Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.02.2014, 17:52   #61
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem herşeyi önceden billiyordun nicin 3-0 galip geldiğimiz Kayseri maçı sonrası yazmadın.
Biliyorum demedim.Bunlar sadece öngörü ve şimdiye kadar yapılan bazı şeyler bunları destekler nitelikte.Ne zaman yazdığımın da önemi yok.Ben şampiyonluğa oynadığımız zamanda buradaydım küme düşmemeye oynarken de şimdide buradayım bundan sonrada olacağım.Bundan sonraki tüm maçları kazansak da fikrim değişmeyecek.Kötü geçen ilk maçtan sonra yazsaydım belki haklı olabilirdin.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:55   #62
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biliyorum demedim.Bunlar sadece öngörü ve şimdiye kadar yapılan bazı şeyler bunları destekler nitelikte.Ne zaman yazdığımın da önemi yok.Ben şampiyonluğa oynadığımız zamanda buradaydım küme düşmemeye oynarken de şimdide buradayım bundan sonrada olacağım.Bundan sonraki tüm maçları kazansak da fikrim değişmeyecek.Kötü geçen ilk maçtan sonra yazsaydım belki haklı olabilirdin.
Peki Sivasspor'un asıl hedefi ligde mi kalmak olacak? Bu sene se ce Sivasın vedevi ne ?
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 17:58   #63
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Peki Sivasspor'un asıl hedefi ligde mi kalmak olacak? Bu sene se ce Sivasın vedevi ne ?
Bence bu sene ligi 8-10 arasında bitiririz.Daha yukarıları benim için sürpriz olur..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 17:59   #64
PATRON 58
Acemi Yiğido

PATRON 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 433 PATRON 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence bu sene ligi 8-10 arasında bitiririz.Daha yukarıları benim için sürpriz olur..
aynen sana katılıyorum kardeş ha eğer yarın 2 iyi adam almazlarsa bi orta saha ve forvet takım tepetaklak gidecek açık ve net görülüyor bu yönetim sayesinde tabi
PATRON 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı PATRON 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 18:01   #65
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben diğer maçlara da bağlı olarak teknik bir yorum yapmak istiyorum.kupa maçındaki akhisar deplasmanı,kayseri maçının ilk yarısı ve bu maç.rakiplerde ortak olan şey önde baskıydı.bu 3 maçta da sıkıntı yaşadık.sıkıntı yaşamayı da geçtim çıkamadık ve pozisyona giremedik.kayseri'nin uç elemanları erken yorulunca 2. yarı rahatladık.ama akhisar ve konya yorulmadı maç boyu önde press yaptılar.buna karşılık sivasspor takım olarak ne yaptı ? hiçbir şey.ya tamam anlıyorum pasa dayalı bir oyun anlayışımız var da bir barcelona değiliz.dünyada yüzlerce takım barca gibi oynamaya çalışıyor.ama herkes barca olmuyor işte.o takımın sol bekinde jordi alba, stoperlerinde puyol-pique oynuyor.senin stoperin ümit kurt bırak ters ayağı kullandığı ayağıyla düzgün pas vermekten aciz.ziya desen bir bakıyorsun esiyor bir bakıyorsun yanındaki adama pas veremiyor.orta sahada xavi-iniesta var.sende kadir-adem.

neden bunları söylüyorsun diyeceksiniz.onu açıklıyım önce.tabiki barça'ya da önde basan takımlar var.ama bu adamlar kalitesiyle pas yaparak aşıyor o baskıyı.biz çoğu maçta aşamıyoruz işte.böyle zamanlar içinde bir ''B'' planın olmalı.gerekirse boz o oyun anlayışını 1.91'lik santrafor almışsın koy ileriye top şişir rakip sahada yine yap pasını.beşiktaş her zaman bunu oynuyor mesela.almeida'ya şişir inen topla rakip sahada ne yapıyorsan yap.yoksa istersen rakibin 3 katı pas yap hiçbir şey olmaz.bugünkü gibi.carlos'a diyecek söz bulamıyorum.şu 2 maçta da rakibin önde baskısına hiçbir çözüm bulamadı bile diyemiyorum, çözüm aramadı.hiçbir hamle yok.1.91'lik pedro girince bir umut, anlayışımız değişir diye bekledim.ama hiçbir şey yok.ilk yarıdaki sivas'ın aynısı.artık şu aatif'ı da santrafor oynatmayı bırak be adam.ilk yarıdaki 45 dakikayı kaldır çöpe at.hiçbir şey yapmadık.bunun ilk sorumlusu da aatif'tır.bunun dışında 2. yarıda bomboş durumda topu pedro'ya atmadı.birkaç kez yaptı hatta bunu.kesinlikle uyarılması lazım bu konuda.adamı dışlar gibi işler yapıyor.bugün sırf kendine oynadı.her neyse diyeceğim o ki ''B'' planı olmadan olmaaaaaz.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 18:07   #66
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Erdal Sarılar çıkarken çok top kaybetti, sürekli geri ve yan pas yaptı!
Faruk Taşseten defansta inanılmaz kademe hataları yaptı...
Mehmet Oflaz daha aykata duramıyor çok top ezdi!!!

