Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

YALAN VE RİYA DOLU PROGRAM İZLEDİM
Alt 09.08.2006, 00:50   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart YALAN VE RİYA DOLU PROGRAM İZLEDİM

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Pazar akşamı lig tv’de yayınlanan maraton proğramını ibretle ve hayretle izledim.

Her zaman doğruları söylediğine inandığımız Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka, Sivasspor-Gençlerbirliği maçı üzerine yaptıkları yorumlarla kariyerlerine gölge düşürdüler. Önce maçın özet görüntüleri yayınlandı, pozisyonlar değerlendirildikten sonra , atılan pet şişeler ve sahaya giren şahıs ele alındı. Tabiki, sahaya girmenin ve pet şişe atmanın hiç bir haklı gerekcesi olamaz. Ama “ Hırsızın hiçmi suçu yok?”. Erman Toroğlu “pozisyonlara bakalım, hakem Süleyman Abay’a neden bu kadar tepki gösterilmiş” dedi ve kritik pozisyonlar tek tek yayınlanmaya başlandı.
Ancak son derece garip bir olaya şahit oldum. Maçın 80. dakikasından sonraki pozisyonlar gösterildi ve yorumlandı. Bu dakikadan sonraki pozisyonlarda hakemin hiç bir kusurunun olmadığı belirtildi. Sivasspor gibi galiba Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka’da sezona iyi başlayamamış! Bundan önceki maçlarda yorum yaparken “Üç dakikalık görüntü üzerine sağlıklı yorum yapmak mümkün değil” diyenler, Sivas maçının son 10 dakikasında yaşanan bir iki pozisyonla hakemi değerlendirdiler. Maçın ilk yarısında Balili’nin ceza sahasında formasından tutulup indirilmesini,daha ilk yarıda çok basit hareketlerden dolayı 4 Sivasspor’lu futbolcuya sarı kart gösterilip taraftarı tahrik etmesi hiç söylenmedi, gösterilmedi.

Dahası, yediğimiz 2. golden önce Hakkı havaya sıçramak isterken,r akibinin dirseğiyle yerde kalmasınada “ Bu pozisyonda bir şey yok” yorumu yapıldı. Oysa yıllardır izlediğim Erman Toroğlu bu tür pozisyonlarda “Orada müdahele olmasa futbolcu neden topa vurmasın” diyerek hakemi suçlardı. O gece bir Sivasspor yöneticisinin telefonla canlı yayına katılmasını çok bekledim, ama maalesef katılan olmadı. Maçı 4 Eylül Stadı’nda izlemeyen herkes,Süleyman Abay’a gösterilen tepkinin yersiz olduğuna inandı, çünkü yayıncı kuruluş öyle istedi “hile” yapıldı, dürüst davranılmadı.

Dün bir arkadaşım son derece ilginç bir şey söyledi. Maçın sonlarına doğru sahaya atılan pet şişelerinin aslında hakeme değil Hakkı’ya atıldığını belirtti. Onada maçı pet şişelerin atıldığı yerde maç izleyen birisi anlatmış. Aslında bu daha vahim bir olay! Sahaya pet şişe atmak Sivasspor kulübünün dibine dinamit koymak gibi bir şey, ama kendi futbolcusuna taraftarın bu şekilde tepki göstermesi ayıpların en büyüğü.. Ben şunu çok merak ediyorum. Bugün yarın Sivasspor’a verilecek ceza açıklandığı zaman, saha giren şahıs başta olmak üzere, o pet şişe atanların hiç mi vicdanı sızlamayacak? Başlarını yastığa koydukları zaman uyuyabilecekler mi?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Konu SivasSpor.Com tarafından (16.08.2006 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir..
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YALAN VE RİYA DOLU PROGRAM İZLEDİM
Alt 09.08.2006, 01:18   #2
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: YALAN VE RİYA DOLU PROGRAM İZLEDİM

agzi olan konusuyo erman torogluda iyi bir baslangic yapamadi herhalde
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 01:31   #3
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Böse -->: YALAN VE RİYA DOLU PROGRAM İZLEDİM

TÜRK MİLLETİ BİRAZ AKKLIL OLSA ERMAN DEĞİL ORDA TÜRKİYEDE DURAMAZ AMA BİZLER ÖDÜL VERMEYE DEVAM EDİYORUZ TOROĞLU GİBİ İKİ YÜZLÜ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BUNLAR OLUR KARDEŞ O KADAR
Alt 09.08.2006, 02:00   #4
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar ben öyle bir yorumcu tanımıyorum.

