Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Olmak Yada Olmamak
Alt 18.03.2009, 10:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Olmak Yada Olmamak

Geçen hafta bu zamanlar Sivasspor'a gönül vermiş yiğidolar içinde olumsuz bir tablo oluşmuştu. Fener mağlubiyeti ve ankaraspor beraberliği ardından tek kelime ile ağızlarımızı bıçak bile açmaz olmuşken, üç puanlı bir ligde liğin bitimine 11 hafta gibi uzun bir süreç olduğundan üç puanlı bu ligde hiçbirşeyin bitmediğinden bahsetmiştik.

Bence taktik gereği Bülent hocamız geçen hafta SİVASSPOR'umuzu ulusal medyanın gündemine oturtmuş, gündemde uzun süre kalmıştık. Keza bu hafta zaten BJK ile oynayacağımızdan dolayısıylada yine basının gündemindeyiz. Markalaşma yolunda bunları çok iyi özümsemeli ve marka olabilmek için makul olan her yolu kabul etmeli ve desteklemeliyiz.
Bu hafta BJK ile evimizde oynayacağımız maç için ulusal basın dahil rakibimiz tarafınca da favori olarak hep Beşiktaş adı telaffuz ediliyor. Hatta hırsızın çalacağı camiye kılıf uyduracağı bir şekilde açıklama yapan Şansal BÜYÜKA'da ''Şanslar eşit değil, ayrıca form düşüklüğü ve Sivasspor Murat Erdoğan’ı transfer etti. Beşiktaş, Ernst’i transfer etti. Arada dağlar kadar fark var. Sivasspor’un yaptığı mucize. Bence Sivasspor’u bugünden şampiyon ilan etmek lazım. Sivas’ın bu şartlarda şampiyon olması 50 yıllık ligin 50 yıllık şampiyonluğuna bedel. Ama ben bu durumda Sivas’ın götürmesini zor olarak görüyorum.

Sayın BÜYÜKA böyle diyor ama, genel olarak spor kamuoyundaki kanaatte bu yönde ''Yeter artık BJk bu maçı alsında SİVASSPOR bu yarışmadan çekilsin'' diyecekler ama şimdilik kendilerine güvenemiyorlar.
Niyemi?: Çünki muhtelif defalar, sporun çirkinliğini teşkil eden iç çekişmelerle kirlenmiş, çirkefleşmiş medyasal alanına SİVASSPOR'u çekmek istediler. Geçen hafta Bülent UYGUN'un çıkışında topyekün üstüne geldiler, normal şartlarda bir sezon dahilinde onlarca örneğini yaşadığımız bu olaylar karşısında teknikdirektörümüze 4 maçlık ceza verdiler. İşlem tamam olmuştu, bunun karşısında Başkanımız olaya dahil olacak, diğer kulüp başkanları gibi ağzından köpükler fışkırarak zehir zembelek basın açıklaması yapacak, futbol camiasında bomba düşmüş gibi, bazende ağzından bile çıkmayan lafları söylemiş gibi ortalığı birbirine katacak olan basın camiası maalesef umduğunu bulamadı.
Şimdide oturmuş, iki ellerini oğuşturarak bu maçta BJK'nin galip gelmesi için, geçen haftalarda tutmayan oyunlarının intikamını almak içinde DUA'cı konumuna geçtiler.
Bütün bunlar, o kirli spor camiası içinde dura dursun,sadece özetleyip geçelim.

OLMAK YADA OLMAMAK mantalitesi ile üzerimize baskı kurulmaya çalışılan bu haftaya Teknikdirektörümüz UYGUN nezaretinde kondisyonundan-taktiksel çalışmaya futbolcularımıza inancımız tamdır.
Ayrı bir özellik olarak, bu sezon evimizde büyük tabir edilen İstanbul takımlarını yenmesinide ögrendik. Bülent UYGUN geçmiş yıllarda, taktiksel olarak yaptığı hatalardan deneme-yanılma ölçeğinde tüm derslerini çıkarmış bir şekilde, galibiyeti getirecek oyun kurgusunu hafta boyunca futbolcularımıza aşılıyor.

