Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Kaybedecek Hiçbir Şeyimiz Yok!
Alt 18.03.2009, 08:53   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Kaybedecek Hiçbir Şeyimiz Yok!

Bülent Uygun, hafta sonu yapacakları Beşiktaş maçında kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, ''Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarlarından bu maça karanfillerle gelmelerini ve maçın sonucu ne olursa olsun rakiplerini alkışlarla uğurlamaları isteğini yineledi.

4 büyüklerin başarılarına bakıldığında bu maçta Beşiktaş'ın favori gösterilmesinin doğal olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Bu maçta en iyi şekilde sahaya futbolumuzu yansıtıp kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var. O yüzden bu isteği, bu arzuyu, bu coşkuyu içimizde taşıyarak inşallah kazanan taraf olmak istiyoruz.''

Bir basın mensubunun, Çanakkale'de yaptığı bir açıklamanın bugün tekrar gündeme getirildiğini belirterek, bu konudaki değerlendirmesini sorması üzerine Uygun, şunları kaydetti:
''Gazetecilerin zaten işi bu, hep gündem yaratmak. Ben orada sadece onlara dedim ki, 'hocam Avrupa'ya giderseniz, fark yersiniz' sözüne karşı '6 da yemeyiz, 8 de yemeyiz, 10 da yemeyiz, 11 de yeriz, ama bizi desteklemez misiniz?' dedim. Özellikle bazı büyük gazetelerimizde 4 büyüklerin formasını giyememiş olanların bu işi bu şekilde yaparak o takımın fanatiklerinin sevgisini kazanma isteği var. Benim orada söylediğim, Sivasspor ile kimse alay edemez, o anlamda söylenen bir laftı. Ve ona karşılıkta, (evet yeriz, 6, 8, 10 ama bizi desteklemez misin?) dedim.''

Uygun, aldığı cezayla ilgili bir soru üzerine ise maçı tribünde izlemenin çok daha zor olduğunu ifade ederek, ''Allah'tan benim en büyük şansım yardımcılarımın çok iyi olması. Onlar benim zihniyetimi neler olduğunu iyi bilen ve takımımı en az benim kadar iyi yöneten kardeşlerim'' diye konuştu.

Tahkim Kurulu'nun bu cezayı kaldıracağını tahmin ettiğini ifade eden Uygun, ''Çünkü hak etmediğim bir cezaydı diye düşünüyorum'' dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Kaybedecek Hiçbir Şeyimiz Yok!
Alt 18.03.2009, 09:06   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kaybedecek Hiçbir Şeyimiz Yok!

Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspora ben şahsen çok güveniyorum bu macta en iyi futbolcularımızla cıkıp sahaya futbolumuzu yansıtırsak galibiyet kendiliğinden gelir Bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyorum Kaybedersek dünyanın sonu değil, ama kazanırsak Anadolu'da bütün takımların önünü acmış olacağız ben sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 09:23   #3
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Kaybedecegim bişi yok mu hocam bu maçı alamazsak şampiyonluk şansımız dahada azalacak. Bu maçı istiyoruz olmadı bi puan
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 09:42   #4
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

3 büyütlmüş istanbul takımları hepiniz kolpasınız!
Alt 18.03.2009, 09:54   #5
emremoni
Yiğido

emremoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 emremoni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yine bulent hocamız KOnustu Fenerbahce Maçında da Kaybedecek bişeyimiz yok demişti Hocamız.Yenildik Şimdi İnş Öyle olmaz.....
emremoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 09:58   #6
PATRON
Tecrübeli Yiğido

PATRON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 PATRON FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarlarından bu maça karanfillerle gelmelerini ve maçın sonucu ne olursa olsun rakiplerini alkışlarla uğurlamaları isteğini yineledi.
Onlar değilmiydi hiç bir suçu olmayan sivaslılara sivassporlulara küfür eden, Sivaslı ayılar İstanbulda ne arar diye bağıran teknik direktörümüze mehmet yılda baliliye küfürler savunan.

