Yaklaşık iki hafta önce anlaşma sağlanan Mehmet Yıldız, resmi imzayı dün noterde attı.Sivasspor’un süper yeteneği Mehmet Yıldız daha önce atması gereken imzayı dün atarak, sözleşmesini resmen bir yıl daha uzattı.
Yaklaşık iki hafta önce anlaşma sağlanan Mehmet Yıldız, resmi imzayı dün noterde attı. Önümüzdeki sezonda Sivasspor formasını giyecek olan Mehmet Yıldız, Sivasspor’un futbolcusu olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
DURUMU KRİTİK
İki hafta önce Sivas’ta oynanan Sivasspor-G.Oftaşspor maçı öncesi karnından sakatlanan ve daha sonra yapılan kontrollerde yırtık tesbit edilen Mehmet Yıldız, iki hafta aradan sonra ilk antremanına dün sabah çıktı.
Takımla birlikte sabah antrenmana çıkan Mehmet Yıldız düz koşu yaptı. Ağrılarının hafiflediğini, ancak kesin durumun Cuma ve Cumartesi günü yapılacak antrenmanlardan sonra netlik kazanacağını belirten Mehmet Yıldız “Bir haftalık aradan sonra takımda oynamayı çok istiyorum, ama tabi son yapacağımız antrenmanın ardından belli olacak. Ben bu maçta oynasamda oynamasamda kazanacağımıza inanıyorum” dedi.