Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Yeni Sezonda Tribün Şovlarımız
BU konuda sivasspor taraftarlarının kateteceği çok yol var,sivassspor taraftar çeşidi, genelde 35-60 yaş arasındadır,bu insanlarda böyle karografidir,atkıdır ,şudur budur işleriyle uğraşmıyor,arada canları isterse,sivas sivas diye bağırır ,belki birazda alkış yapar,bu sivasdada böyledir,istanbuldada böyledir,ankaradada böyledir, zaten sivas şehri emeklilerin yurt edindiği yaşadığı şehir, maçlara gelenleride görüyoruz ,trübünler kapkara kimsenin üstünde nebi atkı ne bi forma ne bi şapka hiçbişey yok, maça gelenlerin üstünde sivasspor atkısı olmazsa hiçdeğilse 1 atkı olmazsa bu şovlar olmaz ,yeni nesil gençlik sivassporu pek tutmuyor,trübünlerde genç taraftar potansiyeli çok az,trübün şovlarına gelince ,bu şow şu taraftarın ,bu filanca taraftarın ,kopyamı çekelim demeden,fb ,çarşı,teksas,taraftar gruplarının maç öncesi ve maç sırasındaki atkı şovlarını beğeniyorum,maçlar gece olduğunda cep tlfonlarının ışıkları yakılabilir,yıldızsaçan yakılabilir,uçan balonlar uçurulabilir, zor şeyler değil,1 kaç tur meksika dalgası olabilir ,bunların benzerini sivasspor taraftarıda yapabilir ,genç olmayada gerek yok,yalnız 6-2 yenildiğimiz kasımpaşa maçında ileriye dönük umutlandım, trübünler bayağı genç taraftar doluydu ,yenilmemize rağmende şovlarını ve desteklerini futbolcularımıza hocamıza yönetime küfretmeden ,yuhlamadan devam ettirdiler umutluyum. yeterki sivasspor taraftarı istesin ,öncelikle tabi insanları trübünlerden uzaklaştıracak paso lig maso lig uygulamasının kaldırılması gerekir,insanlara stadlarda potansiyel terörist muamelesi yapılmaması gerekir,bakıyorum sivassporun tüm maçlarında hep aynı terane ,hiçbir siyasi mesaj içermeyen sadece başarı dikekleri yazan pankartlar alınmıyor boş kağıt bile alınmıyor ,insanların gümüş tesbihine,değerli kalemlerine kadar alınıyor,millet mızrakla stada girerken,sivassporluların elindeki ince plastik boruları kırıp atıyorlar ,canları sıkıldımıda polisler taraftarlara copla haksız saldırıyor,bu kadar efendi ve mülayim taraftar potansiyelimiz varken, bu çifte standartlar ortadan kalkmadan güzel işlerde olmaz ,önce taraftarları staddan uzaklaştırmamak gerekiyor
|