Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı
Alt 12.04.2009, 22:41   #81
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız..
O saygıyı fikret Ünsalında göstermesi lazım.
Başka takımları şikecilikle suçlayıp, rakip takım mücadele ediyor diye eleştirmek sivas'a yakışmaz. o bir oynuyorsa sen iki oynayacaksın. senin oyuncun gol pozisyonuna girip değerlendiremiyorsa bu karşı takımın suçu yada yanlışı değildir. iyi oynayamıyor gol atamıyorsan rakibi suçlamaya hakkın yok.
Adam puan almak için vakit geçirecek oyunu soğutacak ama sen eline geçen gol fırsatını değerlendireceksin rakibede bu fırsatı vermeyeceksin.

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...
Takım gergin, herşeyin tamda yolunda olmadığını ve oyuncuların ne kadar stresli olduğunu antalya maçında gördük. böyle açıklamalar oyuncuların daha çok gerilmesine be strese girmesine yol açar.
ileriki maçlarda takımın performansıını olumsuz yönde etkileyebilir o yüzden herkesin dikkatli konuşması ve ortamı germemesi lazım.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2009, 22:54   #82
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fikret beyin her söylediğine katılıyorum, ne dolapların döndüğünüde zaten biliyoruz,ama yazamıyoruz işte açıklayamadığımız bir dünya teori işte.
Fikret Ünsalın söyledklerinin aynısını Mecnun başkanda söyledi ama Fikret Ünsal gibi işin dozunu kaçırıp mahalle ağzıyla değil.
demekki sorun söylenenlerde değil söyleme biçiminde yani üslup'ta.
Fikret Ünsal nerden nasıl konuşacağını bilmiyor üslubu çok rahatsız edeci ve taraftarın bir çoğu demeç verme biçiminden rahatsız.

Doğru bir şeyi söyleyeceği zaman o kadar kötü bir üslup kullanıyorki yinede tepki alıyor.
Demekki önce konuşmayı öğrenmek neyi nasıl söyleyeceğini bilmek gerekiyor.
Bülent uygun ve Mecnun başkan neyi nasıl söyleyeceğini biliyor ama Fkiret Ünsal nerde nasıl konuşulur hiç bilmiyor.

Kendisi nasıl gazeteci olmuş, nerede gazetecilik eğitimi almış hayret ediyorum.
Hadi onuda geçiyorum hiçmi gazete okumuyor, hiçmi kitap okumuyor bir gazeteci bu kadar kötü Türkçe kullanırmı onada şaşırıyorum.
Sıradan biri olsa tamam derim ama kendisini gazeteci olarak tanıtıyor ve gazeteciyim diye geçiniyorsa, birazda ortaya kalitesini koyması lazım.
eminimki kahvanedeki adamlar bile Fikret Ünsal'dan daha seviyeli demeç verirler.
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.04.2009, 22:56   #83
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim taraftar doğru söyleyene hep tepki gösteriyor gerçekler çooook acı geliyor bize nedense şimdide basın sözcüsüne kızıyorlar
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 00:19   #84
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
hursit0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim taraftar doğru söyleyene hep tepki gösteriyor gerçekler çooook acı geliyor bize nedense şimdide basın sözcüsüne kızıyorlar
Aynı şeyleri söyleyen Mecnun başkana kimse kızmadı.
Demekki söylenen şeylerde değil söyleme biçimine tepki gösteriliyor.

Biz Basın sözcüsüne aylardır kızıyoruz, oraya yakışmadığını uzun zamandır söylüyoruz.
bu işi daha iyi yapacak ve kulüple daha yakından ilgilenerek kulüpteki gelişmelerden haberi olacak birisinin o görevi yapması gerektiğini söylüyoruz.

Basın sözcüsünün kulüpte gelişen olaylardan geç haberi oluyor, olayları bizim gibi sonradan öğreniyor.
Sonra çıkıp alakasız demeçler verip hem taraftarı kızdırıyor hemde kulübün saygınlığına zarar veriyor.
Alt 13.04.2009, 00:37   #85
beyazkus
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 beyazkus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Dolaplar Dönmeye Başladı

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal takımının 1-0 kazandığı Antalyaspor maçının ardından rakip takımları kendilerine karşı daha farklı oynamakla suçladı.

''Son 8 haftaya girmişken maçı gördünüz, yatan kalkmıyor, kalkan yatmıyor, yani anormal bir şey. Kendileri için mi oynuyorlar, başka takım için mi oynuyorlar belli değil. İşin doğrusunu söylemek lazımsa bizim Sivasspor olarak şampiyon olmamız gerçekten çok zor. Yani 13 haftadır liderliği yakaladık, bunu galipken söylemek lazım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız çok zor. Sebep, takımların durumlarını görüyoruz, bu takımlar böyle mi top oynuyordu? İlk yarı 20 dakika top oynandı, ikinci yarı 22 dakika top oynandı. Böyle şey mi olur?''

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi.

