Transferler başladı. Bazı takımlar para sıkıntısı ve transfer cezaları ile uğraşırken bazı takımlar ise iyi transferler yapmaktalar. Şuan her şey için çok erken ama lig başlamadan nasıl bir lig bizi bekliyor buyurun değerlendirelim. Sonrasında ise ilk 6 için sıralama tahminiz ve küme düşmesini beklediğiniz son 3 tahminlerinizi yapınız.
Ligde yer alan takımlar şöyle:
Sivasspor
Göztepe
Balıkesirspor
Eskişehirspor
Gaziantep BB
Mersin İdmanyurdu
Adana Demirspor
Boluspor
Elazığspor
Samsunspor
Altınordu
Manisaspor
Bandırmaspor
Giresunspor
Denizlispor
Yeni Malatyaspor
Şanlıurfaspor
Ümraniyespor
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Bız bugünki kadroyu koruyabilir ve 1-2 tane ilk onbir transferi yaparsak ilk 2 bizden kaçmaz...ümraniye, mersin, urfa, bandırma ve denizli takimlarinda düşme adaylarımdan benim
En azından tranfer sezonu kapanınca ya da genel olarak transferler netleşince açılsa daha saglıklı sonuclar verebilecegimiz bir konu olmuş. Ama madem açılmış bir tahminde de ben bulunayım:
Hiç bir fikrim yok.Ne olur nasıl olur kafam karışık.Takımları tanımıyoruz.????Ortamı bilmiyoruz.?????Oyuncularımız kim olacak ?kim gidecek? kim kalacak belli değil ?Takımı muhafaza ettim diyorlar ha bire karşılıklı fesh haberleri geliyor.İçim favoriyiz diyor ama ???? Yok gerçekten fikrim yok? ????
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı asabibaba'a Teşekkür Ediyor...
for vet almazsak sivasspor 9-8 sırada bitiri forvet olursa 1-2 sıradayız ama bu yönetim forvet almaz alsada eneramo alırlar ricardo pedriyeli getiriler aman bu düzen değişmez ama gönüller tabiki çıkmasından yana
Şu an yorum yapmak için çok erken favori görülen takım kümeye oynayabilir iddasız görülen takım başarılı olabilir futbol bu takım ruhu oyun disiplini.. iyi ttansferlerle olmuyor bu iş heleki bu ligde