Stadın tamamen full dolu olması lazım bu maçı almalıyız ve bjk la aramızdaki puan farkının kapatmalıyız bizim için çok çok önemli bir maç play ofa kalmamız için rakiplerimizi yenmeliyiz ki bu maçta öyle bir maç işte..Ayrıca taraftar olarak mersin maçına bir teşekkür borcumuz olduğunu da düşünürsek tüm sivaslıların sivasspora gönül verenlerin perşembe maçta olması gerektiği inancındayım takımımızı yalnız bırakmayalım.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı OzkanBaskan'a Teşekkür Ediyor...
akılı oynadığmız sürece biz bu beşiktası rahat yeneriz
çünkü inönüde elimizden kaçırdık
heerkes görevini yaparsaolur kalede saglam nihatta gelen snekyde güzel kaleciler zaten bu sezon ne çektiysek kalecilerden çektik
biz bu maçı alırız
inadına yiğido inadına sivas
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adalı harun'a Teşekkür Ediyor...
Bu maçta taraftar desteği şart,Kayseri maçına göre hava biraz daha yumuşak olur diye düşünüyorum.BJK son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde morali bozuk çökmüş ve yıkılmış olarak 4 Eylüle gelecek.Gelin şu BJK ya bi çelmede biz atalım geldikleri gibi gitsinler.
Takım farklı kazandığı Mersin maçıyla güzel bi hava yakaladı,,Bu havayı devam ettirmek ve takımımıza destek vermek için haydin Yiğidolar stada diyorum.
Arkadaşlar yine olası bir öngörü prototipi yapacağım.
Fenerbahçe beşiktaşı misket oynayarak yendi. Beşiktaş taşıma suyla değirmen döndüren bir havada top oynadı dün gece resmen. Fener biraz sıksaydı 5lik yapardı beşiktaşı. Fernandes beşiktaşın en yaratıcı oyuncusu. Orta sahada 3.bölge savunmasını iyi yapmalıyız. Bu maçta oldukça gol pozisyonu yakalayacağız. Muhakkak bunları değerlendirmemiz lazm. Onlar 3 maçtır yeniliyor. Bu iadeyi itibar maçı onlar için. Sakin ve orta saha savunmsı ile b maçı kazanabiliriz. Yine söylüyorum; yakaladığımız pozisyonları atmamız lazım.
Bence maçı zorda olsa kazanacağız...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...