Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?
Alt 15.12.2014, 21:52   #71
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?

Alıntı:
beko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam cicinho ?
Cicinho yabancı sayılmaz,o bizden.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.12.2014, 11:05   #72
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasspor Nasil Düzelir?

Yönetim sezon sonuna kadar Roberto Carlos'a devam etme karari aldi. Riskli bir karar fakat yönetimde eline bi zahmet tasin altina koyarsa ve Carlos'a gercek sahip cikarsa sorunlari cözebiliriz diye düsünüyorum.

Artik Roberto Carlos istifa et, defol git gibi yikici yorumlar yerine bu takim Roberto Carlos'la nasil tekrar yükselise gecer onu tartismak daha dogru.

Benim önerim takima Carlos'a destek cikacak, oyuncularla, alt yapiyla ve transferle ilgilenecek bir sportif direktör getirmek.

Ayrica yönetim sezon basinda transfere ayiramadigi bütceyi devre arasinda kullanmasi gerek.
Alt 19.12.2014, 12:56   #73
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Samsunu ve kayseriyi düşüren kaleci Ertuğruldan kurtulmak lazım. Uğursuz mu ne...
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ec58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.12.2014, 14:04   #74
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ec58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Samsunu ve kayseriyi düşüren kaleci Ertuğruldan kurtulmak lazım. Uğursuz mu ne...
Basarisizligi Ertugrul'a baglamak cok yanlis. Daha önce 2 takimla küme düsmüs olabilir, fakat sahada 10 oyuncu hic birsey yapmazsa bir tek kaleci pek fazla birsey degistiremez. Korcan'inda kadro disi kaldigini düsünürsek Ertugrul sezon sonuna kadar mutlaka takimda kalmasi lazim. Yedek kaleci olarak birtek Deniz var, devre arasinda mutlaka yeni bir kaleci lazim.

Ertugrulu takimdan göndermek pek birsey degistirmez. Ziyanin, Burhanin, Aatifin, Ümit formsuzlugunun Ertugrulla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. O yüzden böyle haksiz yere kisilere yüklenmek hic bir fayda vermeksizin daha cok zarar verir. Cünki ben bir cok futbolcunun bu forumda yazilanlari okudugunu düsünüyorum.
Alt 19.12.2014, 14:31   #75
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspor söyle düzelir :

Hoca kalacak
Yönetim adam gibi 3 4 kaliteli oyuncu transfer edecek.

Iste Sivasspor böyle düzelir.

Ne basit, öyle degilmi ????
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2014, 15:54   #76
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

düzelmiyecek bişey yok,sezon başındaki gibi oyun oynansa enazından ileri umutla bakardık,bursa,mersin,tuzla maçlarına bakınca herkes gibi ümitsizliğe kapıldık,bide puan olarak çok kritik noktadayız,artık sadece puanı değil,özellikle alttaki takımlarla olan maçlarda 2 li averajlarıda düşünmek zorundayız,ilk yarı biterken enazından 6 7 puanımız daha olmalıki 2.yarıya daha umutlu olalım,ben herşeye rağmen başakşehirin yeneceğimize inanıyorum,istanbulda kasımpaşayıda yeneriz öyle eski güçlerinde değiller,6 lık olduğumuz maçtada aslında kötü oynamadık çok basit hatalardan fark oldu,elyasa ve yalçında yok ,kendi sahamızda karabüke karşı hep üstünüz onlarıda yeneceğiz göreceksiniz,deplasmanda trabzon maçı zor geçecek,onların rize ve akhisar maçlarını seyrettim bize karşıda böyle oynasınlar onlarıda yeneriz yeterki inanalım futbolcularda yeterki inansın bu 4 maçtan alacağımız 2 3 galibiyet bizi düzlüğe çıkartır,2.yarıya mutlaka iyi kaleci,ümiti yedek tutacak stoper,kaliteli önlibero,kaliteli ortasaha,kaliteli forvet almak lazım,oynamıyacak ,yedek kulubesinden girip oyunu değiştiremiyecek oyunculardanda kurtulup genç dinamik oyuncular almak lazım böyle kurtuluruz ancak,yanlız ne pahasına olursa olsun enaz 6 puan almamız şart ,bundan daha kötü ilkyarı olamazdı zaten ,2.yarı 7 galibiyet 4 5 beraberlik alacağımıza inanıyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.12.2014, 19:07   #77
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Roberto Carlos un çakma teknik direktör olduğu gerçeğini gördüğümüzde düzelir.Merak eden gecen sene lig 3.sü olduğumuzdaki yorumlarıma baksın.Değişen birşey yok.Yazık futbolculara da acıyorum.Antreman yapmadıkça nerdeyse hepsinin futbol hayatı bitiyor.Futboldan anlayan bir yönetim olmalı.Gerci anlamadıklarını anlasalar belki sezon başında düzelebilirdi
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.12.2014, 23:21   #78
Rallim58
Gast

Sivassporum ;

* Teknik kadro; Hak edene forma verip, oyuncu değişikliğini ihtiyaç duyulduğu ilk anda derhal değişimin yapılmasına daha dikkat etmesi halinde (Kupa maçında 35. dakikada Crisantus değişikliği gibi)...

* Futbolcular; özgüvenlerine kavuşur, dayanışmayı sağlarlarsa...

* Yönetim; İhtiyaç duyulan mevkiilere, futbolu bırakma noktasına gelen, emekli futbolcular yerine, ilk 11'de oynayacak kaliteli futbolcu transferi gerçekleştirirse...

* Yiğidolar; Takımına sahip çıkıp, stadyumu tıklım tıklım doldurarak, müsabaka sonuna kadar tezahüratları ile destek vermeleri halinde...

Aslaaaaaaa ligden düşmez...

Aksi durumda ise Allah Korusun diyelim....
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.12.2014, 15:04   #79
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu şartınan düzelece müzelece kalmamış.yazık oluyor sivasımıza.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 15:14   #80
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basarisizligi Ertugrul'a baglamak cok yanlis. Daha önce 2 takimla küme düsmüs olabilir, fakat sahada 10 oyuncu hic birsey yapmazsa bir tek kaleci pek fazla birsey degistiremez. Korcan'inda kadro disi kaldigini düsünürsek Ertugrul sezon sonuna kadar mutlaka takimda kalmasi lazim. Yedek kaleci olarak birtek Deniz var, devre arasinda mutlaka yeni bir kaleci lazim.

Ertugrulu takimdan göndermek pek birsey degistirmez. Ziyanin, Burhanin, Aatifin, Ümit formsuzlugunun Ertugrulla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. O yüzden böyle haksiz yere kisilere yüklenmek hic bir fayda vermeksizin daha cok zarar verir. Cünki ben bir cok futbolcunun bu forumda yazilanlari okudugunu düsünüyorum.
bugün hala bu fikirde misin düşünsene ertuğrula yapılana haksızlık diyosun ama sen hiç korcanı düşünmüyosun

ertuğrulun yaptığı hata bugün takımı yaktı yada şöyle diyim forvetlerin beceriksizliğini örttü bide korcan en azından bonservisli kalecimiz hata yapıyosada korcan yapsın bu ertuğrulun kaçıncı hatası erciyes maçında ümite dalanda ertuğruldu bu hafta boşa çıkanda oydu geldiği ilk hafta gekasa golü hediye edende oydu bak benim hatırladığım 7 puanımızı herif tek başına cep ettmiş milletin kalecileri maç kurtarır bizimkiler puan dağıtır
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
düzelir, nasıl, sİvasspor

Seçenekler Arama
Stil