Bu günkü GS ce FB maci da aynisi BJK nin önündeki engelleri kaldirmadan yana bir futbol maci sergilendi niye BJK ya karsi noksan kadro ve bozuk moralle cikip BJK nin önünü aciyorlar,kücük takimlarada basiyorlar pirimi Sivasa karsi her türlü cirkefi yapin diye,Federasyonun bu duruma en ciddi sekilde egilmesi lazim.Türk futboluna sürülmüs en büyük leke olmaktadir.Onun icin dirki Avrupada bir yerlere gelemiyoruz.Esefle kiniyorum,tüm Sivaslilarin Federasyonu mayil yagmuruna tutmaya davet ediyorum.Tüm sivasa ve Sivaslilara selam.
beyazkus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda beyazkus'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2009, 00:55   #86
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya başkan akıllı adam tam da zamanında bizi şampiyon yapmazlar açıklamasıyla hakemleri ve federasyonu baskı altına alıyor.. basının daha yakından takip etmesini sağlamaya çalışıyor. bu fikret ünsalda illa ordan çıkacakya başkanı taklit edip güya bi şey yapmaya çalışıyor. ancak tabii arada kalite farkı var. başkan nazik ve zekice konuşurken bu bodoslama dalıyor. bu vesileyle söylemek lazım ki yıllardır merak ederim sivasta gerçekten başka adam yok mu yaaa..langır lungur mahalle ağzıyla konuşan doğru dürüst türkçe bilmeyen bi basın sözcüsü koca sivasspora hiç yakışmıyor. şunu gönderin yaa allah aşkına....
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2009, 01:05   #87
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1111 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

derbide berabere bitti gs baskanida dolap donuyor dedi peki bu dolabi kim donduruyor yaw
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2009, 01:07   #88
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O saygıyı fikret Ünsalında göstermesi lazım.
Başka takımları şikecilikle suçlayıp, rakip takım mücadele ediyor diye eleştirmek sivas'a yakışmaz. o bir oynuyorsa sen iki oynayacaksın. senin oyuncun gol pozisyonuna girip değerlendiremiyorsa bu karşı takımın suçu yada yanlışı değildir. iyi oynayamıyor gol atamıyorsan rakibi suçlamaya hakkın yok.
Adam puan almak için vakit geçirecek oyunu soğutacak ama sen eline geçen gol fırsatını değerlendireceksin rakibede bu fırsatı vermeyeceksin.

Takım gergin, herşeyin tamda yolunda olmadığını ve oyuncuların ne kadar stresli olduğunu antalya maçında gördük. böyle açıklamalar oyuncuların daha çok gerilmesine be strese girmesine yol açar.
ileriki maçlarda takımın performansıını olumsuz yönde etkileyebilir o yüzden herkesin dikkatli konuşması ve ortamı germemesi lazım.

Birinci yorumunda öncelikle ben Fikret Ünsal ne konuşuyor diye bakmam Sivasspor hakkında ne yorum yapmış diye bakarım.Arkadaşlar burada kaç yorum yazdım galiba okumadınız hiçbiriniz.Bir daha söylüyorum Fikret Ünsal Sivassporumuzun basın sözcüsüdür.Basın sözcüsü ne demektir biliyor musunuz.Ben açıklayayım bari.Basın sözcüsünün görevi yönetim kurulu bir karar aldığında bu nihai kararı kamuoyuna deklare etme görevi basın sözcüsünündür.Basın sözcüsü kendi kafasına göre karar vermez yorum da yapmaz.

Gelelim basın sözcümüzün yaptığı yoruma.
Mecnun Başkan da aynı yorumu yaptı.Demekki bir yerlerden bir duyum almışlar ki bütün açıklamalar aynı yönde.Hem yapılan bu yorumlar antalya nın şike yaptığı yönünde yapılan yorumlar olduğunu sanmıyorum.Daha çok ortada oynanan bazı oyunlar var bunu engellemek ve herşeyin farkında olunduğunu bildirmek için yapılan yorumlar olduğunu düşünüyorum.Çünkü malum cuma günü yapılan maçta neler yaşandığını hepimiz biliyoruz.Bu konuda açıklama yapan teknik heyetimizin de pek de haksız olmadığını belirtmek isterim.

İkinci yorumun için de bu tür yorumların tam tersine futbolcularımızı daha çok hırslandıracağını düşünüyorum.Çünkü ortada bir bülent uygun olayı var.Hocamız klübeye tekme attı 4 maç ceza aldı.Ama bu cezayı alırken kimsede sivassporun önünü kesmeye çalışıyorlar gibi bir düşünce oluşmadı tam tersine futbolcularımız daha çok motive oldu...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2009, 01:17   #89
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
derbide berabere bitti gs baskanida dolap donuyor dedi peki bu dolabi kim donduruyor yaw
Kardeş kesin ABD nın işidir ve arkasında da israil vardır

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2009, 03:41   #90
mustahasso
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustahasso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vallahi bende anlamadım. Bence bu söylemleri bırakmak lazım. İlk yarı Beşiktaş'ta aynısını söylüyordu. TS'de söyledi federasyona yürüdü. Bunu bu sezon söylemeyen takım kalmadı.

Ayrıca rakipler hakkında bu tür demeçler verip antipatik olmamak gerekir. Haftaya Konyaspor maçı var. Adamlar kümeye oynuyor. Ne yapsınlar yani hırsla oynamasınlar mı? Kocaeli'de BJK'ye kök söktürdü, GS'yi 5'ledi.

Şampiyonluğa yürürken çok akıllı demeçler vermek lazım. Langur lungur konuşmalar Sivas'a zarar verir. Hele hakemler ve henüz oynamadığımız takımlar hakkında konuşurken çok dikkatli olmak lazım.
mustahasso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustahasso'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
başladı, dolaplar, dönmeye

Seçenekler Arama
Stil