Maçı ancak böyle değerlendiririm...paraya kıyıp bir defa da fedakarlık yapıp başkan dışında elini taşına altına sokmayan korkuluk yöneticiler sayesinde CARLOS gibi bir marka ve güzel ekibiyle yeniden yukarılara oynayacak olan takımı mahvetmeye başladınız tebriklerr!! Seneye siz bu bedeva beleşçi kafasıyal CARLOS'u bu takımda ..... da tutarsınız!!! AYIPİ YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!!

Gelelim futbola ve oyunculara: Yazıkalr olsun kendini MESSİ zanneden, boş pozisyonda arkadaşlarına bilerek pas atmayıp kendine oynayan ATIF efendiye! yazıklar olsun verdikleri 100 pasın 99'unu ger ve yana oynayan KADİR VE ADEM efendiye! Yazıklar olsun kendini di maria zanneden ve topu ayağına dolaştıramktan başka bir halt yemeyen aydına...Sene başı 3 büyütülmüşlerden teklfi aldıktan sonra bir havalara giren ve o günden beri defansın içine etmeye başlayan ÜMİT KURT efendi seni bu halinle mi büyütülmüşlere gideceksin?
Bütün takım berabt hatta iğrençtiniz! Ruhsuzdunuz, deplasmanda süt dökmüş kediye dönüyorsunuz...Carlos ne yapsın yedek kulubesinde adam var mı ki? Ama ısrarla düştüğün yanlıştan artık vazgeç Carlos Allah aşkına kötü de olsa yetersiz de olsa santraforla başla oyuna Atıfı forvet yapmaya çalışma ve Allah aşkına şu kadirin atıfın ümit kurtun canlarına oku, gereken uyarıyı yap!!

-kimse kusura bakmasın başkan dışında bu pısırık ve risk almayan yöneticler sayesinde elimize geçen fırsatları kaybediyoruz, bu mantıkla bu oyun ve transfer anlayışıyla bundan sonra inşallah düşüşe geçmeyiz....O kadar doluyum ki adı lazım değil bazılarına dümdüz gideceğim de neyse! Sezonun en kötü futbolunu oynadık ve artık bu da gösterdi ki o korkuluk yöneticiler anlamak istemese bile bu takıma mutlaka transferler şart ama nerdeee? Bir sözüm de o MURAT ERDOĞAN efendiye: Sen Manisadan takım arkadaşın diye Eren gibi bitik adamı ne diye bu takıma alıyorsun? Cihan, Abdurahman gibi 3.lig topçularını ne diye alıyrosunuz yazıklar olsun hepinize, hafta sonumuzu, moralimizi alt üst ettiniz!!!
Alt 02.02.2014, 18:22   #67
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Yine söylüyorum, kimse ligin ilk devresine aldanmasın, çoğu takım nokta transfer yaptı, biz yerimizde saydık. Hiçbirşey ilk yarıdaki gibi olmayacak. Bu takımmı fbyi, esesi, kasımpaşayı, bjkyı yenecek. Zor dostum zooooor!....
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 18:27   #68
5558888
Yeni Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 5558888 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konya 3-0 önde oynarken bile gururla pres yapıyor bizimkiler de onları carlos dahil izliyor yok böyle bir mücadele kimse 3 günde bir maç yapıyoruza sığınmasın 3 gün önceki maç ta aynı idi kendimizi aldatmayalım bu takımdan bir cacık olmaz ümit den de hiçbirşey olmaz.
5558888 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 18:30   #69
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim eyr ettigim takim bugünki sivasa hic benzemedi bu nasil oyun kurma bende anlamadim kimin ayagina top gelse rakibe teslim ediyor hic atak yok savunma dersen birinci golden sonra cöktü neyi nasil anlatalim bilemiyoruz aatife gelince sahada deli dumrul rolunde kostu ama eline gecenleri cok Cabuk harcadi buda gösteriyorki aatifden forvet olmaz siddetle iyi bir forvete ihtiyac var yoksa sonumuz husran
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 18:31   #70
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

carlos durumu sanırım görmedi. akhisar maçında takım aksadı. sanırım bunun çaresini bulacaktır. iyi oynayan takım birden çöküşe geçti nedenini bulacaklardır sanıyorum. umarım bir çöküşün başlangıcı olmaz. ama yenilmek çok kötü ve üzücü. hele böyle ezilerek yenilmek çok ama çok kötü.

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil