1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği oLarak artık Yapacağımız organizasyonlarımızı Tüm üyelerimize ve Benimde bilgim olsun diyen herkese Toplu SMS sistemi ile bilgi vereceğiz.. Bu sistem ile Maç öncesi toplanma yerimiz ve saatimiz, Maç bilet fiyatları,Dernek ile ilgili haberler , Sivasspor ile ilgili Tüm haberler anında Cep Telefonunuza ücretsiz olarak ulaşacak. Eğer sizde ''Benimde Bilgim Olsun'' diyorsanız Cep numaranızı Özel msj'dan bana Adınız Soyadınız ve Şehiriniz bilgileri ile gönderebilirsiniz..
Bu Servis Tamamen ÜcretsizDir!!!
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği MMS
KökLüyüz-GüçLüyüz-67'yiz- HeRYeRDeYiz..
Kardeş Süper Valla Bu sistem Begenılmezde Takdır edılmezde ne yapılır !!!
Yaptğımız Bu Güzel İşi Tebrık etmek yerıne Miğde Bulandırıcı Yorumlar Yapanlarıda
ŞİDDETLE KINIYORUM !!!
Cok yakında 1967 Bilgilendirme Sistemi Cok Genıs Kıtlelere Hıtab Edecek Yaşanacak Güzel Şeylerin Yanısıra Sivasspor TaraftarLarı Olarak Ayrı Bır DEV Adımımız olacak !!!
Arkadaşlar Bu sistem Tarkan Kardeşiminde Dediği Gibi
TAMAMEN ÜCRETSİZDİR !!!
Sizlerde 1967 Sivasspopr Genç Taraftarlar Derneği'nin Bu Güzel Bılgılendırme Sıstemınden Yararlanmak Istıyorsanız
Tarkan Kardeşimize Cep Telefonu Numaranızı Adınız Soyadınız ve Şehiriniz Özel msj'dan Gönderip Sivasspor Dan Derneğimizin Organızelerınden Ve Sivassporumuzla Ilgılı tum Haberlerden Haberdar Olun !!!
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği oLarak artık Yapacağımız organizasyonlarımızı Tüm üyelerimize ve Benimde bilgim olsun diyen herkese Toplu SMS sistemi ile bilgi vereceğiz.. Bu sistem ile Maç öncesi toplanma yerimiz ve saatimiz, Maç bilet fiyatları,Dernek ile ilgili haberler , Sivasspor ile ilgili Tüm haberler anında Cep Telefonunuza ücretsiz olarak ulaşacak. Eğer sizde ''Benimde Bilgim Olsun'' diyorsanız Cep numaranızı Özel msj'dan bana Adınız Soyadınız ve Şehiriniz bilgileri ile gönderebilirsiniz..
Bu Servis Tamamen ÜcretsizDir!!!
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği MMS
KökLüyüz-GüçLüyüz-67'yiz- HeRYeRDeYiz..
Ayrıca Ben kayıt yaptırdım ama SMS gelmiyor diyenler buradan şikayetlerini iletebilirler... Bu sistemin kurulmasında ve gelecek dönemlerdeki projelerin yapılmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Mustafa ERSOY Ve Yalçın KORKMAZGİL (Efsane ba$kan)'e teşekkür Ederim.. =)
тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa