Alıntı:
bacha34 Nickli Üyeden Alıntı
beyler fb maçından sonra da söledim sedat ile abdurahhamön geldinden beri sölüorum bunlar bizi yakıcak bugün de başka bişi gördük sedat takımı sattı ******** abdurahman ve sedat bizi yakıck karıştırcak tıpkı a.sebat ve ankaargücünde oldugu gibi devranıda boşunaaldık artıkları topladık of :(
|
Arkadaşım dün maçtaydım ve son vuruşları ve yaptığı kötü ortalar hariç Abdurrahman gayet etkili, koşan, rakibin kanatlarını felç eden bir futbolcu. Ben Abdurrahman'ın banko oyuncularımızdan birisi olacağına inanıyorum.
Ancak Sedat gerçekten çok gereksiz ve yanlış bir hareketle takımı 10 kişi bıraktı. Teknik heyet bu lüzumsuz hareketin ve kırmızı kartın hesabını Sedat'tan sormalıdır.
Bir yorum da Muhammed Ali için: Muhammed oyuna girene kadar yaptığımız atakların neredeyse tamamı doldur boşalt, umutsuz toplardan oluşuyordu. Muhammed girdikten sonra yaptığımız atakların tamamı Antep kalesinde çok ciddi tehlikeler oluşturdu. Yeni alınan Gineli futbolcunun kalitesini bilmiyorum ama Muhammed Ali en az Mehmed Yıldız, Hayrettin, Balili veya Petkoviç kadar önemli ve bu takımın vazgeçilmez bir futbolcusudur, bunu dün akşam ikinci yarıda daha iyi anladım!.....