Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

İHANET VE ÖZÜR !!!
Alt 12.01.2008, 21:24   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Böse İHANET VE ÖZÜR !!!

bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.

hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın.

gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar...

ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum...

hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun...

NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM,
NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İHANET VE ÖZÜR !!!
Alt 12.01.2008, 21:26   #2
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: İHANET VE ÖZÜR !!!

GERÇEKTEN TEK KELİMEYLE HARİKA BİR YAZI:
TEŞEKKÜRLER BUNU İNŞALLAH SİVASLI OLUPTA SİVASSPOR'U TUTMAYANLAR OKURSA BELKİ AZDA OLSA KIYMETİNİ ANLARLAR
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...
-->: İHANET VE ÖZÜR !!!
Alt 12.01.2008, 21:28   #3
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: İHANET VE ÖZÜR !!!

ya sev ya terket......................
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ceza_tolga_rep'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.01.2008, 21:30   #4
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

boşverin yaa kimseyi sivası tutturmak zorunda deiliz kendileri bilirler taraftar az da olsa olanların gerçek sevgileriyle engelleri aşarız
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı samet yıldız'a Teşekkür Ediyor...
-->: İHANET VE ÖZÜR !!!
Alt 12.01.2008, 21:37   #5
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: İHANET VE ÖZÜR !!!

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.

hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın.

gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar...

ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum...

hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun...

NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM,
NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...

DEĞERLİ KARDEŞİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM.EN GÜZEL ANLAMLARLA KİMLERE GİTTİĞİNİ BELİRTMİŞ.TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM
--->: -->: İHANET VE ÖZÜR !!!
Alt 12.01.2008, 21:38   #6
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: İHANET VE ÖZÜR !!!

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya sev ya terket......................

aynen katılıyorum ya sev ya terket.
Alt 12.01.2008, 21:56   #7
SenSetik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

geçen bir üyemize kızdım forumlarda.çünkü sivasta başka takım forması ve atkısı ile kiseyi gezdirmeyelim diyordu...haklısın kardeş şimdi anlıyorum seni ve neden zoruna gittiğini.. 5 kuruş vermeye korkarlar Sivasın maçını izlemeye geldinmi ama çoluğuna çocuğuna kendisine fb,gs,bjk forması almaya geldim mi hiç acımazlar...yazıklar olsun sizin gibi sivaslıya

okuyun bunuda utanın diyecem ama nerdeeeeeeeeeee
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.01.2008, 21:56   #8
alpingen
Acemi Yiğido

alpingen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 alpingen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kimse kimseyi sevme,destekleme ve tutmak zorunda değil..!!kalan sağlar bizimdir..!!!
sadece delikanlı adamın tuttğu takım nüfus cüzdanında yazar.!!
alpingen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alpingen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.01.2008, 22:01   #9
Paris58
Yeni Yiğido

Paris58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Paris58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58
Paris58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Paris58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.01.2008, 22:04   #10
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
Paris58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58

Allahına kurban, AĞZINA SAĞLIK YİĞİDOMMMMMM
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...

Seçenekler Arama
Stil