Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
takımı eleştirmek görüşlerimizi paylaşmak güzel herkes fikrini özgürce ifade edebilmeli yalnız şu bülent uygun istifa söylemleri için erken oldugunu düşünüyorum atalarımızın dedigi gibi dere geçerken at degiştirilmez eger hocanın istifası söz konusu oldugu zaman da yönetimde ki insanlar oturur kararını verir biz ne desek de boş güzel kardeşim
|
kardeşim çok güzel söylemişsin kararı yönetim verir,ama yönetimlerin kararlarını (özellikle büyük takımlarda)çoğu zaman taraftar belirler.maalese bu taraftarı ciddiye almayan bir yönetimimiz var.inan bana ben şehrimi çok seviyorum,takımımı çok seviyorum.SİVASLILARA aptal diyen bir diyen bi şaklabanın bu takımın başında bulunması kanıma dokunuyo,dahada kötüsü mecnun başkanın bu adama sahip çıkması kanıma dokunuyo...demekki iş bizim zannettiğimiz gibi memleket meselesi falan değilmiş,çok büyük dolaplar dönüyo ve biz bunun farkında değiliz.hiç bir takım(hocası kim olursa olsun isterse rıchard olsun) 6 maçta bir beraberlik alındığı zaman hocamızın zamana ihtiyacı var demez ve tabiki hiç bir taraftar da.bence bülent hemen şimdi istifa etmeli ve ancak amatör kümede oynayabilecek topçularını da alıp gitmeli(hayrettin,onur,sedat,y asin,ersen)bilmem anlatabildimmi???bu topçular varken zaten değil bülent feriştahı gelse bu takımı kurtaramaz.bize bu adamların topçu falan olmadığını bilen bir hoca lazım diye düşünüyorum.