Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Rıza hocaya İSTİFA demiyorum !.. Onu biz değil kendisi diyebiliyorsa hocadır.
Hani Orduspor maçında 1-2'den 3-2 alınca artistlik yapmıştı ya !
Hani maçtan sonra İSTİFA etmişti ya !
Hani yürekliydi ya !..
Şimdi de yüreklilik yapsın da, dürüstlük yapsın da, "ben Sivas'lının yüzünü kararttım, başını öne eğdim, onları üzdüm. Takıma müdahele edemiyorum, herkes bildiğini okuyor, kafasına göre oynuyor. Ben bu sebeblerden dolayı İSTİFA EDİYORUM" diyebiliyor mu?
Hafta başında oynayacağımız Karabük maçından da korkmaya başladık. Bu futbolla, bu anlayışla, bu oyuncu değişikliklerinde ki tekdüzelikle ne yapacağımızı kara kara düşünmeye başladık.
Adamlar cesurca karar alıp 4 takımıda aynı skorla yenen Mesut Bakkal'ı gönderebiliyorlar ve düşmekten bahsetmiyorlar. Biz ise lig başladığından beri düşme korkusunu hep içimizde hissediyoruz. Hedefi 10'unculuk olan takımın varacağı nokta 15'inciliktir. Bu hocayla ancak bu kadar olur.
Herşeyi bir kenara bıraktık, Trabzonspor gibi aşağılık bir takımdan 6 gol yemek hepsinden acı !. EY futbolcular, hoca vicdanınız var mı sizin? Varsa ne düşünüyorsunuz, ne yapacaksınız kendinizi affettirmek için. Merakla bekliyoruz.