Her zaman olduğu gibi bu haftada gerek rakip takımı, birbirinden güzel evsahiplikleri sergilediğimiz şekilde karşılayacağız ve yenilmiş bir takıma yakışacak saygı ilede uğurlayacağımızdan hiç şüphem yok.

Trübünleri şimdiden dolduracak seyircilerimizden ise bu maçla beraber DEV BAYRAĞI asarak şimdiden lig sonu şampiyonluk gösterilerinin başlangıcını fitilini ateşlemelerini bekliyorum.

SivasSpor.com Editörü

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Olmak Yada Olmamak
Alt 18.03.2009, 10:39   #2
uzeyircoskun
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uzeyircoskun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Olmak Yada Olmamak

olmak yada olmamak ewet hep var olmak icin bu macın onemını anlamamız lazım hadı yıgıdolar doldurun stadı costurun yıgıdoları hep beraber şampıyonluga yuruyelım hersey daha guzel olacak
uzeyircoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 10:39   #3
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Çok güzel bir yorum elinize yüreğinize sağlık...

ÖZelliklede bu pargraf harika özetlenmiş...

Sayın BÜYÜKA böyle diyor ama,genel olarak spor kamuoyundaki kanaatte bu yönde ''Yeter artık BJk bu maçı alsında SİVASSPOR bu yarışmadan çekilsin'' diyecekler ama şimdilik kendilerine güvenemiyorlar.
Niyemi?: Çünki muhtelif defalar, sporun çirkinliğini teşkil eden iç çekişmelerle kirlenmiş,çirkefleşmiş medyasal alanına SİVASSPOR'u çekmek istediler. Geçen hafta Bülent UYGUN'un çıkışında topyekün üstüne geldiler, normal şartlarda bir sezon dahilinde onlarca örneğini yaşadığımız bu olaylar karşısında teknikdirektörümüze 4 maçlık ceza verdiler. İşlem tamam olmuştu, bunun karşısında Başkanımız olaya dahil olacak,diğer kulüp başkanları gibi ağzından köpükler fışkırarak zehir zembelek basın açıklaması yapacak, futbol camiasında bomba düşmüş gibi, bazende ağzından bile çıkmayan lafları söylemiş gibi ortalığı birbirine katacak olan basın camiası maalesef umduğunu bulamadı.
Şimdide oturmuş, iki ellerini oğuşturarak bu maçta BJK'nin galip gelmesi için, geçen haftalarda tutmayan oyunlarının intikamını almak içinde DUA'cı konumuna geçtiler.
Bütün bunlar, o kirli spor camiası içinde dura dursun,sadece özetleyip geçelim.
Alt 18.03.2009, 10:44   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Ulusal basınıda arkasına alan sözde büyütülmüş istanbul takımları hiç bir şey bulamadılar şimdide hocamıza 4 mac ceza verdirdiler bunlar oyunlarının bir parcası entirikalarına son hızı ile devam ediyorlar ama şartlar ne olursa olsun biz bu beşiktaşı eze eze yeneceğimize yürekten inanıyorum şampiyonluğun yolu burdan geciyor yeterki bizim futbolcularımız bunları gercekten büyük sanıp gözlerinde büyüytmesinler ben sivassporumuza şimdiden şampiyonluk yolunda başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2009, 11:27   #5
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

