Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Doğum Günüm 15 Nisan
Alt 18.04.2012, 08:50   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Doğum Günüm 15 Nisan

Bu sezon ilk maçına önceki gün Bursa karşısında çıkan Korcan Çelikay, açıklamalarda bulundu.

Bu sezon ilk maçına önceki gün Bursa karşısında çıkan Korcan Çelikay, FANATİK'e özel açıklamalar yaptı.

“Bir sabah kapında polisleri görüyorsun, sorgusuz sualsiz götürülüyorsun. Aylarca içeride duruyorsun. Sonra serbest kalıyorsun ama iftiraların hesabını soramıyorsun. Ancak her şeye rağmen tekrar formama kavuşmak mutluluk verici” 3 Temmuz’da başlayan şike soruşturmasında ilk tutuklanan isimlerindendi. 5 ay Metris Cezaevi’nde kaldı. Tutuksuz yargılanmasına karar verildikten sonra takımı Sivasspor’la tekrar idmanlara başladı. Haftalardır hocası Rıza Çalımbay’dan şans bekledi ve önceki gün Bursaspor karşısında formasına kavuştu: Korcan Çelikay...

Bu sezon ilk kez ligde oynayan 25 yaşındaki kaleci, uzun süren sessizliğini FANATİK için bozdu. Zor günler yaşadığını belirten başarılı file bekçisi, “Bir sabah kapında polisleri görüyorsun, sorgusuz sualsiz alınıp götürülüyorsun. Üç gün sonra tutuklanıyorsun, aylarca içeride duruyorsun. Sonra serbest kalıyorsun. Atılan iftiraların, yalanların, aleyhindeki iddiaların hesabını soramıyorsun. Bu süreç benim için çok zor geçti. Buradan güçlenerek çıktım. Bursaspor maçı, benim için doğum günü gibi bir olaydı” dedi.

‘Her takımı yeneriz’

“İlk günden beri bana destek olan Sivasspor camiasının önüne çıkmak heyecanlandırdı” diyen Korcan, “Dürüstlüğüme her zaman inandılar. Bu süreçte hayata tutunmak adına en büyük destekçim Sivasspor camiası oldu. Bursaspor maçına gelirsek, iyi oyunumuz skora yansıyınca, bu bizi daha çok mutlu etti. Buralara gelmek adına çok çalıştım. Yaşadığım zorluklar beni yıldırmadı. En büyük şansım tabii ki, hocam Rıza Çalımbay ve takım arkadaşlarım. Geçen yıl Süper Lig’de oynamaya başlamıştım ve kendime A Milli Takımı hedef koymuştum. Bu süreç beni yıldırmadı, üstelik ateşledi. Milli takım hedefimi hâlâ sürdürüyorum. Futbolseverler, bundan sonra daha çok çalışan, formasına tutku ile bağlı bir Korcan görecek. Sivasspor olarak her takımı yenecek güçteyiz. Bunu Bursaspor karşısında gösterdik. Çünkü ayakları yere basan bir takımız. Benim ve takımımın yaşadığı bu zorlu süreçte bile ayakta kalıp, Play-Off şansını yakaladıysak, demek ki bu olaylar yaşanmasaydı, daha iyi yerlerde olabilirdik” açıklamasında bulundu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Doğum Günüm 15 Nisan
Alt 18.04.2012, 09:02   #2
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Doğum Günüm 15 Nisan

O kadar iyi olmasada elimizde alternetif bir kaleci olmasi iyi sezon sonu bjk ye gidecek diye biliyorum bizim kaliteli yerli bir kaleciye ihtiyacimiz var korcani seviyoruz hakkinda hayirlisineyse o olsun
Alt 18.04.2012, 10:56   #3
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O kadar iyi olmasada elimizde alternetif bir kaleci olmasi iyi sezon sonu bjk ye gidecek diye biliyorum bizim kaliteli yerli bir kaleciye ihtiyacimiz var korcani seviyoruz hakkinda hayirlisineyse o olsun
tff resmi sitede 20 13 mayıs sonuna kadar bizimle kontratı var.iyi bir kalecide olması gereken herşey var korcanda;refleks,sürat ,özgüven,fizik kondüsyon,yetenek.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.04.2012, 10:59   #4
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi yeni yaşın hayırlı olsun Korcan. İnşallah üstün performans gösterip milli takıma kadar çıkarsın.
Alt 18.04.2012, 11:09   #5
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi konsatre ol ..play off da yüzümüzü güldür..takımını kurtaran kaleci ol.. hem sen kazan hem Sivassporum kazansın..inşallah Korcan kardeş
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.04.2012, 11:16   #6
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Adamsın Korcan..
Alt 18.04.2012, 11:47   #7
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

yerim seni korcan, gollere izin verme...
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2012, 13:20   #8
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

korcana güvenimiz sonsuz geçen sezon ligde kalmamıza sağlayan kritik kurtarışlarla korcan sendin bu sene bizi mersin kupa maçı dışında kurtaran kaleci yok çünkü bu sezon iyi kalecimiz yok senin dönüşüne en çok sevinenlerdenim Allah yolunu açık etsin...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2012, 13:53   #9
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***gecen sezon lig de kaldığımızı korcan ve kadir in başarısına borçluyuz derim
***korcan diyorki yenemeyeceğimiz takım yoktur,gercekten cok doğru söylüyor. ama sadece hakemleri ve rıza hocanının intihar şeklindeki kadro çıkarmasını unutuyor.
***kiralık olmasaydı süper olurdu.o oynadı son bursa maçında çok ilk maç olmasına rağmen çok güven verdi takıma
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2012, 14:00   #10
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öcelikle tebrikler zor günler sonucu formana geri kavustun yigidolar dar günlerinde seni yalniz birakmadi akilli ol takimini sev formanin hakkini ver basrilar
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
doğum, günüm, nisan

Seçenekler Arama
Stil