Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Acıları İçimizde Eritiyoruz
Alt 22.08.2009, 20:08   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Acıları İçimizde Eritiyoruz

Sivasspor, Shakhtar Donetsk ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Dİrektör Bülent Uygun, "UEFA şampiyonunu yenme hazzını taraftarımıza yaşatmak istiyorduk, ama olmadı. Bazı gerçekler acıdır, biz de bunları içimizde eritmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Hayrettin ve Bouazza katılmazken, sakatlığı süren Mehmet Yıldız çalışmayı saha kenarından izledi. Koşu ve dar alanda pas çalışması ile devam eden antrenmanın ikinci bölümünde Bülent Uygun, futbolculara top sürdürerek, kaleciler Petkoviç, Akın ve Alişan'ın korduduğu kaleye şut çektirdi. Sakatlığı tamamen düzelen Sezar Badur da takım çalışmasında yer aldı. Antrenmana, denenmek için getirilen Senagalli Papa ve Fuye isimli iki siyahi oyuncu da katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Şahin ve Musa Aydın ise takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı.

Antrenman sahasına gelen Başkan Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerden Faruk Taşseten de bir süre saha kenarında top ile oynadıktan sonra çalışmaları takip etti.

"ACILARI ERiTİYORUZ"

Antrenman sonunda açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, "Kendi kadromuzu en iyi şekilde oluşturmaya çalışıyoruz. Rövanş maçında Sedat ve Petkoviç gibi oyuncularımız cezalı. Musa'nın ve İbrahim'in de hafif sakatlığı var. Shakhtar gibi UEFA şampiyonunu kendi seyircimiz önünde yenmek istiyorduk, ama futbol talihsizliği yaşadık. Golü yedikten sonra 75'inci dakikaya kadar iyi mücedele ettik. Milli maç arasına kadar takviyelerini tamamlamış, eksiklerini gidermiş bir Sivasspor sahada olacaktır" dedi.

Ligi önemsediklerini belirten Uygun, "Ligde 2 sezondur yakaladığımız başarıları tekrarlamak istiyoruz. Gerçekler acıdır, ama kendi içimizde bu acıları eritmeye çalışırız. Bu acılar yaşanacaktır. Yolun başında olan bir takımın yaşayacağı şeylerdir. Ama kenetlenerek yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Her gün üzerine bir şey koyup korkusuzca mücadelemizi devam ettireceğiz. Sivasspor'u marka haline getirerek, marka değerini artırma adına her şeyi yapacağız" diye konuştu.

TRANSFER SIKINTISI

Uygun, transferde sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, "Bir çok futbolcuda, özellikle de yabancılarda sıkıntı yaşıyoruz. Futbolcu ya şehri beğenmiyor, ya verilen ücreti beğenmiyor. Bizim de 3-5 milyon Euro verme imkanımız yok. Dolayısıyla en iyi şartlarda transfer yapmaya çalışıyoruz. Düşündüğümüz bir kaç oyuncuyu alabilirsek alacağız. 10 gün içinde bu süreci değerlendireceğiz. Yoksa mevcut kadromuz bizi devre arasına kadar en iyi şekilde götürecektir" şeklinde konuştu.

22.08.2009
Kaynak : DHA

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Acıları İçimizde Eritiyoruz
Alt 22.08.2009, 20:23   #2
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Acıları İçimizde Eritiyoruz

bence mevcut kadro ilk yarıyı sonuncu tamamlamak için yeterlidir. biz taraftar olarak bu acı durumu goruyoruz sen goremıyorsun. transfer şart.!!!
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009, 20:42   #3
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Bülent efendi adama sorarlar,Tum ile Sylla'ya karşılık aldığın Erman KILIÇ kulube de oturuyor.Bu nasıl transfer.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.08.2009, 20:44   #4
musti1
Acemi Yiğido

