-->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..
mehmet yıldız için bjk yönetime sanırım bir istekte bulunmuş colin kazım ı elden kaçırınca. biz de mehmet sedef, aydın ve serdar özkan artı 1 milyon euro istemişiz. umarım bu üç genç oyuncu iyi oyunculardır. ama ben mehmet sedef i izlediğim kadarıyla cok beğenmiyorum, hele kupa yarı final maçında elle aldığı bir pozisyon var sarı kartı varken çok acemice yapılmış bir hareket, gençliğine verelim ama pişmesi gerek. umarım bu pişme sürecini sivasımızda yapar ve parlar türk futbolunda yeni bir değer ortaya cıkar. istanbul takımları genç oyuncuları oynayacak klüplere vermeli ve deneyim kazandırmalı kendilerini göstermelerine izin vermeli, bunun örnekleri arttı son yıllarda: can arat, arda turan, uğur uçar, gürhan gürsoy ilk akla gelenler.
son söz olarak bülent hocama sonsuz güveniyorum o kesinlikle çok doğru tercihler yapacaktır, bir cvetkov bir hilmi mıhcı bile takıma girdiğine hep olumlu katkılar yaptılar. mehmet yıldız silinip gidiyorken onu aldı gercekten yıldız yaptı, aynı şekilde servet ve gürhan da öyle. sana güveniyorum hocam sen büyüksün.......
|