Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Yapilan ankette süperligde kim sampiyon olur diye soruluyor !!! kimin sampiyon olmasini istiyorsunuz yazilmamis !!!! yazilan cevaplar insani düsündürüyor. Ben sivasliyim ama GS, veya FB,nin veya BJK in sampiyon olmasini istiyorum su olmasinda bu olsun bu olmasinda su olsun yok efendim süperligde 3 büyükleri tutmayan futbol dan zevk alamaz gibi yorumlar yapiliyor tamam renginizi anladik bunlari okuduktan sonra türkiyede nicin baska sampiyon takim cikmadigi acikca görünüyor nasil ciksinki kendi sehrinin takimini hala ikinci plana atan bir takim nasil sampiyon olur ayni ligde oynuyoruz ayni hakemler maclarimizi yönetiyor oynadigimiz futbol topuda nike süperligde kurallarda belli ama en acisida kendi takimimizi hala sevemmemisiz ve sevmek istemiyoruz ve süperligde baska sampiyon kimse görmek istemiyor bu sadece sivasspor icin gecerli degil tüm türkiye geneline yayilmis bir istatik yapsalar türkiyede tuttugunuz takim kim diye sorsalar 100% 40 Fenerlidir 100% 40 Gs, 100% 10 BJK lidir geriye kalanda 100% 10 sadece ve sadece kendi sehrinin takimina gönül veren gercek taraftarlardir .
|
Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.