Akhisarı seyretmek nasip olmadı ,takım hakkında fikrim yok,golcü gekası aldılar takımı tanıyor,ve hiçbir maçtada sivassporu boş geçmiyor,akhisara karşı üstünlüğümüz yok,şansımız tutmuyor,ancak sivasspor iyi motive olduğunda bu ligde yenemeyeceği takım yok,ben en kötü beraberlikle döneceğimize inanıyorum,yenersek antep maçını telafi etmiş oluruz
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kadrolarından birçok oyuncuyu gönderdiler fakat yerlerinede birçok iy oyuncu aldılar. Malum bize fazlası ile ters gelen bir ekip. En kötü beraberlik ile dönceğimizi düşünüyorum.
akhisar bize ters gelen bir takım ve belli bir disiplinle oynuyorlar çok zorlanacağımızı düşünüyorum galibiyet büyük başarı olur ilk defa manisada yenmiş oluruz
1. hafta mağlubiyeti taraftarımızı üzdü o yüzden takıma inanan azaldı lige verilen arayı iyi değerlendirip şeytanın bacağını kırarız bence 2-0 2-1 alırız maçı
İlk maçlar içerde dışarda zor olmuştur.
Geçen yıl ilk maç kayseri deplasmanı iyi top oynayıp kaybetmiştik
bu yılda içerde her ne kadar arkadaşlar beğenmesede ben iyi oynadığımızı
kalecimizin basit topu elinden kaçırarak yediğimiz beraberlik golü takımı demorolize etti bu yüzdende kaybettik.
Her şeyin bir ilki vardır bu maçta akhisarı deplasmanda yenerek sezonun ilk galibiyetini almamıza sebep olacak diye düşünüyorum.
Transferlerimiz diğer takımlara göre şaşalı olmaya bilir, kalitesiz bir takım değiliz, Yiğidolar hüzün kadar sevinçde yaşattılar şimdide iki farklı bir galibiyetle bizleri sevindireceklerine inanıyorum. Sevindirecekler...
bu yazıyı okuyan futbolcu kardeşlerimize sesleniyorum:
taraftar olarak nasıl ki hafta sonu bize olumsuz bir ilki yaşatarak ilk defa sahamızda antepe kaybettik, haftaya da bu sefer bize olumlu bir ilki yaşatarak manisada ilk defa akhisara karşı galibiyet bekliyoruz.
bunu bize çok görmeyin lütfen...