--->: GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM...
Dernegin kuruluş aşamsında bulundum;olagan periyodik bir aylık süreçlerde toplantılarına katıldım. Yasal süreç başlangıcında geçici seçimler yapıldı ve sonucunda bir yönetim kurulu oluşdu.
Bu süreç içerisinde toplantılara katılan ve oluşumda yer almak isteyen arkadaşlar 40 kadar idi.En nihayetinde oluşan yönetim kurulu ve kurucu üye gurubunda 20 kişi mevcudiyeti vardır.
Asıl sorun bu oluşumun başından beri yer alıpda yönetimde yer alamayan arkadaşlar (ne yazıkki daha sonraki oluşumlarda hiç bir surette bulunmamışlardır davetlerede icabet buyurmadılar) sonrasında insafsızca bir karalama, çamur at izi kalsın mantığı ile basit,üretemeyen pasif insan profili ile klavye başından ahkam kesmeleri bana çok tuhaf geldi.
Bu arada SİVASSPOR COM. sitesi daimi takipçilerine bir hatırlatma ihtiyacım vardır.Bu kurulan dernek yönetimi ve oluşumu olagan hale gelmiş boş, işsiz, kahve köşelerinde pinekleyen,internet sayfalarında karı kız peşinde koşan bir oluşum degildir.Her bir arkadaş kendi branşlarında saygın kariyerleri olan bir beyin takımıdır.Herşeyden önce SİVAS ve SİVASSPOR mantığı ile yola çıkan,başkanımız MUSTAFA SÖNMEZ'in de söylediği gibi ''biz sivasspor'dan ne alabiliriz degil ne verebiliriz '' ilkesi ile yoluna devam edecek olan dernegimiz yaptığı icraatlar dahilinde birtakım organizasyonlara imza atmıştır ve devamı da gelecektir. Bu olagandışı pozisyon nitekim hep çıkar ve menfaat peşinde koşanları rahatsız etti ve edecekde.
Her zaman oldugu gibi aleyhte konuşanları ne anlıyorum nede anlamak istiyorum.
Kendi kurdukları hayal alemlerinde yeni haset duygularında başarılar dilerim.
:::::İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ::::::::::::