Arkadaşlar bilindiği üzere Rıza Çalımbay Duisburg'ta forma giyen genç oyuncuyu istiyor.Bunu bizzat Rıza Hoca dile getirmişti.Sezonun son haftalarına doğru Sivas'ta bir yerel medya televizyonunda kendisine hangi mevkiye nasıl transfer yapılacak sorusuna, Duisburg'ta forma giyen genç oyuncu Sefa Yılmaz ile ilgilendiklerini söylemişti.Forvet hattına alternatif olarak bu oyuncunun transfer edileceğini düşünüyorum.
Sefa Yılmaz, aynı zamanda Türkiye U-21 forması giymektedir. İşte bilgiler,
Sefa Yılmaz
Doğum tarihi:
14.02.1990
Doğduğu il:
Berlin
Boyut:
1,83
Uyruk:
Türkiye
Almanya
Pozisyon:
Orta saha - Sag Ofans Orta Saha
Ayak:
cift ayakli
Piyasa değeri:
1.970.000 TL
1.000.000 €
Oyuncu danışmanı:
Stellar Football Ltd
__________________ "DÜNYA FANİ KUL İBRET NEFSİNİ YEN VE SABRET,GÖNÜL GÖZÜYLE SEYRET SULTAN TACI BOŞ EYLER..."
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı İbrahim58070'a Teşekkür Ediyor...
Evet uzun zamandır ilgilendiğimiz bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Zaten kadroda çok sayıda yabancı oyuncu var görünüyor. Mutlaka kaliteli yerliler ve alternatif oyuncular almak lazım olacak. Yabancı sayısı da azaltılıp 8'e düşürülmeli. Tribünde oturacak oyuncuya para verecek kadar zengin olduğumuzu sanmıyorum.
Akıllara pek yerli forvet gelmiyor. Belki hemşehrimiz Hasan Kabze veya Kasımpaşa'daki Halil İbrahim Çolak ile Buca'daki Abdülkadir alternatif olarak düşünülebilir ama yine de Mehmet Yıldız'ın yerini doldurmak zor.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
gurbetçi oyunculara yöneldiğimizi görmek mutluluk verici.
bende boyle transferleri cok istiyorum artik bu yeni moda
simdi farkettim fm den alinan bir imaj