Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
Alt 23.08.2010, 21:40   #71
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.

www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.

Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:49   #72
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1611 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?

Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 23:38   #73
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş senin karşında çocuk yok.lafını bilip konuşacaksın.düşüncelerin tut ki senin mantığında doğru.kusura bakma o zaman sen kendini ifade etmekden acizsin.
ne demek ya?sizi adam etti.
sivasa sivas diyip geçme senin ağzını yırtarım.adını söylediğin partiden 90 yıl önce ,108 gün boyunca ATATÜRKÜ VE SİLAH arkadaşlarını misafir etmiştir.(adam olmayan sivas)
-asıl onlar adam olsalardı rengine,görüşüne,partisne bakmadan hizmet ederlerdi.bu insanlar gariban ama bir o kadarda gururludur.onlara hizmet etmek her babayiğide nasip olmaz.

-ben 33 yaşındayım ben bu adamlardan önce de adamdım.kimsenin hakkını yemedim.senin gibi konuşan kim olursa olsun ister zengin ister güçlü karşında da durdum.
aslında söyleyecek çok sözüm var ama bilirim ki sen anladın bilirim ki sen suçlu değilsin.

diğer konu kim nasıl tepki verirse versin beni ilgilendirmez.

ama formamı götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusum.
atkımı asmayın
o benim gururum.
stadı mı söylemeyin
o benim ahdim...

neden pankartımız açmayın dedim biliyor musnuz:
pankart açmak yalvarmaktır.yalvaramam o zalim olanlardan oldu.bu iş bize düştü.biz bir gün yapacağız.o ancak gider kendi gibilerine stad yapar.
atkımı asmayın neden dedim biliyor musnuz?
o atkı bizim gurumuz.o bu gururu ruh ve yüreğinde taşıyan biri değil.o başka sahnelerin kahramanı olabilir ama sivassporun değil.siyasetçi olarak değilde TÜRKİYE başbakanı olarak geliyorsa misafirimizdir gurur duyarım.
stadı söylemeyin dedim çünkü ben gitmeyeceğim.gitmeyişim hissedilsin.
gidersenizde yiğido olarak gitmeyin onun adamı olarak gidebilirsiniz saygı duyarım.ama sivasspru söylerseniz hakkım haram olsun.
lafı nerelere getirmişsin gardaş helal olsun, sivası adam etmiş lafını hala halkına söylüyormuşum gibi aks ediyorsunya bişey demiyorum sana.. sivas 10 yıl önce bir ilçeyi andırırken şimdi modern bir şehir haline geldi ben bunu ifade ediyorum sen lafı nere çekiyon, işte anlayış farkı.. 33 yaşındasın aksunun eski halini hatırlarsın heralde kokudan kimse geçemezdi yakınından, ya paşa fabrikası kimse çıkıpta pikniğe gidemezdi korkusundan, çıbıllar parkını söylemeye gerek yok millet otururdu ağacın ordaki banklara gelen gideni izlerdi.. Sivas değişti abim değişti modern anlayşlı birbirine saygılı bir şehir oldu, buna öncülük edende akparti belediyesi oldu.. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum sen olayı nası anlamak istiyorsan öyle anlıyor ve olur olmadık laflar söylüyon, harbiden bravo.. Şahsıma söylediğin lafları üzerime almıyorum çünkü düşünmeden yazdığın için, Bende bu memleketin çocuğuyum ve herkez benim kardeşim abim sende dahil.. Allaha emanet kendine iyi bak, yiğido abim benim..
вαЯon™ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 23:42   #74
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanırOrada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!

Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 00:02   #75
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

