kardes bisimi dedik buyuk takim avrupanin gururu.. unutmaki sivassporda tum turkiyenin gururu, simdi sallamakla olmas, adam demekki 5 milyon evro ediyor, fenerbahcede galatasarayda trabzonda salak degildi adamlar istiyor kardesim bu kadar basitt...sivasliysan ögün degilsen itaaat et )))
kardes bisimi dedik buyuk takim avrupanin gururu.. unutmaki sivassporda tum turkiyenin gururu, simdi sallamakla olmas, adam demekki 5 milyon evro ediyor, fenerbahcede galatasarayda trabzonda salak degildi adamlar istiyor kardesim bu kadar basitt...sivasliysan ögün degilsen itaaat et )))
ben saten öyle bisey demedim mehmet yildiz cok begendim bir forvet kalitelesi belli saten
sözlesmesi sezon sonu bitecek diye fazla istiyor bence benim düsüncem
ben saten öyle bisey demedim mehmet yildiz cok begendim bir forvet kalitelesi belli saten
sözlesmesi sezon sonu bitecek diye fazla istiyor bence benim düsüncem
tamam hatrin icin mehmet yildizla gorusur indirim yaptiririm senin icin)
daha öncede yazdım galatasaraylıyım fakat bu yaptığımız taktik pek hoş değil abdullah avcı olayının değişik versiyonu başka bir şey değil ankara maçından önce galatasaray abdullah avcıya teklif götürüyor abdullah hocanın aklı karşıyor ankara yeniliyor ve galatasaray seriye başlıyor ne tesadüfki sıradaki maç sivasla bana kalırsa bu hamleyle sivasdan alacağı 3 puanı garantilemiştir çnkü mehmet kalırsa sivas aklı karışan mehmetin kötü performası yüzünden kötü etkilencek(örn:yattara) yada mehmet yıldız gsye geçicek takımın kimyasında bozulma yaşancak mehmet yıldızın hiç maç kaçırmadığını düşünürseniz saha içinde oynayan futbolcular alışık olduğu noktada mehmet yıldızı göremeyince takım ritminde bozulma olacaktır neden bu taktiklere başvuruyor derseniz galatasaray eğer ilk sivas maçına puan kaybederek başlarsa yarıya küçük çaplı kaos oluşcak yeniden heleki fenerin trabzonu yenme gibi bi durumu oluşursua skibbenin arkasında durmak yöneticiler için çok zor olcak ve takım kaos ortamına gircek skibbeye hala güven yeterince yok medayada topa tutmaya hazr olduğu için galatasaray karışıcaktı
YA O DEDIKLERI PARAYA VERDILERSE IYI 3,5 MILL. EURO ARTI 3 FUTBOLCU.
ZATEN MEHMET YILDIZI YILDIZ YAPAN BÜLENT UYGUN HOCA ,HA NE OLUR ADI MEHMET DEGIL AHMET OLUR.
ZATEN MEHMETE ISTANBULA GITMEK ISTIYORDU O YÜZDEN BEN DERT ETMIYORUM SIVASIM AYNI DEVAM EDER YOLUNDAN SAPMAZ
EN BASIT ÖRNEK AJAX AMSTERDAM!!!
Mehmet'im,canımız,gülümüz,biri zk Deli Memmedimiz..
Bu haberi okuyunca içimiz nasıl cızz gitti bir bilsen..
Sivasspor her zaman dik durur..
Ama seni harcarlar....
Burda istedğin kadar gol kaçır tek duyacağın tezahüret " meehmettt,meehmett" olur...
Ama orda bir maç kötü oyna ikinci maç yuhalanırsın.
Onlar seni bizim gibi sevmez....
Şimdi geleceksin 17.hafta Sivas'a..
Ha o rakip takım tarafında nasıl ısınacan memedim...Seni orda görmeye nasıl dayanacaz memedim..
Bizim kaleye şut vuruken,yüreğinden birşeyler kopmayacak mı memedim..
Bu kadar sevgiyi,hiçbiryerde bulamazsın....Yolun açık olsun..
birak gitsin ya.takima ne faydasi oluyorki mehmetin 11 gol atti 6 veya 8ini penaltidan ,zaten bu 4 haftadir cok kötü oynadi