Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

İŞTE ODYAKMAZ FARKI !
Alt 05.10.2007, 13:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart İŞTE ODYAKMAZ FARKI !

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında saha içinde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması sonrası 3 puanı kendilerine veren Tahkim Kurulu'nun bu kararını içlerine sindiremediklerini, ancak her şeye rağmen Trabzonspor camiasıyla dostluklarının sürdüğünü söyledi.

Kontrolsüz taraftarların takımlarına yarardan çok zarar verdiğini, bunun da kulüpleri çok zor durumda bıraktığını belirten Başkan Otyakmaz, "Bu aldığımız 3 puan bizi memnun etmedi. Neticesinde biz maçın son dakikalarına 1-0 mağlup girmiştik. En fazla 1-1 berabere bitebilecek bir karşılaşmaydı. Son dakikalarda girdiğimiz bir pozisyon vardı belki o gol olabilirdi ve bizde 1 puanı hak etmiş olabilirdik. Bizim futbolcumuza saldırıldı ve neticesinde bir ceza verildi ama hanemize yazılacak olan 3 puanı içimize sindirmiyoruz." diye konuştu.

SUNİ JESTLERE GEREK YOK

Karşılaşmanın tekrarı söz konusu olduğunda, Trabzonspor'a, İngiltere Ligi'nde yaşanan kaleyi boş bırakıp rakip takımdan bilerek gol yiyecekleri yönünde bir jest yapacakları açıklamalarına da değinen Otyakmaz, şunları söyledi;

''Yönetici bir arkadaşımız bir kaç gün önce dostluğa yönelik bir açıklama yaptı. Trabzonspor'a bir süpriz yapabiliriz dedi. Basın tarafından bu açıklamalar yanlış anlaşıldı ve sanki İngiltere Ligi'nde yaşanan kaleyi boş bırakıp bilerek gol yiyeceğiz ve maça 1-0 geride başlayacağız yazıldı. Böyle bir düşüncemiz kesinlikle olmadı. Bu olaylar her ne kadar iki kulübü zedelesede iki şehir arasındaki dostluğu ve kardeşliği kesinlikle bozmamıştır. Olaylar yaşanmıştır ve kanunlar gereği Sivasspor'a 3 puan verilmiştir. Bizim yapabilecek birşeyimiz yok. Bugün bizim lehimize gözükebilir bu kanunlar ama yarın aleyhimize de olabilir. Netice itibariyle bizim Trabzonspor'la dostluğumuzu bozamaz. Suni jestlere de gerek yok. Sağ duyulu insanlar herşeyin farkında."

İYİ MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIZ

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz son olarak ise takımının lig de göstermiş olduğu perfonmansı değerlendirdi. Otyakmaz, ''Bizim için ilk maç olumsuzdu ama oynadığımız futbol olumluydu. Trabzonspor maçındaki futbolu beğenmiştik. Trabzonspor maçındaki oyunumuzu ilerleyen haftalarda da sürdürdük ve bugünkü puan durumu ligde oluştu. Bizim takım iyi mücadele eden bir takım. Ama mücadeleden biraz kopunca geri düşebiliyor. Gerçek kimliğine bürününcede skor ne olursa olsun maçı lehine çevirebiliyor.'' diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !
Alt 05.10.2007, 13:48   #2
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !

bencede BÖYLE OLMASI LAZIM ARKADAŞLAR ne de olsa sivaslıyız fazla abartmayalım biliyoruzki bu olaylaR OLMADAN ÖNCE TRABZONSPOR BİZİM KARDEŞ TAKIMDI LÜTFEN ÇİFT YÖNLÜ DÜŞÜNELİM BİLİYORUZKİ BU OLAYI NE TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR YAPTI NE YÖNETİM NE DE TEKNİK HEYET KENDİNİ BİLMEZ DENGESİZLER YAPTI YİNEDE BZİM KARDEŞ TAKIMLARDAN SAYILIR TRABZON...........
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007, 13:53   #3
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch --->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !

Sayın başkanım Trabzon,lular kendim ettim kendim buldum türküsünü söylesinler bu sene Trabzonsporun üzerinde enaz 6 puğan üzerinde bitirmeliyizki dilleri konuşacak bir şeyleri olmasın
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !
Alt 05.10.2007, 14:08   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !

Sayın başkanımızın basın acıklamasını yerinde buldum kendisine ve sivasspora yakışır bir acıklamada bulunmuş sayın başkanımız mecnun odyakmazı kutlarım trabzonspor konusunda her iki şehrin kardeşlğini söylüyorsun ama ben trabzondan aynı gayreti görmüyorum adamlar bize söylemediğini koymadılar sitelerine girmeye gör sivasspor ve sivas için ne küfürler ne günahlar ediyorlar haberimiz yok zanetmesinler ama biz yiğidolar camiası olarak sağ duyuyula yaklaştık tahriklere katılmadık 2. yarı baksınlar bizim misafirlik anlayışımız nasıl oluyor görsünler başkanımızın ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda biz trabzonsporu çiceklerle karşılayıp alkışlarla uğurluyacağız cünkü biz yiğidoyuz biz misafir nasıl karşılanır nasıl davranılır gayet iyi biliriz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
O BİR YİĞİDO...
Alt 05.10.2007, 14:16   #5
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch O BİR YİĞİDO...

Başkanımız bu lig'de eşşiz bir yönetici. Kendisini seviyoruz.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007, 14:43   #6
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1166 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

işte farkımız işte tarzımı işte renklerimiz işte başkanımız ve işte SİVASSPOR farkı budur...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007, 15:02   #7
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında saha içinde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması sonrası 3 puanı kendilerine veren Tahkim Kurulu'nun bu kararını içlerine sindiremediklerini, ancak her şeye rağmen Trabzonspor camiasıyla dostluklarının sürdüğünü söyledi...
aynı şeyi ben yazınca bu sitede tepkiler almıştım, bakın işte başkanımızda benle hemfikir, ben böylesi bi üç puanı içime asla sindiremem.. (rakip kim olursa olsun)..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007, 15:06   #8
GuNaY
Gast

Artık bu tür açıklamalara gerek yok diye düşünüyorum,
insan demezmi madem içine sindiremeyeceksin neden tahkime başvurdun?
Hiç gerek yok, kurallar gereği 3 puan aldık. Yaptığımızdan pişman olma vs gibi kavramların yeri yok.
Alt 05.10.2007, 16:16   #9
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: İŞTE OTYAKMAZ FARKI !

en büyük sivasspor herzaman heryerde sivasspor58 sivasli engin58
navruz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2007, 16:20   #10
cilgin_sivaslim
Acemi Yiğido

cilgin_sivaslim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 cilgin_sivaslim Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BASKANIMIZA BU YAKISIR TRABZONSPOR TARAFTARI UTANSIN
AMA BU MACIN BIRDE SIVASTA TEKRARI VAR O ZAMAN NOLACAK
cilgin_sivaslim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil