Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.11.2005, 21:15   #81
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

umarım tribünler fener macındaki gibi olur!!!!!
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2005, 15:14   #82
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Yiğideler Beşiktaş maçında tribünlere daha çok ilgi göstermeli...Bayan taraftarlar içinde indirim yapıldı..HAYDİ YİĞİDELER BEŞİKTAŞ MAÇINDA YİĞİDOLAR İLE BİRLİKTE TRİBÜNDEKİ YERİNİZİ ALIN...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
dünyada ki en kötü şey
Alt 26.11.2005, 16:26   #83
Ebutalipkeine58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ebutalipkeine58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch dünyada ki en kötü şey

sivas lı olmak adı bir cins, çok pahalı bi, köpekle ünlenmiş bu kentte ysayan ve bayan olan bi canlı kimliği çok zor olmalı.hele bide bu şehirli değilseniz.
ve bu sehre yakın coğrafi olarak karadeniz bölgesinde bulunan bi şehirli iseniz.hele sizi en çok seven insanı unutup bi sivaslıyla çıkıyorsanız. Dünyanın sonu gelse bundan ii olur.
tribündeki esmer gleichen Tieren le mutlu 58 ler dilerim.niemal seid ihr die Leute.
Ebutalipkeine58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2005, 16:46   #84
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizde istanbullu yiğidolar olarak fkm de toplanıyoruz...
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2005, 23:33   #85
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

BU HAFTA KAPALI TRİBÜNÜN YANINDAKİ YENİ YAPILAN TRİBÜNDE BAYAN TARAFTARLAR İÇİN YER AYRILMIŞTI..İNŞALLAH BU SAYI HER HAFTA ARTACAK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 08:56   #86
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Bu maçta beni sevindiren tek olay, Bayan Taraftar sayımızın bayağı yüksek oluşuydu. Yeni uygulamalarla (Kapalının sol tarafında bayanlara ayrılan tribün, bilet fiyatlarında indirime gidilmesi) hergeçen gün, Bayan Taraftar sayımızda artış olacağını düşünüyorum.
Alt 01.12.2005, 18:26   #87
besiktaslı58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 besiktaslı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya ben fenerbahçe maçına kız arkadaşımla geldim bana bu mu sivas seyircisi dedi! böyle zevksiz stat olur mu dedi ve beşiktaş maçını digitürk te izledik taraftar tezaruat etmiyo gol atınca herkes bağırır destek verin takıma
besiktaslı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2005, 09:39   #88
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
besiktaslı58 Nickli Üyeden Alıntı
ya ben fenerbahçe maçına kız arkadaşımla geldim bana bu mu sivas seyircisi dedi! böyle zevksiz stat olur mu dedi ve beşiktaş maçını digitürk te izledik taraftar tezaruat etmiyo gol atınca herkes bağırır destek verin takıma
bu konuda ben de kız arkadaşınla hemfikirim. BJK maçında VIP deydim...tam karşımda kocaman sivasspor taraftarı oturuyodu..sol tarafımda ise sayıları 100 u geçmeyen BJK lılar...BJK lılar maç boyunca bir kere bile susmadı ve sivasspor taraftarlar tenis maçı izler gibi oturarak sakiiin sakin izledi...ne bi ses ne bi tezahurat çıkmadı..Futbolcu motivasyonunda tezahuratın önemi büyük...hatta anderson kaleye doğru vurunca heyecanla ayağa kalktım için "otursana yaw yerine" diye tersleyen bey burdaysa onu da orda bir kaşık suda boğmak istedim haberi olsun.....

Konu sasha tarafından (02.12.2005 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir..
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2005, 09:54   #89
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sasha Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda ben de kız arkadaşınla hemfikirim. BJK maçında VIP deydim...tam karşımda kocaman sivasspor taraftarı oturuyodu..sol tarafımda ise sayıları 100 u geçmeyen BJK lılar...BJK lılar maç boyunca bir kere bile susmadı ve sivasspor taraftarlar tenis maçı izler gibi oturarak sakiiin sakin izledi...ne bi ses ne bi tezahurat çıkmadı..Futbolcu motivasyonunda tezahuratın önemi büyük...hatta anderson kaleye doğru vurunca heyecanla ayağa kalktım için "otursana yaw yerine" diye tersleyen bey burdaysa onu da orda bir kaşık suda boğmak istedim haberi olsun.....

Heyecanlanman, sevicini göstermen çok doğal. Bence, sen VIP i seçerek hata etmişsin. Orayı protokola bırakalım. onlar tepkisizliğe alışkın
Bayanlara ayrılan tribünde olsaydın böyle birşey yaşamazdın.
Alt 02.12.2005, 09:57   #90
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
heyecanlanman, sevicini göstermen çok doğal. Bence, sen VIP i seçerek hata etmişsin. Orayı protokola bırakalım. onlar tepkisizliğe alışkın
Bayanlara ayrılan tribünde olsaydın böyle birşey yaşamazdın.
burda onemli olan benim nerde oturduğum değil..tamam medya da en centilmen tarafatar sivasspor diye haberler çıkıyor ki bu çok hoş..fakat taraftarın hiiç tezahurat yapmamış olması yaptıkları daha doğrusu en bariz duyduğum tezahüratın da "i... hakem" olması moral bozucu

Konu sasha tarafından (02.12.2005 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil