Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Yeni 4 Eylül Stadyumu için olumsuz yazı yazan arkadaşlar, bu stadyum en güzel şekilde yapılacak ve söz verilen zamanda teslim edilecek, sonradan mahcup olacağınız yazılardan uzak durun, sabredin, öyle sanıyorumki bittikden sonra en çok siz beğeneceksiniz, şayet politik düşünmüyorsanız.
son durum 2-3 ay öncesi ile hemen hemen aynı..çok göze batan bir ilerleme yok arkadaşlar...bu ay biraz daha hızlanacağını ve fotoğraf paylaşmaya değer bir değişim olacağını tahmin ediyorum...ama şuan önceki fotoğrafları son durum hakkında aşağı yukarı bir bilgi edinmek açısından yeterli..
Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı
son durum 2-3 ay öncesi ile hemen hemen aynı..çok göze batan bir ilerleme yok arkadaşlar...bu ay biraz daha hızlanacağını ve fotoğraf paylaşmaya değer bir değişim olacağını tahmin ediyorum...ama şuan önceki fotoğrafları son durum hakkında aşağı yukarı bir bilgi edinmek açısından yeterli..
Hocam gelecek sezonun 2.yarısına yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor demişti Tayyip Erdoğan.Sizce gelecek sezon orada oynar mıyız?
__________________ GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam gelecek sezonun 2.yarısına yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor demişti Tayyip Erdoğan.Sizce gelecek sezon orada oynar mıyız?
bence kaba inşaat yazın sonuna biter...eylül ekim gibi yada..ama ince işler ve çimin oturmasını da düşünürsek en erken gelecek sezonun ikinci yarısında belki birkaç maç oynayabiliriz...ama büyük ihtimal seneyede tüm sezon bu statta oynarız...mersin stadı bile yaz aylarında hazır olmasına rağmen yeni kullanılmaya başlandı...tabiki daha hızlı çalışırlarsa daha erken başlayabiliriz...ama demiş ya adam oğluna; umamıyorum oğul diye..o geliyor aklıma