı yerden yere vuruyoruz
Daha 10-15 gün önce 13. yıldır şöyle harika böyle harika dediğiniz (birkaç maç hariç benim kesinlikle hiç bir zaman beğenmedim ve beğenmeyeceğim) Hayrettin bu gün hain
Sitede her zaman tepki aldığı halde stadda hep alkışlanan (ki ben alkışlarsam elim kırılsın) Uğur Kavuk yine idam sehpasında
Daha geçen günlerde bir çok arkadaşın mutlaka bonservisini alalım dediği bu gün de gayet iyi top oynayan Rasmussen sanık sandalyesinde
Bu takıma en zor anlarında sahip çıkan ve her türlü dönen pisliğe rağmen dimdik duran Rıza Hoca ağır hakaretler ve baskı altında.
Ne b.k yiyeceğini şaşırmış yönetim her gün çıkan düştü,düşecek,düşüyor,düşmeyec ek,düşmek üzere haberlerin peşinde
Futbolcular her gün çıkan yeni haberlerle acaba sonumuz ne olacak diye düşünüp duruyor.

Yapmayın arkadaşlar tamam hepimizin içi yandı hepimiz şoka girdik hepimiz dumur olduk 6-2 yenilmek hele hele Gayseri'ye yenilmek çok ama çok ağır. Takım ikinci yarı rezil top oynadı. Tamam bence de Uğur - Hayrettin - Mehmet Nas pili bitmiş futbolcular. Ama n'oluyoruz yaw; Yok tesislere gidelim basalım, yok maçlara gitmeyelim, site içinde ve dışında ne kadar abuk subuk şeylerden bahsediliyor oldu oldu gidip tesislere 2-3 kilo c-4 koyup komple patlatalım olsun bitsin.
Her sene en ağır eleştirileri yapan kişilerden biri bendim ama bu sene sırtlanlar- çakallar etrafımızı sarmış, leş kargaları ve akbabalar tepemizde uçuşuyor, takımımızı kimselere yem etmemek için daha metanetli davranmamız gerekli diye düşünüyorum
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2011, 20:25   #70
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Maçı canlı izleyemedim, az önce özetlerini izleyebildim ancak. Yorumları da okuyunca hayret ettim. Rıza hocanın istifasını isteyenlerden tutun da takımın ruhsuz olmasına hatta kaleciye veryansın edenlere kadar hepsini hayretle okudum. Ama bunların çoğunun da SKOR taraftarı olduğu için pekte önemsemiyorum.

6 gol yememize rağmen geçen haftaki Antep maçından daha iyi oynamışlar bence. Bol pozisyonlu bir maç olmuş, biz kaçırmışız onlar atmış. Maçın özeti bu bence. (Özetlerden izlediğim kadarıyla tabii)

Tamam hepimizin içi yanıyor, en nefret ettiğimiz iki takımdan 6 şar gol yemek oldukça acı oldu ama bu takım bizim. Bu takıma biz sahip çıkacağız başka kimse değil.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı, olsun, yazıklar

Seçenekler Arama
Stil