slm SİVASLILAR.ben KARTALdan furkan.duyduğuma göre KARDEŞ TAKIMIMIZ ÜSKÜDAR ANADOLUyu satın almışsınız.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.iki takım açısından.size 1.ligde KARDEŞ ÜSKÜDARIMIZAda 3.ligde başarılar.bizi tanımak isterseniz www.kartalspor.biz sitesini ziyaret edebilirsiniz...
biz ebediyen beraberiz GUNAY abi bu sıtede bızı yalnız bırakmayan ınsanlar takımların taraftarları hepsı delıkanlı semtler ve delıkanlı ınsanlardır sızlerde tanıdıkca anlıyacaksınız..
abi sizide maçlarımıza bekleriz.ben zaten vakit buldukça kardeşlerimizin maçlarına gidiyorum.gerçi son 3-4 maçına geldim ama olsun.o zamanda KARTALSPORUMUZ un maçları uzak deplasmanda oluyodu.bende gidiyodum.neyse eğer kulüp istanbulda kalırsa ben yine gelirim.sizide beklerim maçlarımıza...özelliklede piyazmartı(sarıyer)maçına...
A.SLM ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ. ARTIK SİZLERDE BU SİTENİN ÜYELERİSİNZ VE BİZDENSİNİZ. HEP BERABERİZ YENİ SEZONDA FARKLI İSİMLERDE AYNI AMAÇ İÇİN ATACAK KALPLERİMİZ
hoş bulduk.evet çok haklısın.aynı amaç için dolu kalp atacak.inşallah SİVASSPOR 1.ligde,ÜSKÜDAR ANADOLU 3.LİGDE,KARTALSPORUMUZ ise 2.lig B de BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİR....