Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Hakemler

Hakemler Hakemler hakkinda

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

HAKEM ITHAL EDILSINMI ?
Alt 07.11.2005, 23:53   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart HAKEM ITHAL EDILSINMI ?

Trabzonspor'dan hakem ithal edelim önerisi!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubukçu, biran önce Avrupa'dan Türkiye'de maçları yönetmesi için hakem getirilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çubukçu, uzun süredir gündemde olan yabancı sınırlandırılması konusunun bir kenara bırakılıp, biran önce Avrupa'dan Türkiye'de maçları yönetmesi için hakem getirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'deki hakemlerin Türk futbolunun gelişmesini baltaladığını iddia eden Çubukçu, "Türkiye yabancı oyuncu sınırlandırılmasının kalkmasını konuşuyor. Bana bu tip konuları tartışmak çok saçma geliyor. Bu benim şahsi fikrim. Bence futbolcudan önce hakem konusu ele alınmalı. Türk futbolunun gelişmesindeki en büyük engel hakemler. Her hafta yeni skandallara imza atıyorlar. Aziz Yıldırım da bu işin peşini bırakması gerekiyor. Çünkü Avrupa liglerindeki hakemlere bakınca insan imreniyor. Burada ise tam tersi. Türkiye'de ivedi bir şekilde bu konunun ele alması lazım. Federasyonun bu konuyu gündemine alması gerekir" dedi.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 23:59   #2
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben ce cok iyi bir fikir ola bilir neden olmasın aslında maclara cıkacak hakemler sondakika da acıklanmalı belki yabancı hakemler bizim türk hakemleri gibi veloybola izinvermezler bunun en basit örnegi konya macı ve sivas macı bu güne kadar hep anadolu takımları ezilmiştir ve hakları gasp edilmişdir bundan sonra bu tür masa başı oyunlarının oynanması temennisiyle

ELDEGMEMİŞ TEMİZ BİR LİG DİLİYORUM
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2005, 00:05   #3
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bencede iyi fikir.Özellikle büyük tabir edilen takımların maçlarına
Alt 08.11.2005, 00:38   #4
adilakbulut
Acemi Yiğido

adilakbulut - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 adilakbulut isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hakem degilde, yenilce bileginin hakkiyla yenen, yenince hakem yüzünden yenildik diye düsünmeyen bir toplum olsak hersey daha cabuk cözülecek. herkes igneyi kendine batirsin önce...
adilakbulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2005, 00:50   #5
GuNaY
Gast

kendi ülkemizi geliştirmek istiyoruz, ama buna engel olmak içinde her şekilde formül üretiyoruz??? iyi veya kötü bende kendi vatandaşımız olması daha iyi... elbet bu çark değişecek biraz sabretmek gerek, nasılki onlar oraya gelene kadar sabrettiyse!!!

TRABZON YABANCI HAKEM İSTİYOR
Alt 08.11.2005, 10:52   #6
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 729 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI
Standart TRABZON YABANCI HAKEM İSTİYOR

BANA KALIRSA İLK ÖNCE TARBZON YÖNETİMİ TAKIMLARINI BU HALE NASIL GETİRDİKLERİNİ İRDELESİNLER.BU AÇIKLAMALAR BANA GÖRE SUÇLARINI ÖRT BAS ETMEK TARBZON SEYİRCİSİNİ KENDİ ALEYLERİNE DEĞİL FEDARSAYON ALEYHİNE BAĞIRMALARINA NEDEN OLCAKLAR.BANA KALIRSA YANLIŞ AVRUPANIN EN İYİ HAKEMİ BİLDİĞİMİZ COLLİNANIN İST DA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA TÜRKİYE İNGİLTERE MAÇINI NASIL YÖNETTİĞİNİ HERKES GÖRDÜ DEMEKKİ COLLİNADA HATA YAPIYORMUŞ ....

Konu shadow3458 tarafından (08.11.2005 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir..
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2005, 10:56   #7
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hakemin ithal edilmesine karşıyım bence biz FENERASYONu toptan ithal edelim
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Maçlarımızı Avrupa Hakemlerimi Yönetmeli?
Alt 21.03.2006, 11:44   #8
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Maçlarımızı Avrupa Hakemlerimi Yönetmeli?

Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi,ülkemizde hakem hatalarından dolayı tartışmasız bir maç sezon yada ay yada maç olmadığını herkes biliyor.Bu hakem hatalarından dolayıdırki,gerginliklere,küfü rlere,kavgalara neden oluyor.Kasıt yok deniyor,hata var.İyi ama bu kadar hatayı doğruan ne?Üzülerek söylüyorumki ben buna katılmıyorum.Bazı maçlarda lehte,yada aleyhte kasıt oluyor,ben buna inanıyorum.Neden uluslararası müsabakalarda bizim hakemlerimiz yok?Bunu iyi analiz etmemiz gerekiyor.
Bence TFF bu konuya iyi eğilmeli,bu hakem fiyaskosunu biran evvel ele alıp,gerekli güvenilen bir hakem camisanına getirmek için ne gerekiyorsda bir an evvel yapamalı bunu.
Ve bence, çok önemli sonucu etkileyecek durumdaki maçları,avrupadan güvenilir hakemler getirerek halledilebilir.Sezon sonu yaklaşıyor,birilerinin canları haksız yere yanmadan,böyle bir çözüm iyi olur bence.Bu konuda sizin fikirleriniz neler arkadaşlar,paylaşırsanız sevinirim.
saygılar.
Alt 21.03.2006, 11:47   #9
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter -->: Maçlarımızı Avrupa Hakemlerimi Yönetmeli?

TÜRK HALEMLERİNE GÜVENİM KALMADI...ARTIK ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARSINLAR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Maçlarımızı Avrupa Hakemlerimi Yönetmeli?
Alt 21.03.2006, 11:54   #10
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse -->: Maçlarımızı Avrupa Hakemlerimi Yönetmeli?

ŞU GENÇLERBİRİLİĞ TEKNİK DİREKTÖTÜ MESUT BAKKALIN MAÇ SONU YAPTIĞI AÇIKLAMA BENİ ORTADAN İKİYE YARDI..NEYMİŞ HAKEM İYİ MAÇ YÖNETTİ ..İKİLİ MÜCADELELERDE OLUR BÖYLE VAKALAR AVRUPADA Kİ MAÇLARDA DA BÖYLE MAÇLAR YAPILIYOR GİBİSİNDEN LAFLAR ETMİŞ..ALLAHTAN BİZİM TOPÇULAR SAKATLANMADI..HERKES EKMEK PARASINA OYNUYOR...SANKİ MAÇTA HAKEM YOKTU..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil