arkadaşlar artık geçmiş olsun tüm türk halkına 2-0 oldu üzüldüm ama kısmet buraya kadarmış hadi şimdi herkes yatsı namazını kılmaya yarım satt burda bekleyecemize bi namaz kılalım yenliginin acısını azaltır
çok komiksin kayserili ::((( sen başla biz geliyos...
bizim bu takımdan hiç bir şey olmaz adamlar portekizden gelip bize 2 tane attılar şimdi kendi evlerinde de 3 tane attı bakalım ligde her gelen gollerini atar ve gider. atar tabiki sen adam akıllı transfer yapmazsan olacağı buydu
arkadaşlar artık geçmiş olsun tüm türk halkına 2-0 oldu üzüldüm ama kısmet buraya kadarmış hadi şimdi herkes yatsı namazını kılmaya yarım satt burda bekleyecemize bi namaz kılalım yenliginin acısını azaltır
sen dalga geçmeye devam et ilk hafta gorusuruz sizinle
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
haydi sivasspor haydi 4 gol atda bizim yüzümüsü sevindir lütfen ben daha inaniyom bunlar atar allahin izniyle atarlar dua larimiz eksik olmasin devam dua edelim
Bu Konuda karalarköyü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
beyler bakın size birşey deyimmi kayserispor u bu forumla bu kadroyla yenemez sivas kayserisporun form grafiğini ve aldığı adalmara bakın ve de uğur melekenin açıklamalarına diyorki sayın meleke bana göre şuan trnin en iyi yabancısı solomn olembedir ayrıca agahowada fırtına gibi