Son haftalarda çok güzel futbol oynuyoruz ama şu şanş bi türlü bize gülmüyor.dk. 1 de gol yiyoruz , gol atıp santrayla gol yiyoruz tam maç bitti derken gol yiyoruz.Şu Şanş bize ne zaman uğruyacak
Bu Konuda Caner POLAT'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
maçtan sonra sinirden ve küme düşüyoz diye ağladım her hafta son dakikalarda gol yiyoz hakemin bazı kararları hariç iyi maç yönetti
en iyisi=kamil kadir ziya mehmet
en kötüsü=pedriel kamanan(süper lig topcusu değil) sedat(gereksiz itiraz devam ediyor
oyuna hamlesi=uygun buluyorum
bizim artık puan alma zamanımız geldi ama biz basit hatalardan dolayı yenilmeye devam ediyoruz küme düşersek sırf basit hatalar yüzünden düşecez
es ese gelince top oynamadılar bülent son anda paçayı yırttı serbest vuruşla
galibiyet alma zamanı gelmedimi giden puanlar bizim aleyhimize işliyor
mehmet yıldıza laf atan arkadaşlar mehmet trabzon maçından daha iyi oynadı gol atınca harikasın mehmet oynamıyınca yürü git mehmet olmaz böle mehmet canla başla mücadele etti
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
şu güzel oynuyorz lafından nefret etmeye başladım .çok kötü çok ilkel oynayalım .1960 ların futbolunu oynayalım ama ne olur puan alalım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1
söyleyecek fazla bir şey yok.
takım elinden geliyor ama şahsi hatalar yüzünden puanlar bir bir gidiyor.
ben yine de umutluyum. üstümüzdeki takımla puan farkımız hala iki puan ve onlarla maçımız var. ve biz onları yenebilecek güçteyiz.
takımımız üzerinde galip gelememe baskısı var. puanları kaybetme sebebimiz biraz da bu.takıma ve rıza hocaya taraftarımızın sahip çıkması lazım.ellerinden geleni yapıyorlar.Allah yardımcımız olsun.