istanbulda sivasspor derneği kurma yolunda bir adım attık ve sizinde ilgilerinizi bekliyoruz.sivassporluları tek çatı altında toplamak istiyoruz,ilgilerinizin yanında görüşlerinizde bizim için önemlidir...
EWET SİVASLI GARDAŞLAR BENDE İST. OTURUYORUM VE DERNEĞİMİZİN KURULMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM BU SAYEDE BÜYÜK SAYIDA OLAN TARAFTAR SAYIMIZ BİRBİRİYLE BÜTÜNLEŞEREK VE BİRLEŞEREK SİVASIMIZA KATKISI DAHA DA FAZLA OLUR LÜTFEN BU ÇEĞRIYA KULAK WERİN .
İSTANBULDA DERNEK KURULMASI İÇİN LÜTFEN ÖNERİLERİNİZİ VE ŞİKJAYETLERİNİZİ FORUMA YAZIN
Arkadaşlar, bu güzel fikri ve girişimi gönülden destekliyorum. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa, lütfen yapalım. Öncelikle İstanbul'daki arkadaşlar biraraya gelelim ve durum değerlendirmesi yapalım. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum.
EVET BU FİKRE BEN DE KATILIYORUM NE YAPMAMIZ GEREKİYO SA HEP BERABER EL BİRLİĞİ İLE YAPALIM.BUNDAN YILLAR ÖNCE YAPILMASI GEREKEN BİR OLAY DI BU AMA OLSUN NERDEN NASIL YAPILACAKSA YAPALIM ARKADAŞLAR DESTEKSE DESTEK İCRAAT SA İCRAAT İSTAN BBULDA NUFUSUN %25 İ SİVASLI AMA HALA Bİ R DERNEĞİMİZ BİLE YOK BU KNU İLE YAKINDAN İLGİLENELİM ARKADAŞLAR