AfricanFootball.Com internet sitesine açıklamalarda bulunan Sivasspor’un yıldız forveti John Utaka, Sivasspor’da çok mutlu olduğunu ve sözleşme uzatmak için Sivasspor Yöneticileri ile görüşmeye başladığını açıkladı.
John Utaka açıklamasında şunları kaydetti;
”Sivasspor ile 1 yıllık sözleşmem daha bulunuyor ama sözleşmemin uzatılması için Sivasspor Yönetimi ile görüşmelere başladık. Türkiye’de oynamaktan son derece memnunum.”
32 yaşındaki Utaka, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması ile çıktığı 21 karşılaşmada 9 gol kaydetti ve Sivasspor’un ligi 5. sırada bitirmesinde önemli rol oynadı.
Sen Sivasspor´un farkindasinda Utaka bazi Türk arkadaslarin Sivaspor´un maalesef kiymetini bilmiyor.Biraz havaya girenlerin maalesef ayaklari yere basmayinca sezon bitmeden baska kulüplere imza atiyorlar.Onlarda yanlis yaptiklarini anliyacaklardirda fakat is isten coktan gecti artik.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
utakanın kalitesini tartışmak doğru olmaz,kendisi gole dönük kanat oyuncusu olduğu halde ,yinede iyi gol attı,sezon başında sakatlanması nedeniyle çok uzun süre sahadan uzak kaldı ancak formasına kavuştuktan sonra çok kritik maçları kazanmamıza yardımı çok oldu,bu sezon sakatlık yaşamazsa gol sayısını dahada artıracaktır,
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Biz yiğidoyuz, bizi seveni biz bağrımıza basarız, Utaka bizde seni çok seviyoruz.
Evet sakatlıklar peşini bırkakmadı ama senin Sivasspor'a çok katkın olacağından eminim
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Kutsal formanın ağırlığını bilen her futbolcu başımızın tacıdır. Utaka bu sezon sakatlıklarla çok fazla uğraşmasına rağmen bence attığı 9 kritik golle ligi 5.sırada bitirmemiz de çok fazla katkı sağladı. Ben bu sezon çok fazla sakatlanmasını iyi bir kamp dönemi geçirmemesine bağlıyorum. Bu sezon, sezon başı kampına katılarak hem sakatlık sorunu yaşamayacaktır hem de daha çabuk form tutacaktır. Bu sezon çok daha iyi bir Utaka izleyeceğimizi düşünüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Bende severim Utakayi cunki kritik goller atti gecen sezon ama her is paraya bakiyor bunuda unutmayalim cunku linki tiklayin sizde okursunuz.
Turkiye'de vergi odemiyorum diye yazmis ve bunda once Ingiltere ve Fransada vergi oduyordum, yani bunun katkisi cok.
Bilemiyorum ne kadar dogru bir hamle devletimizden. Tamam futbolcuyu ulkemize cekmek icin iyi birsey ama dusuk bir ucrete fabrikada calisana oyle bir vergi affi yok mesela ama milyonlar kazanan futbolcu az vergi oduyor