--->: TAKIMIN LİDERİ SERVET
Servet'i gondermek ahmaklik olur!
Onun gibi ucuz bir super defans oyuncusu bulamazsiniz!
A milli Takimin degerine bir bakin! Iclerinde en ucuzu Servet!
Bulent Uygun lutfen bizi kandirmasin! 2 milyon euro ya satacakmis! Sonra yerine iyisini bulacakmis! Ilk once oyuncuyu bul sonra sat!
Serveti satarsalar cok pisman olurlar! Hem ben Bulent Uygunun transfer politikasini hic begenmedin!!
Getiridi bir cok oyunucu fos cikti! Carvalho en son ornek, Dennys vardi, Kalla! Anderson da pek begenilecek bir oyuncu degil! Sadece kafa atmada iyi. Ama bu bize yaramaz cunku biz kontra atak oynuyan bir takimiz ve bize hizli bir adam lazim forvete! Mehmet Yildiz satilabilir yerine Balili gibi hizli ama ondan finishing dedikleri yetenek yani gol atma yetenegi daha gelismis olmali!
Hem K. Erciyes'in ilk onbiri bizimkilerinden iyi,s asiriyorum valla adamlar nasil sonuncu diye!
Bu arada Sivasin macini seyredenler bilir Hayrettin Yerlikaya ayakta zor duruyor ve genellikle kademe hatalari yapiyor! bunun yerine sol bek alinmali
Hakki bize en zararli oyunculardan biri, ya sari ya kirmizi goruyor!
Petkovic kalmali! Yedek kaleciler de iyi sayilir!
Wooter daima ilk 11 de olmali! Balili'nin yanina gercek azimli ve disli bir forvet lazim!
Serdar gitmeli, kendisini zor goturuyor, bari takimi yakmasin!!
Gokhan Bozkaya tam bir artist, kendini beckham saniyor. Futboluyla degil olaylari ile gundeme geliyor.
Yasir kendin gelistirmesi lazim! Genc bir yetenek!
Hadi hayirlisi