Alıntı:
hancer58 Nickli Üyeden Alıntı
SİVASA SİKECİ DEMİYORUM HAKEMİ SATIN ALAN BJK YE SİKECİ DİYORUM İŞİNİZE GELDİGİ GİBİ YORUMLAMAYIN. BİZİ ZEHİRLEYECEKLER DİYEREK SEHRİMİZİ KARALAYAN Bİ TAKIMI HALA SAVUNMAYIN. BESİKTASI BUGUN YINE YENERDIK ANCAK SIKECI BESIKTAS SATIN ALDIGI HAKEMLERLE MACI ALDI BELLIKI SIZIN ZORUNUZA GITMEMIS AMA HAKKI YENILEN SEHRIMIZE VE TAKIMIMIZA GONULDEN DESTEK VEREN SOZDE DEGIL OZUNDE DESTEKLEYEN INSANLARIN ZORUNA GITTI O YUZDEN ISTEDIGIN YERE CEK BU SOZLERI UMRUMDA DEGIL. SİVASSPOR SEREFIYLE CIKTI SİKECİLERİN HAKEMI SATIN ALMASI SONUCUNDA MACI KAYBETTI
|
Bende diyorum ki besiktas hakem satin aliyorsa sivasspor daha once nasil yendi besiktasi. Ayrica yemek zehir meseleside zaten yalanlandi besiktas yonetimi tarafindan sacma sapan bir soylenti. Ben sadece sivasin adi son gunlerde centilmenlikle, misafir takimlari iyi agirlamasi ve ugurlamasiyla anilmaya baslamisken oyle devam etsin istiyorum. Besiktas jest yapip hemsehrimizi kaptan cikartiyor bizse arkalarindan sikeci diyoruz. Bu bize yakismaz, centilmenlikse sonuna kadar. Kazaninca centilmen olup kaybedince hakaret etmek bizlere yakismaz. Nacizane fikrim budur.