Genclerbirligi macinda bazi faulleri bize vermesi gerekirken,onlara verdi ve kameralar önünde bu hakem adeta rezil oldu.Cumartesi günleri kendi sahamizde maclarin 13:00´de oynanmasida cabasi.Yani bos türbünlere oynatmak bazi kesimlere zevkmi veriyor acaba?.
Bu ligde bizi istemeyenler,bizi bu lige yakistiramayanlar bazi entrikalarla bizi resmen assagiya cekmek istiyorlar,bu hep vardi bundan sonrada olacaktir.Bu yapilan oyiunlara karsilik,yönetim,teknikkadro ve taraftarlar cok dikkatli olmalidir.Taraftara düsen görev takimini desteklemek,bunun disinda rakip takimin oyuncusuna küfretmek,hakeme küfretmek bunlar istenilmeyen sonuclari dogururki oda bize cok pahaliya mal olur.
Sahamizin kapatilmasi unutulmamaliki,en basta düsme hattindaki rakiplerimizin ekmegine yag sürecektir.Galatasaray macinda hakiki bir satroforumuz olsaydi,Galatasaray Sivas´dan eli bos gitmezmiydi.Ama yillardan beri kaleci ve forvet´deki kanayan yaraya cözüm bulamayanlar,bizi bu hakem hatalariyla yillardan beri basbasa birakmiyorlarmi?.
Sergen hocanin vurguladigi seyler yeni olan seyler degilki,Bülent hoca,Mesut Bakkal,Riza hoca ve Carlos zamanindada vardi.Kimse ses cikarmiyordu neden oda bilinmez.
Sergen hocanin dediklerine bir yandan katiliyorum,diger yandan ise katilamiyorum.Cünki gerek Galatasaray macinda ve gerekse Genclerbirligi macinda Sivasspor futbol olarak hic birsey vermedi.Yani oyniyamadik,bilhassa gol yollarinda neler yapamadigimizi herkes gördü.
Bu takimin canlanmasi, rakibi bogmasi ve gol yollarinda arayis icerisinde olmasi gerekmiyormu.Genclerbirligi macinda sans faktörü bizden yanaydi,terside olabilirdi.Takimin üzerinde bir rehavet var.Durun bakalim asil hersey yeni basliyor,önümüzdeki haftalarda gösterilecek performanslar bizi bu ligde tutar.Aksi taktirde el oglu kimsenin gözünün yasina bakmiyor.
Son sözümde Ankara gibi bir baskent´de o zeminde futbol oynatan zihniyete ve
futbol sagligini hice sayan kisiye,4 Eylül stadinin zeminide kapak olsun
.