musti1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 musti1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bulent bey sivasin yeni transfere hiç ihtiyaci yok. sivasin tek ihtiyaci ayaklarinin yere basmasidir evet sayende takim havalandi ama hala havalarda geziyor tarihi firsatlar tepiyor farkindamisin bilmem ama anderlecht e karsi 2 ayri kadro ile ciktin ilki rezil ikincisi super oldu sen her yenilgiden sonra suclu sadece benim demekle olaydan kendini dahada buyuterek cikyorsun ama boyle devam etmez etmemelide elinde su an cok super oyuncular var sen isini tam manasiyla yapmiyorsun sen oyuncuna gerekli motivasyonu veremiyorsun futbolcunu mactan once motive etmelisin yenemiyorsan yenilmemeyi ogretmelisin.( kisacasi once sen bulent ayaklarin yere basmalidir ve daha sonra takimin yere ayak basmasina yardim etmelisin yoksa bu is boyle devam etmez
Alt 22.08.2009, 20:47   #5
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam orta saha defans vespoter lazım hemide acill
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009, 20:50   #6
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Buda geçer bu da biter alışmalıyız

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009, 20:55   #7
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Iyi valla sende aci eritecek ic varmis acilar bizim icimizi eritti artik bizde aci eritecek icde kalmadi.. Lütfen artik kendi acini kendin erit gördügümüz acilar bize yeter.

Birde su son maca iyiydik marka degerimizi yükseltecegiz demesen. Avrupada Adamlar Tozumuzu attirdi. kulübün kasasina girmesi gereken 10 Milyonlarca € uctu gitti. Marka degerinin olmasi ici ligin en pahali bestakimindan biri Olan SivasSporun diger 4 pahali takimi yenmesi gerekir. Ligde Bizim tozumuzu iki derbidede attilar.nasil marka degerimizi yukariya cekeceksin anlamis degilim var olan prestijimiz daha fazla asagi gitmesin yukarisi simdilik lazim degil.
En azindan gecen seneki prestij ve marka degerimiz bir yerine getirelim yükseltmeyi sonra düsünürüz.

Masallah elimizdeki güzellikleri saga sola dagitirken cok seri isler yapiliyor ama is ayni güzellikte ve ona yakin birilerini almaya geldiginde, sehrimizi begenmiyorlar deniyor benim anlayamadigim bu Diyarbakir 14 günde 18 futbolcu bulup aliyor sehrini begendiriyor bizimkiler 3 aydir ne sehri begendirdiler nede ise yarayacak adam aldilar bu kadar olumlu örnek varken pes yani pes ki ne pes. daha nediyelim artik laf bitti... Insanlar icraat bekliyor. aynasi is dir kisinin lafa bakilmaz artik olumlu isler ve galibiyetler bekliyoruz.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.08.2009, 21:32   #8
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

umarim ordada böyle kötü goller yiyip yenilmeyiz benim hic umudum yok avrupadan benim icin lig cok daha onemli 2 senedir yaptigimizin devamini görmek istiyorum buda benim hakkim
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009, 22:06   #9
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Orta sahada rakibi bunaltacak,pres yapacak bir siyahi oyuncu hem öne hem arkaya güven verir...Bu oyuncuyu da Afrika'nın herhangi bir köşesinden çıkarmak gayette mümkün aslında,madem ucuz adam peşinde koşuyorsunuz bizi niye bu kadar bekletiyorsunuz anlamıyorum...Defansa da al aynı yerden bir yabancı.. Karim Saidi ne oyun oynuyordu zamanında,hepimiz Bilica diye dövünüyoruz ama o çabuk unutuldu..Takımda her zaman genelde bir tane iyi defansımız oluyordu diğeri de yanında pişiyordu.. Bulun şu adamı verin yanına Mbemba'yı garanti oynasınlar,vursunlar ileri...Şu transfer olayının bir an önce hayırlısıyla halledilmesi dileğiyle...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2009, 22:09   #10
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu anda herkes sivasspordan kendine yakışır futbolu oynamasını ve seri galibiyetler almasını bekliyor..Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada hem yeni transferler yaparız; hem de eskilerle yenilerin uyum sorununu çözeriz..Eğer ortasaha ve defansa istenilen transferler yapılmazsa sivasspor daha çok kan kaybeder;zaman her şeyin ilacıdır..Umarım sivasspor zamanı kendi lehine olumlu kullanır...Aksini düşünmek bile istemiyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
acıları, eritiyoruz, İçimizde

Seçenekler Arama
Stil