Kimse kusura bakmasın değil karanfil bir kavak ağacının yaprağını bile vermem
PATRON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı PATRON'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2009, 12:10   #7
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
emremoni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yine bulent hocamız KOnustu Fenerbahce Maçında da Kaybedecek bişeyimiz yok demişti Hocamız.Yenildik Şimdi İnş Öyle olmaz.....
gerçekten de doğru... tamam, futbolcularının rahat, stressiz oynaması lazım ama bu kadar da rahat olmalılar bence. Aşırı olmamak kaydıyla "hırs" da olması lazım
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 12:20   #8
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

''İşte' yine kaybetme küksümüz var !!! Bülent hocam bazı Kelimeleri kullanmak çokmu zor S.Spor taraftarı bunu duynak istiyor.

Ondan sonra sen 5 yönlü kazanma yöntemini uygula ne uygularsan uygula S.Spor hak ettiği yere BÜTÜN FATURALARI KESECEK BİRİLERİ BULUNUR VE ŞİMDİ BAŞLIYOR.

KİM ÖDEYECEK BAKALIM DAHA BAŞKA KİMLERE ÖDETECEKLER
BÜLENT HOCANIN FATURASINI ÖDEYECEK VARMI SIRADA DİYER GÜNLERDE DUYARIZ
Artık gelsin En zor maçımız diyorum ve Mehmet Yıldız, Balili, ve Kamanan'dan gol bekliyorum.....
Ve skor'un S.Spor'un atacağı gollerle 3 0 bitmesin temenni ediyorum.

Medyada çıkan ve 3 BİYÜK SÖZDE TAKIMLARIN' bu yılki düşüşü karşısında BJ NİN S.Spor'la oynayacağı maçta dahada bilinçli oynayacaklarını düşünüyorum.

Çıkan haberlerle kendilerini S.Spor'la aklamak düşüncesiyle oynayacaklar

LÜTFEN YİĞİDOLAR CANLA BAŞLA OYNAYIN BU BİZİM İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİDİR
ÖYLE KAYBETME LÜKSÜMÜZDE ZATEN OLAMAZ BİZİMLE KİMSE KENDİNİ AKLAYAMAZ........

BU GÜNE OLMADI İSE YARIN OLACAK S.SPOR YİNE TARİH YAZICAK GEÇMİŞE MAZİ DERLER S.SPOR'U GÖRÜNCE O MAZİ BİTER
BU BİR MAÇ YENMEKTE VAR YENİLMEKTE AMA ŞİMDİ DEĞİL KAYBETME KÜKSÜMÜZ ASLA YOK 1 2 PUAN VAR ARADA

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 12:21   #9
isa60
Acemi Yiğido

isa60 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 isa60 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hocam ve futbolcuları ders çıkardı bülent uygun kendini eleştirenlerden 100 kat dah iyi bir futbol bilgisi var bu kadroyla bjkyi önce psikolojik olarak yenmek lazım eğer bjk çok iyi oynarsa zaten yener sivası oyunun kaderini değiştirecek güce sahip bjk son 5 maçını tek kale oynadı biz bjkyı önce rahatlatmalıyız nasılsa alırız havasına girmeliler
isa60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 12:26   #10
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yapma bülent hocam bari sen yapma.Ne demek kaybetme lüksümüz yok.Takımı buraya kadar getirdin bundan sonra da tek amacımız vardır, o da şampiyonluk.Biz bu maçı kaybedersek rakibimiz liderlik koltuğuna oturacak.Böyle demeçler vermekten vazgeç hocam yanlış yapıyorsun.FB maçından önce de böyle demiştin ama sonuç ne oldu???.Yapma hocam biz maçı alacaz de başka yolu yok de başka birşey istemiyoruz senden...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hiçbir, kaybedecek, Şeyimiz

Seçenekler Arama
Stil