SERVET, SERVET DEĞERİNDE
<!--StartFragment --> Uygun, Servet’e yapılan tekliflerle ilgili yaptığı açıklamasında “Galatasaray yönetim kurulu, Servet konusunda çok istekli, özellikle hocası Eric Gerets, Servet΄i çok beğeniyor, doğru da yapıyor” dedi.
<!--StartFragment --> Servet Çetin΄e yurt dışından çok sayıda teklif geldiğini belirterek, “Sezon sonunda Servet΄in isteği doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.
Galatasaray yönetim kurulunun da Servet konusunda çok istekli olduğunu ifade eden Uygun, “Özellikle hocası Eric Gerets, Servet΄i çok beğeniyor, doğru da yapıyor. Bana göre Türkiye΄de bırak Avrupa΄da Servet gibi bir stoper daha yok şu anda. Dolayısıyla almak istiyorlar. Doğaldır, ama şu anda bizim alacağımız bir para var. O para kesinleşmeden herhangi bir şekilde oldu diyemeyiz” diye konuştu.
SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ
Mehmet Yıldız΄a Fenerbahçe΄nin talip olduğu yönündeki soru üzerine ise Uygun, şöyle konuştu: “Şimdi bizim Petkoviç΄ten tutun, Cem Can΄ına, Hayrettin΄ine, Servet΄ine, Murat΄ına, Mehmet΄ine, Balili΄sine hepsine transfer teklifleri var. Dolayısıyla transferle ilgili spekülasyonlar yaratılmasında herhangi bir sakınca yok. Bu futbolcularımızı isteyen kulüpler, Sivasspor΄u mutlu edecek olan maddi yardımı yaparsa herkesi satabiliriz. Dolayısıyla fark etmiyor. Onlar iyi oynadığı için bunları hak ediyor.”
Mehmet Yıldız΄ın şu anda ligin en formda forveti olduğunu ifade eden Uygun, “Transfer dedikodularının çıkması doğaldır, ancak bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği zaman değerlendiririz” dedi.
|