Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Olmadı Grosicki
Alt 08.11.2011, 12:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Olmadı Grosicki

Polonyalı yıldız, Sivas'ta yeterince gündemde olamadığından yakındı. Grosicki, “Dedikodu çok, bana resmi teklif yok” dedi ve ekledi: İstanbul’da oynasam performansım yüzde 50 artar...

Sivas'ın F.Bahçe'yi 2-0 yendiği maçta futboluyla büyüleyen Kamil Grosicki, G.Saray'a seve seve gelebileceğini söyledi. Geçen sezon da sarı-kırmızılı takım ile ismi anılmasına rağmen Sivas'a giden 23 yaşındaki Polonyalı oyuncu, Milli Takım'a gündemde olamadığım için seçilemiyorum. İstanbul'da olsam hem performansım artar hem de göz önünde olurum. Fatih Terim'in çalıştırdığı bir takımda olmak da bana gurur verir diyerek şimdiden ara transfer için yeşil ışık yaktı.

TERİM BANA KAPI AÇAR
Polonya'nın Wirtualna Polska gazetesine konuşan Kamil Grosicki, Milli Takım hocası Francisek Smuda ile konuştum. Beni neden milli takıma almadığını sordum. Bana 'Sivas'ta fazla göz önünde değilsin. Seni izleyemiyorum' cevabı verdi. Zaman zaman G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe ile ismim anılıyor ama bana teklif gelmedi. Elbette İstanbul'a gitmek isterim.

Fotomaç

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Olmadı Grosicki
Alt 08.11.2011, 12:09   #2
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Olmadı Grosicki

Öncelikle bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum lakin doğruysa Grosicki bence ayıp etmiş
Alt 08.11.2011, 12:11   #3
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas ta herkes Grosicki hayranı en çok sevilen futbolculardan biri daha nasıl göz önünde değil anlamış değilim
Alt 08.11.2011, 12:11   #4
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

bencede çarpıtılmıştır türk medyasınıda geçtim değil dünya medyasınada inanasım gelmiyor gözümle görmeden kulağımla duymadan hiç bişeye inanmam.zamanında kamananla ilgilide saçma sapan bir iddaa atmışlardı ortaya
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2011, 12:15   #5
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

sen bu takımı bır yerlere getır bak gundemden düşüyormusun
Alt 08.11.2011, 12:20   #6
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yine Fotomaç yeni galatasaray yine yalannnnn yine ayak oyunlarııı
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2011, 12:36   #7
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

NEZAMAN sivassporda bir futbolcu göze batsa adı başka takımlarla anılsa performansı düşüyor groseçki sivassporun gözbebeğii vede heran gündemde olan oyuncu kendi açısından haklı ancak birileri groseçkiye büyük takımların futbolcu çöplüğüne döndüğünü anlatmalı bakarsın adı geçen takımlarda kadroya bile giremeden yollarlar .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2011, 12:37   #8
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yalan tabikide... Bu yalanları hangi futbolcularımız üzerine oynamadılarki... Mehmet yıldız, balili, kamanan, herve tum, erman kılıç, bilica, şimdi de grosıcki... Böyle bir açıklama yapsa ilk önce sivas basınından duymayı beklerim. Ayrıca bunu yazan gazetenin yalanlarını da az görmedik. Gs ye geçen yıl drogba geldi ballack yolda diyen de bu. .............................. .........................
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2011, 12:49   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Haberin yalan yada doğru olup olmadığı önemli değil. Bizlerin bu pazar içinde 3 e alıp 5 e satmamız önemli...

Bir oyuncuyu sözleşmenin sonuna kadar tutup bedelsiz, bonservisi elinde göndermenin bir mantığı yoktur. Grosickileri Eneramoları Navratilleri bulup pazar payını artırıp elden çıkarmak bu işin mantığıdır. Ayakta durmanın yegane mantığı budur. Bakınız yıllardan beri ayakta kalan Anadolu kulüplerine (Gençlerbirliği, Gaziantep, Kayseri) bu mantıkla işliyorlar.

Duygusallığın alemi yok. Yok sen şöylesin yok bize çok lazımsın demek duygusallıktır. Zamanı gelince iyi ederi varken elden çıkarmalı. Kafası karışmış bir oyuncunun bize hiçbir faydası olmaz olamaz... BUL, OYNAT, KAZAN....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2011, 12:54   #10
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Sivasta nasıl göz önünde değilmiş acaba ??? Türkiye'de ve Sivasta şu an itibariyle Sivasspor ve yıldız futbolcu diyin 10 kişiden dokuzu grosicki der.Eğer haber doğruysa saçmalamış...Bir de milli takım hocası " göz önünde değilsin ondan kadroya almadım" diye bir bahane ortaya koyar mı ???
Bizde iyi oynasın yıldız olsun kafasında böyle birşey varsa da sonra parasını veren kulüp kimse nereye giderse gitsin
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
grosicki, olmadı

Seçenekler Arama
Stil