ERMAN TOP OĞLU diye bir yorumcu tanıyorum.
Yaklaşık 4 yıldır türk tv. kanallarını seyretmiyorum.
Çünki: Neremi açarım,ben kendimi nasıl pazarlarım , kısaca Türk ahlah ve örflerini zedeleyici bulduğum bu proğramlar nihayetinde toplum olarak ahlak değerlerimizi bozmuş bulunmaktadır.Bu bağlamda Topoğlu gibi şahsiyetler ucuz yoldan şöhret olmak için bağlı bulundukları patronların yalakalığını yapmaktadırlar.En son mertebeye gelincede bir gün evvel doğru olan bir gün sonra duruma göre yanlış oluyor.Halkımızın gözünün içine baka baka YALAN söylüyorlar.Bukalemun gibi sahibinin sesine göre ya kişniyorlar yada havlıyorlar.Hemde şöhret olmak için.
Kısaca anlayacağınız satılmış bu kalemler patronları konumundaki DIGITÜRK kanalının sahiplerinin çoban köpekliğini yapıyorlar.

NOT: Geçen sene başında fenerbahçe spor kulübü futbol federasyonuna karşı başlattığı kampanyada; futbol federasyonunun bir sezonda aldığı paranın , (bir sezonda dönen paranın% 10 unu alıyodu ) çok olduğunu,%3 alması kalan parayı anadolu kulüplerine eşit oranda dağıtması gerektiğini söylemişti.Bu süreçte konudan haberdar bazı anadolu kulüpleri destek olmuş idi. Ve yine gündeme gelen federasyon yetkililerinin karıştığı şike olayları karşısında zor durumda kalan federasyon konuyu saptırmak,kendilerinin işlediği suçları unutturmak için gündem saptırıyorlar.
Daha sezon başlamadan sevgili başkanımız MECNUR OTYAKMAZ'a
ve 2005-2006 sezonu centilmeni takımımız SİVASSPOR'a karşı
fütursuz ve alçakça bir karalama kampanyası içerisindeler.
Bunların silahşörlüğünü yapan SANSAR ve TOPOĞLUNU kınıyorum.
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 09:58   #5
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1279 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ağalar trt de hüm posizyonaları göstermedi sadece son 10 dk bölüm ekrana geldı sivassporumuza cok haksızlık yapılıyor
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 11:08   #6
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

BEN NE DİEM ŞİMDİ OLDU BİTTİ GERİ DE ÇEVİREMİYORUZZ
ŞU ÇİNLİLER Bİ İYİLİK YAPSADA ZAMANI GERİ ÇEVİRMEYİ BULSALAR YAAAA
Alt 09.08.2006, 11:10   #7
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft

çoook doğru söledin burak keşke türklerin de böle şansı olsaydı teklonoji iyi olurdu
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 12:00   #8
alcapon74
Acemi Yiğido

alcapon74 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alcapon74 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

takım üzerinde bir takım oyunlar var

takımı yanlız bırakmayalım gerekirse ayaklanırız biz sivaslıyız yiğitler diyarından hakkımızı aramasınıda çok iyi biliriz.

suşehrili yiğido
alcapon74 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 12:04   #9
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

AGZI OLAN KONUŞUYOR İŞTEEEEEEEEEE
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2006, 12:20   #10
serrrkan
Yiğido

serrrkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 serrrkan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu oyunlar bizi yıldıramaz baktılarki sivası normal şartlarla yıkamayacaklar içten yıkmak istiyorlar GELİN BUNA İZİN VERMEYELİMM BAŞKANIMIZLA FUTBOLCUMUZLA TARAFTARIMIZLA HEP BİR YÜREK OLALIM SİVASI KİMSE YIKAMAZ BU BÖYLE BİLİNE NE ERMAN *-TOPOĞLU-* NEDE HAKEMLER BU TAKIMI YIKABİLİR ÇÜNKÜ BAŞKAN BU TAKIMA HAYATINI VERDİ ALLAH IN İZNİYLE YIKILMADIK DİMDİK AYAKTAYIZ VE ÖYLE KALACAĞIZ İNŞALLAH BU MESAJLARI GEREKLİ YERLER OKURDA İZLEDİKLERİ POLİTİKADAN VAZGEÇERLER EĞER VAZGEÇMEZLERSE BİZ VAZGEÇİRMEYİDE BİLİRİZ BİZE BOŞUNAMI YİĞİDO DEDİLER BİR SİVAS OLAYI FACİASI DAHA YAŞANMASIN EĞER YAŞANIRSA BU ALEV İSTANBULA DA SIÇRAR ORDAKİ 4 MİLYON SİVASLIDA RAHATLIKLA BİR -İSTANBUL OLAYI-ÇIKARIRLAR- BİZİ BUNA MECBUR ETMESİNLER BELLİKİ BUNLAR SİVASIN SİVASLININ GÜCÜNÜ DAHA ÖĞRENMEMİŞLER ÖĞRETİRSEK ÇOK CAN YAKARIZ
serrrkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla