Nail SERTAKAN / Sivaspostası
Konya'da bir taraf can derdinde, bir taraf şampiyonluk. Konya şehri her yönüyle havaya girmiş, bilet fiyatları 1 Tl ile 3 Tl'te düşmüş, tribünler tıklım tıklım dolu. Maça Sivasspor geçen haftadan Abdurahman hariç aynı kadroyla çıktı. Bülent hoca ilk yarıda rakibi durdurup sonra da ne yapacaklarını görüp ona göre hamle yapmak. Giray hoca da takımını defanstan çıkarmayıp, önce gol yemeyelim sonrası Allah kerim derdinde. İkinci yarı Sivasspor maçı kazanmak için herşeyi yaptı. Forveti üçledi. Hatta sonlara doğru dörtledi. Kaybetmeyi de göze alarak. Bülent hoca sonunda direklerin azizliğine, bizde hep beraber 1 puana razı olduk. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin düşücesi tam yerine oturdu. Aldığımız bu altın değerindeki puan bir gün sonraki rakibinde puan kaybetmesi ile yine bu haftayı da lider kapatmamızı sağladı. Moral motivasyonumuzu ve ümitlerimizi hak ettiğimiz şampiyonluk yolunda dimdik tuttu. Bence de birinci hedef şampiyonluk.
Bugün ikinci hedef, Fenerbahçe'yi kupada saf dışı bırakacak sonuç.Tahmin ediyorum bu iş olacak. Fenerbahçe'yi rahat geçecek sonucu almamamız için şu anda hiç bir neden yok. Fenerin durumu ve futbolcularının performansları ortada. Sivasspor'un Fenerbahçeyi geçmesi tahmin ediyorum en çok başkanı ve teknik kadroyu sevindirecektir. TÜm Sivasspor taraftarı alınacak iyi bir sonucun çıkılacak bir finalin mutluluğunu başkanları, teknik kadrosu ve futbolcularıyla yaşamak istiyor. Bir daha "Sivas'ın Yollarına" parçasını stadyumlarda dinlemek istemiyor.
Haydi yiğidolar, bugün de maçı siz alın. Yazılanların ve söylenenlerin yanlış olduğunu sizlerinde bu işin içersinde centilmence olduğunuzu gösterin.
Helal olsun Doğan Başkan ve yardımcılarına, daha şimdiden diktin kırmızı-beyaz bayrağı belediyeye. İnşallah bu birilerine örnek olur da tüm cadde ve sokakları kırmızı beyaz'a boyarlar.
Sivas'ın markası Sivasspor. Sivasspor'un markası iki şampiyonluk olacak. İnanmayanlar, sizler uyumaya devam edin. Uyandığınızda Sivasspor'un nerede olduğunu görünce yeniden uyumak için yatmayın.
Hafta sonu oynayacağımız Trabzon maçını unutmadım. Çiçeklerle karşılar, puansız göndeririz. Ne yapalım Sivasspor bunu hep yapıyor. Benim elimden fazla birşey gelmiyor.