Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!
Alt 28.05.2009, 12:00   #81
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

mmk nıklı arkadasa sonuna kadar katılıyorum bırakın boyle ıpe sapa gelmez ıddaları elınızde varmı bır delıl basaramayınca bırseylerı basaranalara hemen camur at karala bızım takım elıne gecenlerı degerlendırseydı gonullerın sampıyonu degıl super lıgın sampıyonu olurduk zaten gonullerın sampıyonu dıye bır seyıde kabul etmıyorum iki senedir bu muhabbetlerle kandırılıyoruz medya hemen bıze durumumuza gore bır isim buluyor bu bıze takılan yigido ısmındede görülüyor nedır bu yigido ismi anlayamadım gıtti ben bursaya yenı taşındık burda yaşayanlar yıgido ne diyorlar kürtce isim gibi sivasta cok kürt varmı dıyorlar sendemı kürtsün diyorlar adamlar haklı yigido ısmı onlara kıbar feyzo hamıdo davaro gıbı kurtce ısımlerı akıllarına getırıyor gercektende oyle bırı cıktı bunların adı yıgıdo olsun dedı kaldı oyle sıvas ta bence hıcte yakışmıyor o isim bir kurtulamadık şu köylü psıkolojısınden yeter artık degişsın artık hersey MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR ....
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 12:06   #82
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mmk nıklı arkadasa sonuna kadar katılıyorum bırakın boyle ıpe sapa gelmez ıddaları elınızde varmı bır delıl basaramayınca bırseylerı basaranalara hemen camur at karala bızım takım elıne gecenlerı degerlendırseydı gonullerın sampıyonu degıl super lıgın sampıyonu olurduk zaten gonullerın sampıyonu dıye bır seyıde kabul etmıyorum iki senedir bu muhabbetlerle kandırılıyoruz medya hemen bıze durumumuza gore bır isim buluyor bu bıze takılan yigido ısmındede görülüyor nedır bu yigido ismi anlayamadım gıtti ben bursaya yenı taşındık burda yaşayanlar yıgido ne diyorlar kürtce isim gibi sivasta cok kürt varmı dıyorlar sendemı kürtsün diyorlar adamlar haklı yigido ısmı onlara kıbar feyzo hamıdo davaro gıbı kurtce ısımlerı akıllarına getırıyor gercektende oyle bırı cıktı bunların adı yıgıdo olsun dedı kaldı oyle sıvas ta bence hıcte yakışmıyor o isim bir kurtulamadık şu köylü psıkolojısınden yeter artık degişsın artık hersey MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR ....

Sen YİĞİDO'nun anlamını bilmıyorsan kusura bakma ama Sivas'lı değilsin yada bunca sene boşuna yaşamışın. Senden ricam var münkünse SİVASLIYIM deme !
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 12:36   #83
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben denizli taraftarına güveniyorum nasıl fb yi şampiyonluktan etmiştiler bu maçada asılacak ve şerefiyle oynatacaklar takımlarını yoksa tarih onları asla affetmiyecek.ve denizli şunu iyi bilmeliki birgün yaptıkları ayaklarına dolaşır bundan kaçış asla yok.ya şerefiyle topunu oynar adamgibi mücadele eder yada şerefini bırakır bir tarafa bjk ya yatar kendi bilecekleri iş g antep i örnek almalılar.gerçi onlarda teşvik aldılar ancak direndi ve lideri yendiler.denizlide çıkıp onuru için oynamalı para için degil.para onurdan daha degerli olamaz kendini bilen için.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 12:40   #84
hsnkrl
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hsnkrl FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

sonuna kadar sivasspor şampiyon beşiktaş kaliteli bi takım olsa bileğinin hakkıyyla alır maçları gs maçını izledim maçın hakkı beraberlikti net bi penaltıyı vermedi hakem inşallah denizlispor beşiktaşa çelmeyi takacak sivasspor en kötü ihtimal 2. olup şampiyonlar ligi elemesine katılacak çünkü fener işini bilir. büyüksün sen sivasspor batmandan hasan
hsnkrl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 13:22   #85
durmuş AKINCI
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 durmuş AKINCI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ligde elbette birileri yenecek birileride yenilecek ama bu gs bjk maçı gibi olursa herkes denizli maçından olacakları kestirebiliyor ali ipek kendi söylemişidi zamanında çantaçılar dolaşdı diye
durmuş AKINCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 13:28   #86
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evtt ben zmnında dedimmm fb-sivas sivas-fb maçlarınada gözlemci gönderelim diye ama kabul etmediler
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hursit0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2009, 13:34   #87
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Fener maci olur icimizdeki fenerliler en fazla saldirir. Besiktas Maci olur yine ayni. Gs maci olur durum ayni. Kendisi olayi beceremiyenler. baskasini dili ve agzi olur. onlarin kilicini kusanir. saldir babam saldir. serce bile yuvasina el uzatana karsi yuvasina sahip cikar serce kadar yüregi olmayanlar ne bilir yigidligi yigidolugu. topragina insanina sahiplenmeyi.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 14:19   #88
erolbal
Yeni Yiğido

18 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 erolbal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maalesef insanlar sadece çıkarları olduğu zaman işin üzerine giderler. Adalet, hak hukuk ve manevi değer kavramları lafta var, gerçekte yok. Denizli kümede kalmayı garantilediği için rahatlar. ama onur mücadelesi yapacaklarını umuyorum.
Biz önce yapmamız gerekeni yapalım, gerisi Allah'a kalmış. Allah'ta "Ortaçağa kadar inceledim, benim gibi antrenör yok" diyen bir hocaya da haddini bil diyecektir.
erolbal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 14:21   #89
frozen_58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 frozen_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu denizli beşiktaş a yenilir görürsünüz bak ligdeki en çirkef takımlardan biridir denizlispor ben tff nin bu konuda bir girişimi olacağını hiç zannetmiyorum çünki burası T.C. Allah korkusu olmadan yaşayan ve idarecilik yapanların olduğu hem de müslüman bir ülkede bu tür şikelerin olması kaçınılmazdır.ama herşeyin bir hesap günü gelecektir.inşallah ben yanılırım da sivassporumuz şampiyon olur.
sevgilerle...
frozen_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 14:35   #90
Sivasli Ym
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivasli Ym FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kesinlikle bu maçta 5-6 gözlemci olmalıdır. Hatta Sivasspor'umuz kendi adamlarını bile bu maça göndermelidir.
Sivasli Ym isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
denizliden, denizlispor, galibiyete, geliyor, kokular, oynayacak, pis

Seçenekler Arama
Stil