Teşekkürler arkadaşlar.Çok büyük aksilikler olmassa çıkacagız inşallah.yorumcularda favori olarak gösteriliyor.Geçen seneki kadronun hemen hepsi korundu 2-3 önemli oyuncu satıldı yerine gelenlerde onların boşluguna dolduracak kalitede.benim diger favorilerimden biride Rizespor iyi kadro kurmuşlar gerçekten.
cezamız nedeniyle gaziantep te tarafsız sahada seyircili maçta rizespor a 4-3 maglup olduk.üzgünüz.hayırlısı olsun.3 haftada 6 puan kötü degil.şimdi haftaya pazartesi kocaelispor maçı var bol gollü bir galibiyet bu yenilgiyi unutturur inşallah
cezamız nedeniyle gaziantep te tarafsız sahada seyircili maçta rizespor a 4-3 maglup olduk.üzgünüz.hayırlısı olsun.3 haftada 6 puan kötü degil.şimdi haftaya pazartesi kocaelispor maçı var bol gollü bir galibiyet bu yenilgiyi unutturur inşallah
kocaeli maçında destekçinizim. plakalarını gösterin 4-1...
Dün Rize sizi kötü yendi farkda olurdu Riberio penaltı kaçırdı hemen sonrasında yine bomboş kaleye avuta attı. Sana katılıyorum gercekten Rize süper kadro kurmuş Bjk ve Fb forması giymiş Mehmet Sedef ve Kemal Arslanda sakatlıkları nedeniyle oynamadı.
Rizenin kalesini ise bizi Süper lige çıkartan kalecimiz yavuz koruyor.Bu maçta hatalı 2 gol yedi ama çok iyi kalecidir.
Bu arada Adanasporda 2. golü atanda 58 numara İzzet Sivaslıymış demek.
maçın teknik detayına inmedim.bloguma yazdım.kısaca hoca ilk golü atınca takımı geri çekiyor bu yanlış.geçen senede böyle yapıyordu.hayırlısı.
İzzet Yıldırım
Doğum Tarihi : 01.03.1984
Doğum Yeri : Üsküdar
Uyruğu : Türkiye (Türkiye)
Boy : 174 cm
Kilo : 68 kg
Pozisyon : Defans
Son Kulübü : Adanaspor