Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ucuz kombineler geliyor
Alt 03.06.2011, 00:16   #1
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Ucuz kombineler geliyor

Ucuz kombineler geliyor
2011-06-03

Sivasspor yönetimi yeni sezon öncesi taraftarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
Gelecek hafta içerisinde kesin fiyatının belirlenmesi beklenen kombinelerin geçen sezon satılandan daha aşağıda bir rakamla Yiğidolara satılacağı öğrenildi.
TFF'nin elektronik bilet uygulaması için çalışma yaptığı ve bu nedenle de kombine biletlerin fiyatının gelecek haftaya kaldığı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon yaklaşık 2 bin 200 kombine bileti satan yönetim, maraton tribün biletlerini 300 TL.'den satmıştı.
Öte yandan, maraton tribününde ucuz bilet satmayı hedefleyen yönetimin VİP tribününü geçen sezondan biraz daha farklı satmayı planladığı belirtiliyor.

Hürdoğan
Cevap: Ucuz kombineler geliyor
Alt 03.06.2011, 00:19   #2
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ucuz kombineler geliyor

iyi yaparlar bu takımın taraftara ihtiyacı var..
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2011, 00:47   #3
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hemen alıyorum bir tane kombine..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2011, 01:55   #4
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Sivas halkının daha doğrusu taraftarının ekonomik gelir düzeyini bilmiyorum..Bilet ve kombine fiyatlarındaki düşüş stadı doldurmanın bi yoluysa bu böyle olmamalı ..Bursayı örnek werecem yine bana bursa ekonomisi iyi bir kent diyecekler..Ama tribünümüzün alt gelir düzeyine sahip olduğunu belirtmek isterim...Kaldıki kombinelerdeki fiyat düşüşleri Sivasspora faydadan ziyade zarar getirecektir..Bence mantık bu olmamalı........
Alt 03.06.2011, 08:50   #5
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Hemen çıktığı gün alacağım ders oldu,üstelik ucuzmuşta
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2011, 09:13   #6
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Daha önce de benzer bir konuda bahsetmiştim.

Yönetimin dikkate almasını beklediğimiz konular:

1- Son müsabakada yüksek fiyata kombinelerini elinden çıkararak kişisel gelir elde edenler zaten yeni yılın kombinesinin gelirini de elde etmiş oldu. Ancak takımını desteklemek için kombinesini satmayıp, 1 yıl boyunca olduğu gibi son maçında da 4 Eylülün yolunu tutan yiğidolara seslenerek "elinde geçen sezonun kombinesi bulunan yiğidoların, kombinelerini getirerek yeni sezonun kombineleri ile değiştirme kampanyası" yapmalıdır. (Bu sayı çok sınırlı olduğu görülecektir, en fazla 500 kişiyi bulmaz)

2- Bizler sezon başında, peşin olarak 300 TL'yi daha lig başlamadan ve toplu olarak 17 karşılaşma ücretini ortalama 18 TL'den izledik, oysa "canı isterse, lütfedip teşrif buyuranlar ise 10 TL'den ziledi. Bu durum, fanatik taraftara, yiğidoya yapılan "büyük yanlışlıktır".

Konunun bu anlamda gözden geçirilerek, dikkate alınmasını yeni yönetim kurulundan beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle kombinelerin takası konusununu ciddi olarak düşünülerek, kombinesini elinde bulunduruan yiğidolara "yılın jesti" olacağını düşünüyorum.

Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.06.2011, 09:22   #7
izmirliyigido
Gast

Kombinelerin bir avantajı, bir artı'sı olması lazımken, bizim yönetim hangi akla hizmet maç başına ortalaması 18 TL'ye kombine satıyor. Normal de, maç başı bileti 10 TL ise, bu kombine de 8 TL'ye, 10 TL'ye gelmesi lazım ki, cazip olsun. Haydi bilemediniz 200 - 250 TL olmalı en fazla.

Bir de kombinesi olan kapıda beklememeli, o eziyeti çekmemeli. Kombinesi olan geçiş kapısı ayrı olmalı, kapıya tutup " dıııttt " öttürüp geçmeli. Yoksa peşin para vermesinin ne esprisi var?

Yönetimin bu seslere kulak vermesi lazım.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.06.2011, 09:57   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1600 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce de benzer bir konuda bahsetmiştim.

Yönetimin dikkate almasını beklediğimiz konular:

1- Son müsabakada yüksek fiyata kombinelerini elinden çıkararak kişisel gelir elde edenler zaten yeni yılın kombinesinin gelirini de elde etmiş oldu. Ancak takımını desteklemek için kombinesini satmayıp, 1 yıl boyunca olduğu gibi son maçında da 4 Eylülün yolunu tutan yiğidolara seslenerek "elinde geçen sezonun kombinesi bulunan yiğidoların, kombinelerini getirerek yeni sezonun kombineleri ile değiştirme kampanyası" yapmalıdır. (Bu sayı çok sınırlı olduğu görülecektir, en fazla 500 kişiyi bulmaz)

2- Bizler sezon başında, peşin olarak 300 TL'yi daha lig başlamadan ve toplu olarak 17 karşılaşma ücretini ortalama 18 TL'den izledik, oysa "canı isterse, lütfedip teşrif buyuranlar ise 10 TL'den ziledi. Bu durum, fanatik taraftara, yiğidoya yapılan "büyük yanlışlıktır".

Konunun bu anlamda gözden geçirilerek, dikkate alınmasını yeni yönetim kurulundan beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle kombinelerin takası konusununu ciddi olarak düşünülerek, kombinesini elinde bulunduruan yiğidolara "yılın jesti" olacağını düşünüyorum.

Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Çok güzel dile getirmişsiniz kardeşim,Yönetim inşaallah bu konuyu gündemine alırda bu adaletsizlikte ortadan kalkmış olur..Başkan son açıklamasında kombine satışlarına büyük önem vereceğiz demişti bakalım talep nasıl olacak.

Ayrıca kalan konbine sayısı 500 olabilir demişsiniz benim tahminim bu sayının dahada az olacağı.Kombinesini satmayanlara gerçekten bir jest yapılmalı.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2011, 10:41   #9
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar unutmayın ki kombine de kulube bir destektir.Fiyatın maç başına 10 tl olmasını beklemeyelim.Kulüp görevlileri esnafı dolanıyor ve yardım amaçlı istiyor kombine almalarını.Ama umarım fiyat düşer bakacağız.
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2011, 11:00   #10
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geliyor, kombineler, ucuz