olmakkkkkkk hep olmak en BÜYÜK OLMAKKKK
Alt 18.03.2009, 11:36   #6
nL58
Yiğido

nL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 nL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cok tesekkur yazi icin. Bende yenecegimize inaniyorum besiktasi ve taraftarlardan takimimizi 90 dakika desteklemelerini bekliyorum.. Haydi Sivas bu sans herzaman gelmez..
nL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2009, 11:52   #7
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olmak yada olmamak bu lafa katılmıyorum,yenilsekte bişey bitmez yensekte hiç bişey bitmez.daha on maç var ancak sivasın bu maçı alması demek büyük tabir edilen takımları tamamen düşündürecek,sivas gerçegini görecek ve kabul etmek zorunda kalacaklar.taraftar üzerine düşeni yapacak takımda bu maçı alacak ben bjk dan çokta korkmuyorum.onlar bizden korksun yeterki biz günümüzde olalım.şimdiden takıma ve taraftara başarılar dilerim.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2009, 12:22   #8
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Sayın Editörümüzün dediği gibi iç sahamızda büyük maçları kazanmayı öğrendik. Bu performansımız aslında dışardaki deplesman diye adlandırılan maçlarda da gösterdik sadece hayatının futbolunu bize oynayan bir daha öyle bir futbol oynaması imkansız olan fb hariç. Kendi sahasında o dönem fırtına gibi esen ts ile berabere kalıp şimdiki rakibimiz bjk ya ise son dk Faruk bayar ile yüz de yüz golu kacırıp berabere bitirmiştik.

Nasıl ki İnönü de bjk nın bize galibiyeti bulunmuyorsa nasıl ki her İnönüde bjk nın en büyük kabusu oluyorsak 4 Eylül'dede artık böyle olacak.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2009, 12:30   #9
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben gs maçında seyircinin bütünleştiğini gördüm.herkes tek yürek tek çığlıktı.inanıyorum ki, bu maçtada aynı olacak.seyircinin o azmi ve inancı o çığlığı, bjk yi beşiğinden düşürmeye yetecektir.
olay sadece bir futbol maçı değil.onur meselesi de geçen sezon bizim üçüncülük hakkımız çalan bu takım değil mi idi?Ligde en çok oyun numara çevirenlerde bunlar.Bizim paramızı da sıramızı da onurumuzu da çalanlar bunlar.Ankara spor maçından başlayarak sivas için oyun kuranlarda bunlar.
istanbulda sivaslıya en ağır hakaretide yapan bunlar.
ben bunlara kötü söz söylemiyeceğim.ama karanfilde atmayacağım.Madem "sivaslı ayılar istanbula ne arar" diye bağırdı bunlar.onlar karanfili haketmiyorlar.ama bir sivaslı olarak gereken saygıyı göstereceğiz ve sivasımız için birşeyler demiyeceğiz.İstioruz ki onlara en güzel cevabı takımımız yenerek versin.inşallah da olacak.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2009, 13:59   #10
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Son zamanlarda İnternette gerek genel tv kanallarında futbol forumlarında gerekse bazı takımların forumlarında SİVASSPOR aleyhtarı konu başlıkları ve yorumlar görmekteyim.Özellikle kendini büyükten sanan hakemlerle önümüze geçiliyor ve konu başlığı altında yine yemediğimiz hakaret kalmıyor.

Hiçbir Sivaslı bunda artniyet olduğunu düşünmemiş ve S.SPOR'A çamur atan atana.

"Kutluyorum. Soğukkanlı olmaya çalışan S.SPOR YÖNETİMİ'Nİ şu çok zor. BKJ maçı, bu maç.Yüzde yüz Almalıyız Yazık. Biraz dikkat etsinler Yiğidolarımız.

fedarasyon büyük bir camia, ezmesinler sözlerle cezalarla ve yüksekten bakarak S.SPOR'U VE YİĞİDOLARI Kişisel peroblemleri varsa, maçta halletsinler oyunla haketsinler. Futbolcularımızın ve hocamızın emeğine yazık. Tekrar söylüyorum kişisel sorunları varsa başka yerlerde halletsinler" yani sahada oynayarak.
Bu gibi hatalar birçok takıma yapılıyor.Ama S.SPOR olarak butür hataların altından komplo teorileri üretmiyoruz. İçlerindeki çekememezliği,kıskançlığı ve sezon sonu ezberlerin bozulma ihtimali korkusunu bu şekilde sadece takım, değil,birlikte tüm SİVAS'lılara hakaret ederek atmak isteyen holiganlara bir çift sözümüz var. Hakemlerede

..........ANTEN TAKTIRIN.............
................EZBER BOZACAĞIZ...............

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
maÇlari, olmak, olmamak, sİvassporun, yada, Şampİyonluk, Şansi

Seçenekler Arama
Stil