basbakan gelır yıne yarın bızım degerlı halkımıza sıze stad yapacagım sıze sunu yapacagım der daha sonra referandum acıklanır ıstedıgı sonuc olmayınca sıvası cezalandırır.(gecen secımlerde valımızı durduk yere gorevden alındıgı gıbı).gercı sıvasta referandum sonucu ne olursa olsun o stad yapılmaz.basabakan sozunde dursaydı sıvassporun lıgı salladıgı o ıkı sene ıcınde haydı haydı yapılırdı.ama nerdeeeeee!!
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 00:47   #76
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YA ŞU ADAMDAN MEDET BEKLEMEK KADAR BİR ACİZLİK OLAMAZ YAZIK ÜLKEYE YAZIK SIVASLILARA AMA SIVASLILARA TABİ NEDİR BU YA BİR NUMARA KÜRTÇÜDÜ BU ,DE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,, K ,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 01:03   #77
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu nada stat konusunda sadece Sivas değil çoğu ilde sorunlar var...2016 kaybedildiği için Adana,Antalya,Konya,Eskişehir, Trabzon illerine yapılamsı düşünülen yeni stat projeleri de ister istemez rafa kaldırıldı...Günün birinde bu sttalardan kaç tanesi yapılır bilinmez..Sadece TOKİ nin sitesinde Afyon'a yapılacak Stat ve Spor tesislerinin yapımı ihalesi var..Toki şu anda sadece Afyon ile anlaşmış durumda ve stat ve spor tesislerinin ihalesi yakında yapılacak...Bunun dışında Malatya'ya da stt yapılacak söylentileri vardı;onunla ilgili de anlaşma henüz olmamış..Geçenlerde internette Konya ile Toki arasında yapılacak yeni stat için stat arazisinin fiyatı ile ilgili sorun olduğunu okudum..Şu anda Bursa bu konuda bir adım önde ..Stat konusunda çok yol almış durumdalar;Timsah Arena nın yapılacak yeri konusunda belediye ile anlaşmışlar...Bursa stadı tokiyle birlikte sponsorların yardımıyla yaptıracakmış..Tokiye eski stadın yerini vermiyorlar;eski stadı da kullanacaklarmış....Bu durumda başka bir arsa ile takas yapacaklar herhalde...Uzun lafın kısası şu anda Türkiye'nin birçok ilinde Toki nin yapması düşünülen statlar konusunda 1-2 il hariç hiçbir gelişme yok...Bu projeler şu anda neredeyse rafa kalkmış durumda durumda....Eğer siyasiler ve Başbakan ne zaman isterse bu projeler yerine getirilecek...Ben eğer yeni stat yapılmak istenirse şu anda değilde önümüzdeki yıl gündeme gelip temelin,in atılacağını düşünüyorum..ÇÜNKÜ 2011'DE TÜM TÜRKİYE'DE GENEL SEÇİMLER YAPILACAK..SEÇİMDEN ÖNCE DE EĞER İSTENİRSE TEMELLER ATILACAKTIR...MALESEF ÜLKEMİZİN BÖYLE BİR GERÇEĞİ VAR....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 01:11   #78
BOZKURT58
Yeni Yiğido

BOZKURT58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 28 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 BOZKURT58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:

- tayyip beyin Sivas'ın başına bela ettiği pısırık ötesi vekiller,
- 6 yıldır yapılmayan adalet sarayı,
- 4-5 yıldır yapılamayan bölge hastanesi,
- önce 35 bin kapasite sözü verilip sonra 20 bine düşürülüp toki'ye peşkeş çekilmeye çalışılan stadyum mevzusu,
- 2011'de bitecek deyip, daha sonra Kayseri'nin devreye girmesiyle 2015'e çekilen hızlı tren,
- Euro 2016'ya Sivas'ın neden dahil edilmediği,
- sanayii teşvikleri verilirken Sivas'ın gelişmişlikte Kayseri ve Konya gibi illerle aynı statüye dahil edilmesi,
- en son olarak da bu büyükşehir olma mevzuu hatırlatılabilir.

Şakşakçılık yapmadan önce iyice bir düşün Sivaslı!
bu yoruma katilmamak elde degil...
BOZKURT58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 02:11   #79
58öz58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58öz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasta yüzde 95 oranında evet beklenirken sivasa kimse stad yapmaz. sivas sayın başbakanın hayırlı evladı hayırlı evlatlar babadan bişey beklemez kayıtsız şartsız biat eder. o yüzden sayın başbakanın sivas gibi bir derdiyok. miting içinde boşa geliyor gelsede gelmesede 100 de 95 garanti evet çıkacak
58öz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 03:32   #80
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şahseb ben başbakanı sevmem ve mitingine de asla gitmem. ancak gidecek olsam başbakanım stad ne oldu? yazılı bir pankart açardım
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başbakan, stadyum, yapilmayan

Seçenekler Arama
Stil