Cevap: 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi !!
Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse
Takimlari Kalecileri.Manisa'da ,Antep'de Karcemarskas...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba....
Takimlarin Sag Bekleri..Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk...
Takimlarin Orta Sahalari.Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas..
Takimlarin Forvetleri..İ.B.B'de ,Antalya'da,Necati.Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac..Bizde Pedriel....
Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz
Baskalarinin nasil oldugunu degil kendi takimina yorum getireceksin baskasi beni fazla baglamaz iyi yada kötü. Ben kendi takimimda su mevkilerde cok hatalar gördüm burdaki boslukar ara transferde nokta transferler olursa takimin iyi bir yolda gidecegine ve ilk 8 girecegine inaniyorum. 1-Kaleci her macda basit goller yiyor 2-iyi bir defans oyuncusu fizigi güclü kafada basarili ve fazla hata yapmadan 90 Dk,yi tamamlamasi iyi paslar cikarmasi.3-iyi bir golcü Santrofor bize mullaka gerekli cok hizli olmasi ve kafa toplarinda nokta vurusu yapan ayagini iyi kullanan bir futbolcu fazlaya gerek yok takimi bozar gecenseneler bunun acilarini gördük cok fazla Transfer yaptik takim ruhu bozuldu. Nokta transfer yapilsin benim sahsi görüsüm bu yazdiklarima katilmayan olabilir iyisini tartisarak bulabiliriz.Lafin kisasi 3 iyi Transfer mutlaka olmali bu ligde kalmak cok zor iyi futbol oynamayan iyi Transfer yapmayan Bank asyaya gider saygilar.
|